Dodaj do ulubionych

PODSUMOWANIE

31.12.05, 11:16
Chciałam podsumowac ten rok z WAMIsmile
był to superancki rok, wiele sie w moim zyciu zmieniło dzieki decusmile
ale chciałam pare spostrzezen odnosnie nas, wassmile
po pierwsze:
POLKA POTRAFI!!!! to chyba 50 lat komuny odcisneło sie na naszym kodzie
genetycznymsmile tyle co tutaj pomysłów, rad co zrobic .. zastepczych "sprzętów"
Po drugie:
CHyba mamy teraz w kraju najwiekszy wybór artykułów do decu hehesmile( zartuje ,
moze tak nie jest, ale pamietam co było rok temu!!) i to dzieki komu??
oczywiscie ,ze dzieki wspaniałym foremkom.. bo zaden biznesmen tylka nie
ruszyl hehesmile
mogłabym tak wyliczac i wyliczacsmile
ale do sedna.
Dziewczyny kochane, chciałam wam podziękować za cudownie spedzony z wami 2005
rok, i zycze sobie aby kolejny był taki samsmile
Wam życzę tysiąca pomysłów na realizacje siebie, ogromnej weny twórczej. ten
przyszły rok bedzie na pewno dobry.. bo nawet gdy bedzie czasami cięzko to
MAMY nasze hobby( decu , bizu kartki, mase solna....)
no i szmpańskiego sylwestra..

ps. facet mnie straszyl ze bedzie gral na kompie w ten dzien hehe sie okazało
ze to ja dostałam olsnienia i weny i w ogóle i bede robic chyba swoją stronke
na nowo hihi ( to juz sie chyba nadaje do leczenia klinicznego hihih)
Obserwuj wątek
    • carolinuss Re: PODSUMOWANIE 31.12.05, 12:24
      oj, Loriaan, jak ja Ci dzis zazdoszczę optymizmu. Wiem, że nie można się
      poddawać i że jednak lepiej jest myslec, że tyle zalezy od nas, bo wtedy
      wieksze jest prawdopodobieństwo sukcesusmile.

Ja dzis mojego sylwestra spędzam z Excelem, biznesplanem i wskaźnikami
      rentowności, tak, zeby przyszły rok był lepszy. Żeby zarzucić doktoraty z
      gotowania zupek i ciągłe rozłąki.

PODSUMOWUJĄC:
      dla mnie rok był pełen wyzwań, ale tez niestety niewykorzystanych okazji.
      Błędem byłoby powiedzieć znowu: mam nadzieję, że:.... .
      Poprostu wiem, ze muszę.
      Forum nam się zmieniło, wydoroślałosmile. Strasznie się cieszę, że powstalo tyle
      galerii, sklepów, portali wspierających. To, w moim dzisiejszym przypadku
      bardzo budującesmile.

Cieszę się, że jestescie, że my jestesmy i na codzień i jako odskocznia od
      codziennych problemów.

Kurcze, mam nadzieję, ze nie nasmęciłam. Nie ma co. Własnie przed chwilą w ręce
      wpadła mi kartecza z takim cytacikiem zapisanym kiedys z jakiejs
      rozmowy: "jeśli się zdecydujesz na cos i wytrwasz przy tym, nic na świecie Cie
      nie powstrzyma".
      Chyba sobie to wymaluję na ścianiesmile.
      dziewczyny kochane, zdobywajmy świat, żeby w nastepnego Sylwestra można było
      napisac o rzeczach, o jakich teraz nawet nie marzymysmile.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie, swoja droga, czy bedzie tu dzis ktoś około
      północysmile??

I mam nadzieję, że się wreszcie spotkamysmile.

