Dodaj do ulubionych

filcowanie

06.10.06, 08:11
Witam,czy ktoś mógłby wyjaśnić na czym polega ta tachnika? Jak to zrobić ,a
może maleńki kurs "obrazkowy'? Napiszcie,prosze....
Obserwuj wątek
    • mozaika49 Re: filcowanie 06.10.06, 13:50
      Wprowadz do wyszukiwarki slowo felt, a odkryjesz cuda.
      Jezeli mieszkasz w Warszawie lub okolicy, moge pokazac jak robic filc.
      pozdrowienia
      • eemka Re: filcowanie 10.10.06, 08:21
        www.antique-deco.com/index.php?cPath=23&osCsid=df500621546db2ebf4570304cf0dc944
    • elenuke Re: filcowanie 14.10.06, 20:58
      Tu www.pl.forum.deco.e-kreator.pl/viewtopic.php?p=57#57 jest pokazane jak
      robić zfilcowane kuleczki - koraliki z wełny
      • isislawa filcowanie 16.10.06, 23:50
        A tą WEŁNE CZESANKOWĄ to tylko można kupic w sklepie internetowym antique-
        deco???
        A może znacie jakiegoś tańszego dostawcę smile
        • elenuke Re: filcowanie 19.10.06, 13:31
          Poczytaj : www.pl.forum.deco.e-kreator.pl/viewtopic.php?t=42
          • latarnia_morska wełna czesankowa 19.10.06, 20:42
            Wełnę o wiele taniej sprzedaje Pracownia EleMeleDutki - sprzedają na Allegro
            jako użytkownik "donka281" - cudni ludzie, polecam z całego serca smile
            • igaspr Re: wełna czesankowa 19.10.06, 23:23
              Jesli mialas kiedykolwiek do czynienia z czesanka welniana z owiec
              ausralijskich rasy Merinos a z owiec polskich to wiesz jaka jest roznica oprocz
              oczywiscie ogromnej gamy kolorow jaka oferuje sklep antiquedeco. Ogromna w
              jakosci filcowania jak i jakosci filcu smile)))
              • latarnia_morska Re: wełna czesankowa 23.10.06, 12:37
                Zgadzam się Igo z Tobą, że wysoka jakość musi kosztować odpowiednio.
                Ale jeśli ja dopiero rozpoczynam naukę jazdy, to nie będę od razu kupowała
                Mercedesa...
                Wełna z merynosa 50g za 18,00zł a wełna z polskiej owcy 250g za 12,00zł to dla
                mnie bardzo duża różnica. Na mojej choince będzie jednak reprezentacja polskiej
                wełny wink
                Jeśli chodzi o wybór kolorów- dla mnie 10 kolorów to nie jest "ogromny wybór".
                EleMeleDutki oferują ich 16...
                Pozdrawiam serdecznie smile))
                • igaspr Re: wełna czesankowa 23.10.06, 12:46
                  Chcialam tylko napisac, ze ja mieszkam w Niemczech i cena tej welny w Polsce
                  jest porownywalna z cena welny tutaj, jak sobie przeliczam rozne specyfiki do
                  decoupagu to ich cena jest tez prawie taka sama, tyle ze w Polsce wybor
                  przogromny papierow a w Niemczech welny wink)
                • mozaika49 Re: wełna czesankowa 23.10.06, 17:53
                  znalazlam welne do filcowania z merynosow w Wielkiej Brytanii. Ceny po
                  przeliczeniu na zlotowki wygladaja nastepujaco: 124 zl, 139 zl, 157 zl w
                  zaleznosci od sklepu. Ja zaopatrzylam sie w Londynie. Ale jezeli zamowi sie
                  przez internet, to i tak bedzie taniej niz w Antique Deco. Wybor kolorow
                  ogromny.
                  pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka