26.08.05, 13:30
Witam wszystkich, poszukuje
twórców torebek, drobnych przedmiotów dekoracyjnych, robótek szydełkowych i
tych na drutach. Interesują mnie wyłącznie projekty autorskie. Chce nawiązac
stałą współprace. Czekam na odzew i wszystkich pozdrawiam.

Małgorzata Dąbrowska

MiK ART.: mikart@mikart.pl
www.mikart.pl
tel. 693377814
Obserwuj wątek
    • toxicloki Re: POSZUKUJE 26.08.05, 13:55
      sluchaj, ja jestem wyrozumiala, ale czy ty czasdem nie przesadzasz?!
      na glownej stronie murem stoi :
      "Wszelkie reklamy umieszczane na forum będą usuwane."
      tymczasem:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23390&w=22196514&a=27759048
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23390&w=27466711&a=27466711
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23390&w=26920647&a=26920647
      zdaje sobie sprawe ze inni rowniez sie niezbyt szczegolowo zasad trzymaja ale co
      za duzo to niezdrowo a mnozenie takich samych watkow z autoreklama jest
      delikatnie mowiac niesmaczne.
    • zajac1111 Re: POSZUKUJE 26.08.05, 20:23
      Nie jest moim zamierem reklamowac sie na forum, po prostu szukam takich osob,
      natomiat znajduje tu duzo postow tylko reklamowych , przykro mi ze moje intencje
      zostaly zle odczytane , adres strony, mail i tel zwyczajnie uwierzytelniają
      oferte. Wiecej nie bede PRZEPRASZAM
      • toxicloki Re: POSZUKUJE 27.08.05, 00:02
        nie chodzi o to, ze pani pisze o swojej galerii(jak duzo innych osob) lecz o to,
        ze zaklada pani co chwila nowe watki w tym samym temacie - wystarczyloby go po
        prostu "podbic" (nie mnozylyby by sie zasmiecajace watki ktore strasznie
        utrudniaja zycie, gdy korzysta sie z wyszukiwarki).
        a niech pani pisze - po to jest forum!smile prosilabym tylko o nie klonowanie w
        kolko tego samego - jak wiele innych osob czesto korzystam z wyszukiwarki a
        takie cos bardzoi pzreszkadza znalezc to, czego sie szukawink
        pozdrawiamsmile
        toxi
    • aquita Re: POSZUKUJE - do toxi 26.08.05, 23:05
      Z tym atakiem to chyba przesadzasz toxiloki - Pani kulturalnie poszukuje, a nie
      sprzedaje, a ty od razu "z twarzą" ... poniżej mając link do swojego kramiku.

Pozdrawiam miła Panią "poszukującą" smile)) I na pewno się ktoś odezwie ... bo
      dziewczyny różne fajne rzeczy robią smile))

Agnieszka /mniej toxyczna/
      • toxicloki Re: POSZUKUJE - do toxi 26.08.05, 23:58
        po pierwsze to nie jest atak -gdybym chaioala atakowac, zapewniam ze nie bylabym
        taka mila. jak slusznie zauwazylas link do moej stronki znajduje sie ponizej (w
        tzw. sygnaturce) i nie mnoze nowych watkow "mam stronke z serwetkami -chodzice i
        kupcie!". pani poszukujaca trzy razy pisala o jednym i tym samym -tworzenie co
        chwila nowych watkow jest zasmiecaniem forum. rownie skuteczne byloby zwykle
        podbicie watku, miast je klonowac. pani "zajac" zwrocfilam jedynie uwage, jesli
        wg ciebie napisanie komus ze to co robi jest niesmaczne jest atakiem, to mi cie
        szkoda... musisz miec ciezko w zyciu.
        ----------------------------------------
        Wszystkie Agnieszki to fajne chłopaki!!!
        serwetki
        • jamajka31 Re: POSZUKUJE - do toxi 27.08.05, 13:24
          Toxi mysle ze jestes bardziej swieta niz sama moderatorka. Co Ci przeszkadza,
          ze ktos w kilku miejscach szuka? Poza tym jezeli tak bardzo denerwuja Cie posty
          nowych to po prostu nie pisz nic, a nie stale wytrzasasz sie na tych co nie
          wiedza co to wyszukiwarka. Ciebie bezposrednio nikt nie pyta. Na tym polega
          forum, ze odpowiadaja ci, ktorych to nie denerwuje. Doswiadczone forumki po
          kilka razy pytaja sie o to samo i wtedy jest ok. Piszesz, ze nie atakujesz, a
          jestes zawsze pierwsza jak tylko ktos nowy sie o cos osmieli zapytac. Chyba
          lubisz jak Cie przepraszaja ze nie skorzystali z wyszukiwarki co? Jestes
          pierwsza do napisania czegos niemilego zawsze tam gdzie ktos popelni jakas
          pomylke.
          • toxicloki Re: POSZUKUJE - do toxi 27.08.05, 13:48
            jamajka31 napisała:

> Toxi mysle ze jestes bardziej swieta niz sama moderatorka.

dam ci znac jak mnie kanonizuja -poki co nic mi o tym nie wiadomo.

Co Ci przeszkadza,
            > ze ktos w kilku miejscach szuka?

nie denerwuje mnie szukanie w kilku miejscach, lecz mnozenie takich samych
            watkow w ramach jednego forum.

