babunowa 08.08.05, 20:27 www.allegro.pl/show_item.php?item=59620738 czy ktoś ostatnio może kupował w sklepie zwykłym te farby,bo mi ślinka pociekła i lubię te farby,ale zupełnie nie pamiętam za ile je kupowałam,bo to było dosyć dawno. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamajo Re: czy się opłaca? 08.08.05, 20:41 Ostatnio kupowałam farby tej firmy po 7 zł za tubkę, tylko zdaje się, że obecnie one mają trochę inną "szatę graficzną", więc może ktoś sprzedaje stare zapasy. Nie wiem czy to może rzutować na ich jakość. Cena natomiast jest dość niska. Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: czy się opłaca? 08.08.05, 21:33 Ostatnio widziałam w "Stormie" ciut droższe, no ale jak się doliczy koszty wysyłki to opłaca się dopiero przy większej ilości Odpowiedz Link
reni_aferka Re: czy się opłaca? 08.08.05, 21:53 ja tez w plastyku po 7 zl kupowalam niedawno Odpowiedz Link
reni_aferka Re: czy się opłaca? 08.08.05, 22:40 no jak kupisz kilka sztuk to wyjdzie na tyle samo ale z domu nie musisz wychodzic ;P Odpowiedz Link
barbaramilej Re: czy się opłaca? 09.08.05, 11:33 Na akademi we wrocławiu są po ok.6,10 a w tel-penie 6.50, chociaż mi lepiej się maluje acrylic-star maimeri lub acrylic-amsterdam talensa, ale to rzecz gustu pozdrawiam Odpowiedz Link
babunowa Re: czy się opłaca? 09.08.05, 11:55 no właśnie wyobraźcie sobie,że ja sobie ubzdurałam,że ja je kupiłam po jakies 9 zł;>ale teraz już po tylu wypowiedziach wiem,ze to nie jest możliwe))a ja dosyć lubie te farby,są gęste jak smoła(choć nie wiem,czy są idealne do decu).Jeśli nawet kupię kilka sztuk+przesyłka+przelew to wyjdzie na to samo co w sklepie,ale w sklepie ile ja sie napatrzę za to Odpowiedz Link
toxicloki Re: czy się opłaca? 09.08.05, 14:13 ja polecam polycolor maimeri -sa drozsze, ale opakowanie duze (sloik) farby geste i pieknie kryja Odpowiedz Link