Wasz Carolinusssmile
      • loriaan Re: PODSUMOWANIE 31.12.05, 12:32
        carol kochana, biznesplany juz mam za sobą heheh.. tez wiem ,ze MUSZĘsmile a te
        wskaźniki rentownosci mnie zaciekawiły.. w tym jestem kompletnie zielona.. ale
        w lutym ide na kursy z prowadzenia firmy wiec moze cos ruszy do przodu.. czego
        i tobie zycze kochanasmile a spotkac sie musimy!!! na szczescie bedziemy miały
        cały kolejny rok ku temusmile buziakismile
        • carolinuss Re: PODSUMOWANIE 31.12.05, 12:45
          dzięki za cieple słowasmile. Swoja drogą i pomimo kierunkowych studiow (haha!!!)
          tez się wybieram na dodatkowe wsparcie kursowe z prowadzenia firmy, bo czas
          goni, wiczność i zycie czekają/ mijają/ nadciagają, (niepotrzebne skreślićsmile).
          W tygodniu idę do MARR'u zasięgnąć języka: co, jak, kiedy i gdzie i mam
          nadzieje, że jak najszybciejsmilesmile.
          Żeby nam wszystko dobrze poszło, bo co nas nie zabije, to nas wzmocni, a ja
          znowu czuję, ze z martwych wstajęsmile.
          • loriaan Re: PODSUMOWANIE 31.12.05, 15:00
            hej.. ja własnei mam z marrusmile fuksneło mi sie bo szukałam informacji wurzędzie
            marszałkowskim napewne tematy a marr jest na dole wiec mnie wysłali tamsmile
            akurat trafilam ze jeszce nikt nic nie wiedizal o ich programie wiec, bez
            problemu sie zapisałam ( w październiku) teraz sa straszne kolejki i długie
            terminy czekania na szkoleniasmile ja swoje 150 godzin zaczynam w lutymsmile
            • carolinuss Re: PODSUMOWANIE 31.12.05, 15:56
              aaaaaaaaa, kurcze, no to ładne kwiatki z tymi terminami. A z jakiego programu
              będziesz korzystac?
              • loriaan Re: PODSUMOWANIE 31.12.05, 17:55
                hmm nie wiem jak sie to dokładnie nazywa, ale to jest program tylko dla kobiet.
                na początku sa spotkania na których okreslasz co chcesz robic, takie
                zapoznawcze, potem niby motywujące do szukania pracy hihi ( tutaj zmarnowałam
                wiele godzin) a potem decydujesz sie na jakies szkolenie zawodowe ( np obsługa
                komputerea, itp) dla kobiet, które chcą załozyc własna działalnosc jest własnie
                takie 150 godzin podstaw. czyli przepisy, prowadzenie księgowosci ( płatnik)
                biznes plan jak zrobic i nei wiem co tam jeszcze mi facet wymyslił.. własciwie
                to chyba bedę jedną z pierwszych na tym kursiesmile
                • carolinuss Re: PODSUMOWANIE 31.12.05, 18:44
                  haha, ja własnie wczoraj znalazlam info o tym kobiecym programie. Nie wiem, czy
                  to ze wzgledu na moją ślepotę, czy na ich opóźnienia, ale wczesniej tego na ich
                  stronach nie widziałam, a szkoda. I też mnie interesuje własna działalność. A
                  powodów jest tysiace. Między innymi ten, przytoczony jako list tygodnia w WO,
                  nad listem Qlki.
    • chwilka13 Re: PODSUMOWANIE 31.12.05, 13:09
      to i ja napiszę kilka słów. jeszcze kilka miesięcy temu snułam marzenia i
      zazdrościłam strasznie tym, którzy mają pasję. z podziwiem oglądałam w tv
      programy o tych, którym się chce budować domki z zapałek, hodować storczyki czy
      kolekcjonować długopisy; zazdrościłam, że są gotowi poświęcić każdą wolną
      chwilę swojemu hobby, mało tego, odpoczywają przy tym, znajdują w tym jakiś
      sens. no i w wakacje, zupełnie przypadkowo, trafiłam na to forum! i żeby się
      nie rozpisywać należę teraz do grona szczęśliwców posiadających pasje! nie
      posądzałam siebie o to, że przyjdzie taki czas, że każdą wolną chwilę będę
      poświęcać na decoupage, że zamiast latać za ciuchami będę szukać dreweinek,
      puszek itp., że pamiątki jakie przywiązę sobie z wakacji to będą... deseczki!
      dziękuję Wam, że jest takie forum, że piszecie tutaj, pokazujecie swoje prace,
      wspieracie żółtodziobów! jestem wdzięczna za każdy komentarz do moich prac, za
      Wasze wskazówki i porady!
      pozdrawiam Was serdecznie, życzę twórczego Nowego Roku i mam nadzieję na
      spotkanie z krakowiankami wink

wszystkiego dobrego!!!
      • carolinuss Re: PODSUMOWANIE 31.12.05, 13:26
        To Ty Chwilko z Krakowa jesteśsmile???? Życie jest jednak pięknesmile)). Tak ja Twoje
        bombkismile))
        • chwilka13 Re: PODSUMOWANIE 31.12.05, 13:40
          miód mi lejesz na duszę!
          z krakowa jestem, od zawsze wink
    • qlka_79 Re: PODSUMOWANIE 31.12.05, 16:14
      Całkowicie się zgadzam z Tobą, Loriaan!
      Dla mnie forum to nieustające źródło inspiracji i czynnik życiowej zmiany.
      Zresztą wiecie.smile

Miniony rok był rewelacyjny! Uporałam się z trudnym problemem, dostałam fajną
      promotor, miałam jedne z lepszych wakacji i wycieczek, dzięki Eight i Patarynie
      nauczyłam się PS'a (mój największy tegoroczny sukces), zaczęłam dekupażować, a
      teraz się przeprowadzam do własnego domu na wsi i niedawno zakwalifikowałam się
      na szkolenie nt. własnej firmy i może uda mi się otrzymać dofinansowanie z UEsmile

Jeśli 2006 będzie w połowie tak udany, to już dobrze, a mam wobec niego poważne
      oczekiwania. To będzie przełomowy rok w moim życiu!
      WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZIEWCZYNY!
      • loriaan Re: PODSUMOWANIE 31.12.05, 17:58
        a jak ja ci zazdroszcze tego własnego domku....na swój to jeszcze pare lat bede
        musiała poczekacsmile
    • aniabe13 Re: PODSUMOWANIE 01.01.06, 13:33
      Dzięki za to podsumowanie.
      I niech ten rok będzie jeszcze lepszy.
      Mamy nasze hobby i tyle przyjaznych dusz na forum. I to jest piękne!
    • toxicloki Re: oj lorka...;-))) 01.01.06, 23:02
      tak cie czytam, czytam... i az mi sie geba usmiecha....
      tego wlasnie wszystkim nam-wam pragne w tym nowym roku zyczycwink
      cmokassmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka