ganeta27 17.12.06, 13:36 czy ktoś zan stronki z dokadnym kursem jak wykonać ozdoby choinkowe z wikliny papierowej - pokazywli ostatniow w kawie czy herbacie - super i chce coś takiego zrobić ale nie wiem jak uzyskać takie formy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anette196 Re: ozdoby choinkowe z wikliny papierowej 19.12.06, 07:32 Oj ja też bym chciała. Bo ładnie tym dzieciom to wychodziło a rurek tyle mam. Odpowiedz Link
annqaa Re: ozdoby choinkowe z wikliny papierowej 29.12.06, 11:52 ja niestety nie widzialam tego odcinka- mozecie napisac co takiego robily? Odpowiedz Link
ganeta27 Re: ozdoby choinkowe z wikliny papierowej 30.12.06, 15:32 niestety oglądałam tylko urywek ponieważ szłam do pracy ale widziałam ładne szyszki z tej papierowej wikliny. Ale mieli później pokazywać jeszcze inne różne ozdoby. Odpowiedz Link
annqaa Re: ozdoby choinkowe z wikliny papierowej 02.01.07, 12:48 szkoda, ja wlasnie postanowilam zrobic dzwoneczek- ladnie nawet wyszedl- ale to jednak duzy dzwonek w sklepie sa rozne ozdoby z siana i wikliny- wiec z papierowej tez powinno sie dac, prawda? Odpowiedz Link