i741 22.01.07, 19:20 mam pytanie gdzie w katowicach sa sklepy artystyczne chce kupic farby i nie tylko dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nastja Re: sklep 22.01.07, 19:48 witam! jest taki sklepik "u sabiny", za teatrem, nie pamietam nazwy ulicy ale on jet bardzo wdoczny mam nadzieję ze trafisz. pozdrawiam Odpowiedz Link
latarnia_morska Re: sklep 22.01.07, 21:49 "U Sabiny" jest na ulicy Moniuszki, jedną ulicę dalej w kierunku ronda, od Teatru Wyspiańskiego. Jest jeszze nowootwarty sklep plastyczny na ul. Raciborskiej, niedaleko ASP. Także "Skala" na ul.Mikołowskiej, koło Pałacu Młodzieży, prowadzi różne art. plastyczne. I nie umiem sobie więcej przypomnieć Odpowiedz Link
baszalotta Re: sklep 22.01.07, 23:33 jest jeszcze taki sklep na Francuskiej, swego czasu wypasiony był, pióra wszelakiej maści, rapitografy można było kupić.... czy teraz? nie wiem. czy artykuły artystyczne, czy raczej dla architektów i polibudowców są tylko?...? też nie wiem ale można sprawdzić Odpowiedz Link
nastja Re: sklep 23.01.07, 08:30 no właśnie, Moniuszki! a na Francuskiej też - kiedyś kupowałam werniksy i terpentynę ale nie wiem czy mówimy o tym samym sklepie a poza tym to było parę lat temu zanim się z Katowic wyprowadziłam Odpowiedz Link