laka1 Re: Bindowanie 01.03.07, 07:53 Przepraszam, za szybko poszedł enter Mianowicie: chodzi mi o bindownice, ale nie z tymi obleśnymi kółkami-plastikami, ale ładną metalową sprężynkę. W tradycyjnym punkcie ksero spojrzeli na mnie jakbym przybyła z Marsa. Pozdr. K. Odpowiedz Link
oliffka5 Re: Bindowanie 01.03.07, 08:06 Ale co z ta bindownicą? Potwierdzam, że istnieje coś takiego, sama widziałam i używałam... a może rozmazał Ci się makijaż i dlatego tak patrzyli? (to był żart całkowicie serdeczny Odpowiedz Link
laka1 Re: Bindowanie 01.03.07, 09:47 hihihihi, jednak to chyba punkt graficzny był marny, bo do makijażu mam dwie lewe łapki ), ale absolutnie cieszę się z faktu, że znajdę gdzieś takie sprężynki. Pozdrawiam serdecznie. K. Odpowiedz Link
inga34 Re: Bindowanie 01.03.07, 08:35 Musisz poszukać jakiś wiekszy punkt ksero, który mas zszerszy zakres oferty. Na pewno są! Odpowiedz Link
artpasja Re: Bindowanie 02.03.07, 18:17 Z jakiego jestes miasta? Ja mam bindownicę drucianą, sprężynki równiutkie, aż miło. Binduję w moim sklepiku w Opolu. Jeśli chcesz szczegóły to napisz prosze na gazetowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
laka1 Re: Bindowanie 02.03.07, 22:18 wiedziałam, że na to forum zawsze mogę liczyć (jak nie fajny żart w wykonaniu oliffki) to teraz Twoja rzeczowa propozycja. Jednak nie mogę z niej skorzystać, bo szczytem moich możliwości jest dojazd do Poznania (jednak i tu już w kilku punktach wczoraj miałam problemy). Jednak jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI! artpasja napisała: > Z jakiego jestes miasta? > Ja mam bindownicę drucianą, sprężynki równiutkie, aż miło. Binduję w moim > sklepiku w Opolu. > Jeśli chcesz szczegóły to napisz prosze na gazetowego. > Pozdrawiam Odpowiedz Link
t.he Re: Bindowanie 06.03.07, 11:50 Bindownice druciane są na allegro, ale drogie. Googlajcie, a znajdziecie www.kserocom.pl/Systemy-opraw.html Odpowiedz Link
oliffka5 Re: Bindowanie 06.03.07, 15:44 A duzo tego masz do zasprężynkowania? Przysyłaj poczta to Ci machnę Odpowiedz Link
laka1 Re: Bindowanie 08.03.07, 07:32 oliffka, bardzo dziękuję za propozycję, ale problem już rozwiązałam. Pozdrawiam. k. Odpowiedz Link
artpasja Re: Bindowanie 07.03.07, 22:30 Zapraszam: ul. Wiejska 31 obok dawnego ACTION PN-PT 9:00-15:30 So 10:00-13:00 Odpowiedz Link