t.he 28.01.09, 13:30 Nie widzialyście gdzieś tych wymiennych pasków? Google'am i google'am i nic... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aineska Re: "Gumki" do gilotyny FingerGuard 28.01.09, 14:59 gilotyny nie posiadam wiec nie wiem dokladnie jak to to wyglada, czy chodzi o cos takiego? tiny.pl/v5s7 ps. jesli tak i jesli bedzie problem z wysylka do pl to chetnie pomoge Odpowiedz Link
iskra01pl Re: "Gumki" do gilotyny FingerGuard 28.01.09, 18:59 To Letack, prawda? Listwy na allegro są, właśnie kupiłam Sprzedawca AnaZ się nazywa, polecam serdecznie, zawsze jestem superzadowolona. Odpowiedz Link
iskra01pl Re: "Gumki" do gilotyny FingerGuard 28.01.09, 19:01 Jakby nie było teraz na aukcji, to wyślij zapytanie mailem, prawie na pewno są Odpowiedz Link
t.he Re: "Gumki" do gilotyny FingerGuard 30.01.09, 22:44 Dziewczyny, wielkie dzięki za odzew i chęć pomocy! Tak, o te chodzi, Letack Potrzeba matką wynalazków, szczególnie nagła - urżnęłam pasek z maty do cięcia, działa na razie doskonale. Ciekawe, czy nie stępi ostrza, ale skoro to mata do cięcia... Odpowiedz Link