ona.zielona 09.12.06, 23:25 Czy ktos moglby mi podac adresy sklepow z koralikami itp w Poznaniu? bylabym bardzo wdzieczna! :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polka79 Re: Adresy sklepow w Poznaniu 20.01.07, 16:00 ja tez bym byla BARDZO BARDZO wdzieczna :-))) Odpowiedz Link
aleksandrasturm Re: Adresy sklepow w Poznaniu 20.08.07, 10:27 ja wiem tylko o 2 sklepach. w centrum na lakowej (2 rownolegla do polwiejskiej idac od browaru w ulice krakowska) jest sklep opal (m.in. oksyde mozna kupic nie wiem co posiadaja bo zamierzam sie wybrac ale mi jakos nie wychodzi :)) a 2 jest na janikowie (miejscowosc podpoznanska) dojechac mozna autobusem 73 wysiadajac na ogrodowej a pozniej kierujac sie na ul lesna w gore. sklep jest prawie na samym koncu miejscowosci (jak ktos nie chce marnowac czasu to maja tez sklep internetowy: swiatkoralikow2.pl Odpowiedz Link
notting_hill Re: Adresy sklepow w Poznaniu 30.08.07, 17:05 Przykro mi, ale ten adres na Łąkowej (Opal) to tylko hurtownia. Byłam tam dwa razy, raz odbiłam się o zamknięte drzwi (bo otwarte do 16), drugi raz odbiłam się o pana właściciela chyba, który mnie spławił, bo zaopatrywać się tam mogą tylko firmy jubilerskie i to hurtowo. Ot i tyle. Odpowiedz Link
paula63-63 Re: Adresy sklepow w Poznaniu 25.09.07, 21:07 jest taki klep-hurtownia z art. jubilerskimi na Śródce (w willi róg św. Michała chyba i Warszawskiej) byłam tam kilka dni temu, mają półfabrykaty ze srebra i trochę kamieni półszlachetnych, sprzedają ilości jakie się chce, ale straaasznie drogo. Odpowiedz Link