Poza tym jezeli tak bardzo denerwuja Cie posty
            >
            > nowych to po prostu nie pisz nic, a nie stale wytrzasasz sie na tych co nie
            > wiedza co to wyszukiwarka.

co ma piernik do wiatraka? nie denerwuja mnie posty nowych bynajmniej -gdybys
            zadala sobie trud wiedzialabys, ze bardzo czesto odpowidama na nie,
            niejednokrotnie piszac to samo po raz setny.

Ciebie bezposrednio nikt nie pyta. Na tym polega
            > forum, ze odpowiadaja ci, ktorych to nie denerwuje.
            ciebie w tym watku rowniez nikt o nic nie pytal, a jakos ci to nie
            przerszkadza....obluda?TO forum polega na :"Forum poświęcone jest wszelkiego
            typu manualnym czynnościom dzięki, którym można coś upiększyć, naprawić,
            stworzyć... np. ozdobić starą doniczkę, zrobić niepowtarzalną świecę, ramkę na
            zdjęcia, samemu zrobić prezent dla bliskiej osoby. Mam nadzieje, że poruszane
            będą różnorodne tematy: malarstwo, wycinanki, papierowe prace, abażury, ozdoby.
            Serdecznie zapraszam wszystkich, którzy od czasu do czasu spełniają się
            manualnie, chętnie pomogą innym, jak również tych którzy szukają natchnieniawink"
            jakos nie widze tu ani slowa o nawiazywaniu kontaktow z galeriami.

Doswiadczone forumki po
            > kilka razy pytaja sie o to samo i wtedy jest ok.

a to ciekawe jest... z moich obserwacji wynika ze doswiadczone forumki to raczej
            po kilka razy odpowiadaja na takie same pytania... i to rzeczywiscie jest ok.

Piszesz, ze nie atakujesz, a
            > jestes zawsze pierwsza jak tylko ktos nowy sie o cos osmieli zapytac.

oj, nie zawsze... jesli zadalabys sobie trud sprawdzenia, zamiast rzucania
            oskarzen zauwazylabys to, co pisalam juz wyzej - ze i owszem, odpowiadam czesto
            - zazwyczaj na zadane pytania.

Chyba
            > lubisz jak Cie przepraszaja ze nie skorzystali z wyszukiwarki co?
            moze lubie, moze nie... po raz kolejny:co to ma do rzeczy? co pisanie po raz
            kolejny o swojej galerii ma do korzystania z wyszukiwarki? ja nie widze zwiazku
            miedzy jednym a drugim.

Jestes
            > pierwsza do napisania czegos niemilego zawsze tam gdzie ktos popelni jakas
            > pomylke.

ojej... i to pewnie zle, co? inteligentni ludzie gdy przeczytaja konstruktywna
            krytyke biora ja pod uwage i ucza sie na bledach. pozostali robia burze w
            szklance wody i szukaja problemu tam, gdzie go nie ma... niejednokrotnie
            wtracajac sie w cudze dysputy.
            z pania zajac 1111 wymienilysmy poglady i starczy - nie widze powodu do
            kontynuowania watku.
            • jamajka31 Re: POSZUKUJE - do toxi 27.08.05, 14:22
              Dlaczego mnie to nie dziwi, że nie chcesz kontynuacji watku....
              Krytyka najbardziej boli tych, którzy uwielbiają krytykować innych.
              Więcej tolerancji i mniej nerwow i nie badź taką "aktywistką". Jesteś bardzo
              monotematyczna.
              Nie będę polemizować z Tobą na temat inteligencji ponieważ nie da się rozmawiać
              z żabą o morzu, kiedy ona jeszcze z kałuży nie wyszła.
              • emilia13 Re: POSZUKUJE - do toxi 27.08.05, 15:10
                He, he, znowu przepychanka?
                Ja moze wrócę do tematu. Zając! Poszperaj właśnie w sygnaturkach. Wiele
                dziewczyn ma galerie w necie. A myślę, że zainteresowane same się odezwą.
              • toxicloki Re: POSZUKUJE - do toxi 27.08.05, 15:52

• toxicloki przychodzi baba na forum.... 27.08.05, 15:55

jamajka31 napisała:

> Dlaczego mnie to nie dziwi, że nie chcesz kontynuacji watku....

nie wiem dlaczego ciebie nie dziwi - ja nie nawyklam do konwersacji nie na temat
                na forum tematycznym.

> Krytyka najbardziej boli tych, którzy uwielbiają krytykować innych.

i to pisze osoba,ktorej "wszystkie dwa" posty na tym forum dotycza krytyki mojej
                osoby? ech, obluda i prozniactwo.

> Więcej tolerancji i mniej nerwow i nie badź taką "aktywistką".

bo co? chcesz naweracac -zapisz sie do zakonu swieckiego.

Jesteś bardzo
                > monotematyczna.

i kto to mowi....smile))))))))))))

> Nie będę polemizować z Tobą na temat inteligencji ponieważ nie da się rozmawiać
                >
                > z żabą o morzu, kiedy ona jeszcze z kałuży nie wyszła.

racje masz... dlatego niezaleznie od tego, co tu jesczze wypocisz temat uwazam
                za zakonczony... żabciusmile
                • lula25 Re: przychodzi baba na forum.... 27.08.05, 17:57
                  Staje w obronie toxi, bo zrozumialam bardzo dobrze jej intencje.Po co po kilka
                  watkow na ten sam temat - i to na tym samym forum confused, ja sama je przeoczylam,
                  bardziej zwrocilabym uwage na jeden watek, nawet jesli bylby podonoszony do
                  gory.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka