ewana3 04.05.06, 16:12 dziewczyny może jakieś spotkanko? odezwijcie się! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewana3 Re: Śląsk - spotkanko:) 09.06.06, 11:22 dzwigam wątek! gdzie jesteście? czy nikogo tu nie ma oprócz mnie, Ariny i Reniuszki? www.ewana.neostrada.pl/ Odpowiedz Link
asik12 Re: Śląsk - spotkanko:) 09.06.06, 13:28 Ja też jestem ze Śląska - z Chorzowa i jeśli spotkanie będzie blisko to reflektuję Odpowiedz Link
ewana3 Re: Śląsk - spotkanko:) 09.06.06, 15:27 Witaj Asik12 No nareszcie odezwała się jakaś duszyczka ze Śląka)) czekamy, może ktoś jeszcze się odezwie? www.ewana.neostrada.pl/ Odpowiedz Link
igla4 Re: Śląsk - spotkanko:) 10.06.06, 13:10 Jestem z Będzina. Co do spotkanka to bardzo chętnie Pozdrawiam Odpowiedz Link
ewana3 Re: Śląsk - spotkanko:) 13.06.06, 09:52 Cześć Igiełka już nas więcej dzwigam wątek bo może jeszcze ktoś? www.ewana.neostrada.pl/ Odpowiedz Link
kasia.z Re: Śląsk - spotkanko:) 14.06.06, 16:39 Na kiedy planujecie spotkanko, ja jestemz Chorzowa ale na razie poza granicami kraju, a chetnie potpatrze wasz prace bo dopiero sie ucze. Kasia Odpowiedz Link
reniuszka Re: Śląsk - spotkanko:) 14.06.06, 18:59 Rybnik zaprasza, ja też. Pozdrawiam. Renia Odpowiedz Link
rudlis Re: Śląsk - spotkanko:) 14.06.06, 21:42 Witajcie, jestem z Chorzowa i bardzo chętnie się spotkam. Może zaoowocuje to w jakieś warsztaty artystyczne, chętnie się czegoś nowego nauczę. Pozdrawiam Irena Odpowiedz Link
ewana3 Re: Śląsk - spotkanko:) 15.06.06, 00:23 Dzioewczyny! spotkanie jak najbardziej! tylko gdzie? Reniuszka, Arine i ja jak dotąd spotykałyśmy się w Rybniku (bo pochodzimy z tych stron) ale spotkanie możemy zrobić gdzie indziej, może macie jakieś propozycje? Tesia! witaj rybniczanko)) www.ewana.neostrada.pl/ Odpowiedz Link
katarzynka24 Re: Śląsk - spotkanko:) 15.06.06, 11:46 i kolejny raz Chorzów się melduje, również chętny na spotkanie K Odpowiedz Link
asik12 Re: Śląsk - spotkanko:) 15.06.06, 12:37 Wow! 4 razy Chorzów - a to niespodzianka Odpowiedz Link
laotong Re: Śląsk - spotkanko:) 16.06.06, 08:19 Witajcie Tez jestem z Rybnika i dziś tutaj trafiłam na to forum. Chętnie bym się spotkała z twróczymi duszyczkami ) pozdrawiam Odpowiedz Link
rudlis Re: Śląsk - spotkanko:) 18.06.06, 23:21 No to dziewczyny gdzie i kiedy? Fajnie się składa, że jedne z Rybnika a drugie z Chorzowa tylko gdzie spotkanko, gdzieś po drodze? Z Waszych linków widzę, że jesteście zaawansowane (decu) ja dopiero raczkuję w tym (ale za to potrafię robić kartki różnymi technikami -teabags, iris, quilling, spirelli itp.) Pozdrawiam z Chorzowa Irena Odpowiedz Link
kasia.z Re: Śląsk - spotkanko:) 19.06.06, 17:23 Co do zaawansowania to ja właśnie zaczynam pierwsze wycinanie Kasia Odpowiedz Link
ollaboga Re: Śląsk - spotkanko:) 19.06.06, 21:12 Hej! Ja jestem nowa ale chętnie się przyłączę. Teraz Katowice ale od lipaca Chorzów Nawet nie wiedziałam, że w Chorzowie tyle utalentowanych osób mieszka! Pozdrawiam. Ollaboga Odpowiedz Link
embroo Re: Śląsk - spotkanko:) 21.06.06, 12:44 I Gliwice też są. Początkujące, ciekawe twórczości innych i chłonne informacji Odpowiedz Link
ewana3 Re: Śląsk - spotkanko:) 21.06.06, 21:23 Super że jest nas coraz więcej! Jeżeli macie ochotę spotkać się z nami w Rybniku to serdecznie zapraszamy najlepiej w którąś sobotę (bo ja kobieta pracująca i w tygodniu nie mogę) a może macie jaką inną propozycję, może Gliwice? tak żeby każdy miał blisko! piszcie! Arine! Reniuszka! gdzie się podziałyście? pozdrawiam www.ewana.neostrada.pl/ Odpowiedz Link
rudlis Re: Śląsk - spotkanko:) 21.06.06, 21:30 Jestem za spotkaniem w sobotę (ale może następną bo w tą wyjeżdżam na warsztaty do Łodzi) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16475&w=43205395 Ponieważ z Chorzowa bliżej mi trochę do Gliwic to jestem za Gliwicami (no ostatecznie jeśli Rybnik taki gościnny to też chętnie bym się wybrała, tylko zupełnie nie znam Rybnika;-( Pozdrawiam Irena Odpowiedz Link
reniuszka Re: Śląsk - spotkanko:) 21.06.06, 23:15 Jestem, jestem zapracowana Kobieto. A do Eli jutro zadzwonię. Pozdro Renia Odpowiedz Link
ewana3 Re: wstępny termin:) 23.06.06, 11:53 dziewczyny, wstępny termin na 8-lipca Rybnik, chyba że macie jakieś miejsce w Gliwicach? to mogą być Gliwice. pozdrawiam www.ewana.neostrada.pl/ Odpowiedz Link
elwira13071 Re: wstępny termin:) 23.06.06, 16:44 W okresie wakacyjnym mogą być trudności z uzgodnieniem terminu. Nie będzie mnie między 4 i 18 lipca. Odpowiedz Link
rudlis Re: wstępny termin:) 26.06.06, 12:03 Ja to chętnie przyjadę do Rybnika lub Gliwic termin sobotni to może być 22 lub 29 lipiec. Dziewczyny odzywajcie się czy Wam to pasuje? Irena Odpowiedz Link
ewana3 Re: wstępny termin:) 27.06.06, 11:35 Dziewczyny! jedno spotkanie robimy 8-go, a następne 22-go, tak żeby każdemu pasowało (może być też 15-go) będziemy sie częściej spotykać www.ewana.neostrada.pl/ Odpowiedz Link
laotong Re: wstępny termin:) 28.06.06, 10:42 Tylko powiedzcie mi gdzie to spotkanie bedzie? Ze w Rybniku to juz wiem i o któej godzinie ) Odpowiedz Link
argila Re: wstępny termin:) 28.06.06, 23:43 Witam , pomimo że jestem z podbeskidzia chętnie się z Wami spotkam , proszę tylko o podanie gdzie to spotkanie się odbędzie , i co ze sobą zabrać ? pozdrawiam i mam nadzieję że zdołam się z Wami spotkać Odpowiedz Link
reniuszka Re: wstępny termin:) 29.06.06, 00:32 Super ! Będzie nas więcej. Zapraszamy. Termin musimy jak najszybciej ustalić. Pozdrawiam. Renia Odpowiedz Link
argila Re: wstępny termin:) 03.07.06, 10:02 To czy spotykamy się już w tą sobotę czy raczej nie dacie rady ? Odpowiedz Link
reniuszka Re: wstępny termin:) 03.07.06, 10:08 Hej. Tak, ta sobota jak najbardziej, czyli 8 lipca. Ewana wróci to dokładnie ustalimy. Pozdrawiam. Renia Odpowiedz Link
ewana3 Re: wstępny termin:) 03.07.06, 11:43 Reniuszka! już wróciłam z wojaży (przemierzyłam Polskę dwa razy, byłam w Malborku) Dziewczyny! spotkanie w tą sobotę 8 lipca, spotykamy się na rynku (pierwszy ogródek pod parasolami od "ROSSMANA" tylko o której Wam pasuje? bo mnie każda pora, może 15-ta lub 16-ta, co Wy na to? może być wcześniej pozdrawiam www.ewana.neostrada.pl/ Odpowiedz Link
argila Re: wstępny termin:) 03.07.06, 13:22 A może do południa ? Zresztą jak większosc zadecyduje , a czy łatwo tam dojechać i zaparkować , zupełnie nie znam Rybnika , moze jakaś mapka ? Odpowiedz Link
ewana3 Re: do argili:) 03.07.06, 14:02 Argila, mapkę Rybnika znajdziesz na stronach www.rybnik.pl/ Napisz od której strony będziesz wjeżdżać do Rybnika będzie łatwiej wytłumaczyć. Zaparkować można w wielu miejscach blisko rynku np. na Pl Wolsości Podam Ci na maila nr komórki wrazie gdybyś się pogubiła to będziemy Cię ratować Dziewczyny które wybierają się na spotkanie, wpisujcie się pozdrawiam Odpowiedz Link
argila Re: do argili:) 03.07.06, 14:05 Dzięki dostałam już telefon i całą trasę opisaną od Reniuszki tak że wielkie dzięki i pozdrowienia , czekam tylko na decyzję co zabieramy ze sobą ? Odpowiedz Link
ewana3 Re: spotkanie 8-lipca:) 05.07.06, 13:21 hop do góry! Kto wkońcu będzie? wpisujcie się! www.ewana.neostrada.pl/ Odpowiedz Link
ewana3 Re: spotkanie 8-lipca:) 05.07.06, 15:20 Super! Ja będę na 100% Reniuszka też, oraz Arine (piszę za nią bo ona narazie bez netu) kto jeszcze? www.ewana.neostrada.pl/ Odpowiedz Link
asik12 Re: Śląsk - spotkanko:) 06.07.06, 09:00 Mnie tym razem nie będzie. Ale następnym razem bardzo chętnie Odpowiedz Link
rudlis Re: Śląsk - spotkanko:) 06.07.06, 12:23 No i mnie również nie bedzie Ale za tydzień lub dwa to na pewno będę. Napiszcie co przywieść ze sobą. Pozdrawiam. Irena Odpowiedz Link
argila Śląsk - spotkanko:) może jednak udałoby się rano 06.07.06, 13:02 spotkać np. koło 10 ,( mam kawałek drogi do przejechania Odpowiedz Link
ewana3 Re: spotkanie - zmiany:) 06.07.06, 15:41 po obgadaniu z Reniuszką i Arine spotkanie o godz. 11-tej (zmiana związana jest z przyjazdem Argili (ma spory kawałek do przejechania) Laotong! nic się nie martw! będziemy tam parę godzinek więc możesz dołączyć do nas później, napisz do mnie albo do Reniuszki (podamy nr komórki gdybyś potrzebowała się z nami skontaktować) (zabieramy ze sobą serwetki, jakieś prace do pokazania itp. no i dobry humor No to do zobaczyska w sobotę Ewa www.ewana.neostrada.pl/ Odpowiedz Link
reniuszka Spotkanie 11.00 Rynek 07.07.06, 11:19 Witam serdecznie. 11.00 aktualna, Rybnik, Rynek - ogródek piwny vis a vis Rossmanna. Zapraszamy ! Pozdrawiam. Renia Odpowiedz Link
reniuszka Ostatnia zmiana 07.07.06, 17:13 Witam serdecznie. Zmiana dotyczy miejsca spotkania. Upał się zapowiada i po namyśle proponuję zamienić betonowy Rynek na mój ogródek. Zawiadamiam telefonicznie zainteresowane osoby. Czyli tak: sobota 8 lipca, 11.00, ogródek w Chwałowicach k/Rybnika. Pozdrawiam i zapraszam, piwko bedzie )) Renia Odpowiedz Link
arine Re: Ostatnia zmiana 08.07.06, 10:17 Hej!Właśnie siedzę u Ewanki i za parę minut wyruszymy do Rybnika Renia nadmuchaj basen, bo słońce nas spali!)) Odpowiedz Link
kasia.z Re: Ostatnia zmiana 08.07.06, 17:31 Jest mi smutno bo tym razem się z Wami nie spotkam. Całe lato spędzam poza miastem i możę być problem, ale od września się poprawie Kasia Odpowiedz Link
ewana3 Re: do kasi.z:) 10.07.06, 12:32 Kasiu! będziemy czekać na Ciebie! pozdrawiam www.ewana.neostrada.pl/ Odpowiedz Link
greglis będę w Rybniku 15-17.07 09.07.06, 15:08 Jak coś dziwczyny potrzebujecie to dajcie znać ))) Odpowiedz Link
reniuszka Re: będę w Rybniku 15-17.07 10.07.06, 00:59 Witaj Kasiu Dziękujemy za troskę, na spotkaniu mówiłyśmy o Tobie, zastanawiałyśmy się właśnie czy nie odwiedzisz Rybnika w lipcu, a tu taka niespodzianka). Jeśli bedziemy chciały cos ze sklepu to możemy prosić, np. papiery ? Pozdrawiam serdecznie. Renata Odpowiedz Link
greglis Re: będę w Rybniku 15-17.07 10.07.06, 09:18 Nie ma problemu ,wszystko mogę przywieźć .Dziecko sprzedaję na miesiąc babciom stąd ta wizyta )) Odpowiedz Link
argila Podziękowania za mile spotkanie 10.07.06, 09:48 Dziewczyny , bardzo miło było się z Wami spotkać mam problem nie mogę wejść do sklepu greglis , cały czas wyskakuję mi ze okienko zablokowane cóż zrobić próbowałam odblowkować ,ale nic to nie dało Odpowiedz Link
greglis Re: Podziękowania za mile spotkanie 10.07.06, 09:56 argila, musisz mieć coś zabblokowane w ustawieniach przed sekundą byłam w skepie i było wszystko ok Odpowiedz Link
reniuszka Re: Podziękowania za mile spotkanie 10.07.06, 10:03 Witaj. Ja miałam taki problem z wejściem przez Operę. Jakiej przeglądarki uzywasz ? Jeśli Opery to sprawdz w Naarzędziach, w zakłądce wybierz "szybka konfiguracja" i zaznacz "otwieraj wszystkie okna". Czy doszły do Ciebie fotki ze spotkania ? Ewana wysyłała. Chcemy je wkleić na rękodzieło, ok ? )) Renia Odpowiedz Link
argila Re: Podziękowania za mile spotkanie 10.07.06, 10:27 Dzięki reniu juz sobie odblokowałam , wszystko widzę Odpowiedz Link
argila zdjęcia - dzieki ewana3 10.07.06, 10:32 zjęcia mam oczywiscie jak chcecie wstawić nie ma problemu , niestety w przyszły weekend wyjeżdzam do rodziców i nie mogę się spotkać o jaka szkoda Odpowiedz Link
ewana3 Re: zdjęcia - dzieki ewana3 10.07.06, 12:31 dziewczyny! dzięki za mile spędzone godziny! było sympatycznie! Argila, dzięki za szybki kursik lepienia z gliny fotki wszystkim wysłałam, mam nadzieję że doszły pozdrawiam www.ewana.neostrada.pl/ Odpowiedz Link
ewana3 Re: do Greglis:) 10.07.06, 12:36 Super że zawitasz do nas Mam pytanko, czy możliwe byłoby spotkanie w piątek? niektóre osoby chciałyby się spotkać z Tobą a niestety wyjeżdżają w sobotę na urlop. Zamówienie prześlę mailem pozdrawiam www.ewana.neostrada.pl/ Odpowiedz Link
reniuszka Re: do Greglis:) 10.07.06, 15:52 Wklejam fotki ze spotkania w sobotę u mnie na ogrodzie. To my: 1. Laotong, czyli Michasia i Argila, czyli Iwona img131.imageshack.us/my.php?image=dziewczyny18ma.jpg 1. Muzakate, Reniuszka, Laotong, Arine w ciemnych okularach, Ewana3 i Argila. img230.imageshack.us/my.php?image=dziewczyny38li.jpg 3. Arine i Muzakate img230.imageshack.us/my.php?image=dziewczyny45ut.jpg Pozdrawiam serdecznie. Renia Odpowiedz Link
greglis Re: do Greglis:) 10.07.06, 16:08 niestety będę wolna dopiero w niedzielę przedpołudniem Odpowiedz Link
reniuszka Re: do Greglis:) 11.07.06, 13:42 Witam. Ja też wybiorę coś ze sklepu i dam znać, dziewczyny bedziemy w kontakcie. Pozdrawiam. Renia Odpowiedz Link
joche Re: do Greglis:) 19.07.06, 19:46 Przeczytałam właśnie, że ktoś widział (konkretnie czarneoczy widziały)na tym wątku dziewczyny z Rudy Śląskiej, jeśli są to bardzo proszę o kontakt. Odpowiedz Link
ewana3 Re: spotkanko przy małej czarnej - Rybnik:) 01.08.06, 12:52 Dziewczyny, kto ma ochotę to spotykamy się na rynku w Rybniku na małej czarnej i pogaduchach (jutro lub pojutrze, środa lub czwartek)godz. 17-ta lub 18-ta kto będzie? pozdrawiam www.ewana.neostrada.pl/ Odpowiedz Link
ewana3 Re: spotkanko przy małej czarnej - Rybnik:) 01.08.06, 13:55 no to ustalone)) spotkanko jutro (środa) godz 17-ta, Rybnik, pierwszy ogródek pod parasolkami na przeciwko Rossmana www.ewana.neostrada.pl/ Odpowiedz Link
reniuszka Re: spotkanko przy małej czarnej - Rybnik:) 01.08.06, 13:53 Środa o 17.00 ))Parasolki na Rynku. Pozdrawiam. Renia Odpowiedz Link
ewana3 Re: do Elwiry:) 01.08.06, 17:35 To super że będziesz bo ostatnio nie mogłaś do jutra dziewczyny Odpowiedz Link
argila hej dziewczyny :-) 11.09.06, 09:29 Hej hej dzieczyny co u was słychac? Wypaliłyscie miseczki , czy może się rozsypały ? Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link