Dodaj do ulubionych

Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskich M

09.03.06, 09:27
11 marca o godzinie 14. Proszę -dopiszcie się w tym wątku abym orientacyjnie
wiedziala ile nas będzie-może trzeba zrobić rezerwację??smileLiczę na odzew-
pozdraawiam ewa
Obserwuj wątek
    • czarka6 Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 09.03.06, 09:34
      Pierwsza.
    • ania_z_poddasza Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 09.03.06, 13:05
      o ile nogi nie zlamę to będę
      ps.mogę byc zaspana po yapie wink ktoś idzie?
      • waga30 Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 09.03.06, 15:32
        he he he -ja się w sobotę wybieramsmile wieczorkiem z mężusiem-mam nadzieję że
        Marysia pozwoli -bo straszliwie przeziębioasmile
        • beti361 Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 09.03.06, 19:50
          Mam nadzieję że dotrę na miejsce smile
    • kiporter Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 09.03.06, 21:09
      Cześć, zazdroszczę Wam tego spotkania, ale niestety nie mogę być. Będę za to na
      100% na Liściastej. Życzę Wam miłego popołudnia i pozdrawiam. Beti, jak tam
      stolarz?
      • waga30 Re:wiem że Pistacja_zielona 09.03.06, 22:25
        czyli Kasia potwierdza wstępnie przybycie z czego się niezmiernie cieszęsmile-i
        pozdrawiam Kasiulę
      • beti361 Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 10.03.06, 21:15
        stolarz, jak usłyszał ILE tego chcę, to już więcej się nie odezwał... sad
    • inga34 Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 10.03.06, 12:48
      Jako że sama zaproponowałam, będę oczywiściesmile
      • ania_z_poddasza Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 10.03.06, 16:01
        no ja myślę smile
        • pistacja_zielona Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 10.03.06, 17:48
          Bedę, w końcu mogłam zasiąść do kompa. Kurcze ja też bym chciała na Yapę.
          buuuu. Szczególnie na sobotni nocny koncert. W przyszłym roku jak dzieciaczki
          podrosną.
    • bobinia Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 10.03.06, 19:33
      kurcze dopiero teraz wpadł mi w oko ten wątek; czy nie za późno żeby odmeldować
      się na liście chętnych ? Jeśli są jeszcze "wolne miejsca" to postaram się
      przyjść.

P.S. czy trzeba coś ze sobą przynieść? jakąś swoją pracę jako znak
      rozpoznawczy? dajcie mi znać
      • milla.1 Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 10.03.06, 19:45
        i ja będę też jesli tylko choroba mnie nie wykończy zupełnie

Beti czy przynieść Ci na jutro ten wydruk czy może na środę? bo jak na jutro to napisz mi kochana co to miało być dokładnie, żebym czasem czegoś nie pomyliła.

Pozdrawiam Kamila
        • waga30 Re:do Bobini:) 10.03.06, 22:03
          przychodź!!!!zawsze można zabrać ze soba jakieś swoje wytworysmile-ja zawsze cosik
          przy sobie noszęsmile-Ania z poddasza też z biżuterią sie nie rozstajesmile-
          pozdrawiam serdeczznie -ewa
          • bobinia Re:do Bobini:) 10.03.06, 22:25
            świetnie, postaram się nie spóźnić, bo przy dwójce dzieci różnie to bywa...
            • bobinia Re:do Bobini:) 10.03.06, 22:27
              i jeszcze jedno :Niebieskie Migdały na Sienkiewicza czy na Piotrkowskiej?
              • waga30 Re:do Bobini:)-na Sienkiewicza:) 10.03.06, 22:42
                a o dwójce dzieci to ja (i nie tylko ja) cosik wiem!!smile-całuski ewa
                • esmolny Re:do Bobini:)-na Sienkiewicza:) 10.03.06, 23:24
                  Dziewczyny drogie,przykro mi, ale nie moge byc z Wami w sobote.Za to ciesze
                  sie,ze juz w srode znow sobie popracujemy.Zapamietajcie kazde slowo z
                  rozmow,aby nam biednym nieobecnym wszystko przekazac.Serdecznie pozdrawiam,Ela
    • inga34 Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 13.03.06, 12:38
      Dziwczynki, zaraz Wam porozsyłam statut cafeart i foty z soboty, jakbym nie
      wysłałam temu, komu trzeba to mnie korygujciesmile Pozdrawiam i dzięki za miłe
      chwile sobotniesmile
      • krystyna_54 Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 13.03.06, 13:17
        Ja bardzo poprosze bo nic nie wiem jak było ,co było ,kto był ect..od rana
        sprawdzałam czy ktos słówkiem piśnie a tu cisz
        • inga34 Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 13.03.06, 13:29
          już mail się ślesmile
      • bobinia Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 13.03.06, 14:03
        wysyłasz z konta beatrycze? Jeśli tak, to wiadomość od Ciebie przesłała się
        pusta i nie zawiera żadnych załączników. Pozdrawiam Monia
        • inga34 Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 13.03.06, 14:16
          jejkusad zaraz sie poprawięsmile
          wyślę z pracowegosmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka