warsztaty-rozwoju 15.06.09, 14:28 Poszukuje chętnych osób do poprowadzenia warsztatów w Krakowie z decu, filcowanie itp, zaintersowane osoby proszę o pozostawienie namiarów lub o zadawanie pytań pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shayneen Re: wspólpraca 17.06.09, 21:20 Głęboko "siedzę" w patchworku i quiltingu. Co prawda moją siedzibą jest Poznań, ale przecież świat się skurczył Namiary: msn0208@o2.pl Odpowiedz Link
nelle76 Re: wspólpraca 05.08.09, 21:04 Zajmuje się decu, mam własną działalność, proszę o więcej danych - gdzie w Krakowie i w jakich ew. terminach tzn. cyklicznie czy okazjonalnie? Odpowiedz Link
laotong Re: wspólpraca 05.08.09, 22:48 Zajmuję się Decoupage, Filcowaniem, Biżuterią. www.harmonyart.blox.pl harmonyy@poczta.onet.pl tel. 511767608 Odpowiedz Link
vivictoria Re: wspólpraca 09.08.09, 17:06 Na jakiej zasadzie ta współpraca? Prowadzę warsztaty tkactwa od czasu do czasu. Odpowiedz Link
shayneen Re: wspólpraca 26.08.09, 20:54 "Pełno nas, a jakoby nikogo nie było" Chyba nikt nas jednak nie słyszy... Coś mi się wydaje, dziewczyny, że nie pozostaje nam nic innego, jak skrzyknąc się i ogłosic jakoś światu, że jedna tka, druga filcuje, trzecia "dekupażuje", czwarta patchworkuje, piąta ...... Podobno w grupie siła, więc może wtedy ktoś nas usłyszy Odpowiedz Link