waga30 09.03.06, 09:27 11 marca o godzinie 14. Proszę -dopiszcie się w tym wątku abym orientacyjnie wiedziala ile nas będzie-może trzeba zrobić rezerwację??Liczę na odzew- pozdraawiam ewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_z_poddasza Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 09.03.06, 13:05 o ile nogi nie zlamę to będę ps.mogę byc zaspana po yapie ktoś idzie? Odpowiedz Link
waga30 Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 09.03.06, 15:32 he he he -ja się w sobotę wybieram wieczorkiem z mężusiem-mam nadzieję że Marysia pozwoli -bo straszliwie przeziębioa Odpowiedz Link
beti361 Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 09.03.06, 19:50 Mam nadzieję że dotrę na miejsce Odpowiedz Link
kiporter Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 09.03.06, 21:09 Cześć, zazdroszczę Wam tego spotkania, ale niestety nie mogę być. Będę za to na 100% na Liściastej. Życzę Wam miłego popołudnia i pozdrawiam. Beti, jak tam stolarz? Odpowiedz Link
waga30 Re:wiem że Pistacja_zielona 09.03.06, 22:25 czyli Kasia potwierdza wstępnie przybycie z czego się niezmiernie cieszę-i pozdrawiam Kasiulę Odpowiedz Link
beti361 Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 10.03.06, 21:15 stolarz, jak usłyszał ILE tego chcę, to już więcej się nie odezwał... Odpowiedz Link
inga34 Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 10.03.06, 12:48 Jako że sama zaproponowałam, będę oczywiście Odpowiedz Link
ania_z_poddasza Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 10.03.06, 16:01 no ja myślę Odpowiedz Link
pistacja_zielona Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 10.03.06, 17:48 Bedę, w końcu mogłam zasiąść do kompa. Kurcze ja też bym chciała na Yapę. buuuu. Szczególnie na sobotni nocny koncert. W przyszłym roku jak dzieciaczki podrosną. Odpowiedz Link
bobinia Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 10.03.06, 19:33 kurcze dopiero teraz wpadł mi w oko ten wątek; czy nie za późno żeby odmeldować się na liście chętnych ? Jeśli są jeszcze "wolne miejsca" to postaram się przyjść. P.S. czy trzeba coś ze sobą przynieść? jakąś swoją pracę jako znak rozpoznawczy? dajcie mi znać Odpowiedz Link
milla.1 Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 10.03.06, 19:45 i ja będę też jesli tylko choroba mnie nie wykończy zupełnie Beti czy przynieść Ci na jutro ten wydruk czy może na środę? bo jak na jutro to napisz mi kochana co to miało być dokładnie, żebym czasem czegoś nie pomyliła. Pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link
waga30 Re:do Bobini:) 10.03.06, 22:03 przychodź!!!!zawsze można zabrać ze soba jakieś swoje wytwory-ja zawsze cosik przy sobie noszę-Ania z poddasza też z biżuterią sie nie rozstaje- pozdrawiam serdeczznie -ewa Odpowiedz Link
bobinia Re:do Bobini:) 10.03.06, 22:25 świetnie, postaram się nie spóźnić, bo przy dwójce dzieci różnie to bywa... Odpowiedz Link
bobinia Re:do Bobini:) 10.03.06, 22:27 i jeszcze jedno :Niebieskie Migdały na Sienkiewicza czy na Piotrkowskiej? Odpowiedz Link
waga30 Re:do Bobini:)-na Sienkiewicza:) 10.03.06, 22:42 a o dwójce dzieci to ja (i nie tylko ja) cosik wiem!!-całuski ewa Odpowiedz Link
esmolny Re:do Bobini:)-na Sienkiewicza:) 10.03.06, 23:24 Dziewczyny drogie,przykro mi, ale nie moge byc z Wami w sobote.Za to ciesze sie,ze juz w srode znow sobie popracujemy.Zapamietajcie kazde slowo z rozmow,aby nam biednym nieobecnym wszystko przekazac.Serdecznie pozdrawiam,Ela Odpowiedz Link
inga34 Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 13.03.06, 12:38 Dziwczynki, zaraz Wam porozsyłam statut cafeart i foty z soboty, jakbym nie wysłałam temu, komu trzeba to mnie korygujcie Pozdrawiam i dzięki za miłe chwile sobotnie Odpowiedz Link
krystyna_54 Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 13.03.06, 13:17 Ja bardzo poprosze bo nic nie wiem jak było ,co było ,kto był ect..od rana sprawdzałam czy ktos słówkiem piśnie a tu cisz Odpowiedz Link
inga34 Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 13.03.06, 13:29 już mail się śle Odpowiedz Link
bobinia Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 13.03.06, 14:03 wysyłasz z konta beatrycze? Jeśli tak, to wiadomość od Ciebie przesłała się pusta i nie zawiera żadnych załączników. Pozdrawiam Monia Odpowiedz Link
inga34 Re: Łódzkie artystki-hobbystki-spotk w Niebieskic 13.03.06, 14:16 jejku zaraz sie poprawię wyślę z pracowego Odpowiedz Link