igaspr 23.01.06, 14:58 Pomozcie moze macie jakis pomysl na nazwe stronki? To bedzie tylko galeria zdjec ale juz od jakiegos czasu mysle i mysle i nic mi nie pasuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carolinuss Re: Nazwa strony :-) 23.01.06, 15:50 feelcownia (=czuć+filc+pracownia), albo feelcyk (czuć+fircyk, który mnie zawsze nie kojarzył się z fircykiem w opałach, tylko z małym żółto-limonkowym ptaszkiem (nie wiedziec czemu, hehe) + cyk (jako magiczne strzelenie palcami)? Tak mi mówi moja sponiewierana wyobraźnia, hahaha. I'm sorry. K. Odpowiedz Link
miska_malcova Re: Nazwa strony :-) 23.01.06, 16:05 nazwa filcownia, albo tak jak napisala carolinuss feelcownia mi sie podoba Odpowiedz Link
igaspr Re: Nazwa strony :-) 23.01.06, 16:30 Hihi widze ze sie kojaze z filcem , fajnie ale chcialabym tam tez pokazac moje decou i inne techniki feelcownia mi sie podoba Odpowiedz Link
izaiza11 Re: Nazwa strony :-) 23.01.06, 18:08 handicraft- ang. rekodzielo moze to cos pomoze Odpowiedz Link
mrouh Re: Nazwa strony :-) 24.01.06, 12:05 Albo na odwrót: www.igaleria.pl lub z myslnikami Ale feelcownia jest the best. Niekoniecznie tylko do filcu Odpowiedz Link