milena_elizka 23.02.07, 14:23 Dziewczyny, wpadł Wam może kiedyś w oko takowy, przeglądając np. ofertę sklepów online? Może być papier lub serwetka. Dajcie znać, jakbyście miały namiary. Pozdrawiam. Milena Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jadwiszka Re: Motyw z brzozami 23.02.07, 14:32 niestety tylko tak mogę Ci pomoc.... fatcat.ftj.agh.edu.pl/~apajor/brzoza.gif www.parazyt.gower.pl/gemmoterapia/user/image/brzoza.jpg upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/78/Illustration_Betula_pendula0.jpg/250px-Illustration_Betula_pendula0.jpg www.legut.artysta.pl/oleje01/duze/ol07.jpg www.sfsite.com/charlesdelint/images/art-birch.jpg www.nd.edu/~tschlere/nature-america/lectures/jpegs/joiner-birch-tree.jpg te są fajne www.tapawingostudio.on.ca/monotypes/m01.jpg img.yessy.com/1108237435-15033b.jpg www.infogirl.org/photos/images/birchinwinter.jpg www.equilibriarte.org/members/Dobri/tnM1152232216.jpg.jpg Odpowiedz Link
brezylka Re: Motyw z brzozami 23.02.07, 18:40 Papier z drzewami jest tu www.kreateria.pl, wpisz w wyszukiwarkę : drzewa i znajdziesz. Na papierze sa różne drzewa liściaste w tym brzozy ( chyba dwie) i iglaste i ich owoce. Mnie osobiście bardzo się podoba, zrobiłam sobie z nim wieszak do przedpokoju. www.kreateria.pl/go/_info/?id=610 wkleiłam adres, ale nie wiem czy da się przez niego wejść. Magda Odpowiedz Link
milena_elizka Re: Motyw z brzozami 26.02.07, 09:19 Wielkie dzięki dziewczyny. Przekopywałam google i coś tam znalazłam. Doszłam do wniosku, że najbardziej odpowiednie będzie malarstwo z tym motywem; fotografie mniej. Jadwiszko - podoba mi się 4-ta od góry, a z fajnych 2-ga i ostatnia. Brezylko te z kreaterii drzewka są za małe chyba, ale jeszcze się im przyjrzę. Dziękuję Wam za pomoc. Pozdrawiam Milena Odpowiedz Link