douchee 12.02.06, 15:41 origami.artists.free.fr/NguyenHungCuong/heartwing/heartwings.pdf Razem z bratem próbujemy, ale stoimy między 9 a 10... Może ktoś wytłumaczy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek_muzykant Re: Robiliście to serce?? 12.02.06, 17:55 w dziewiątym ruchu podnosisz do góry wierzchnią warstwę (jak w bazie żurawia), tylko w środku coś się nie zgadza. Musisz wierzchnie warstwy (z przodu i z tyłu) podnieść jednocześnie i w tym samym zgięciu "wywinąć" srodkowe wierzchołki (jakbyś obierał banana :-) miłej zabawy Odpowiedz Link
douchee Re: Robiliście to serce?? 12.02.06, 19:29 Eh...Udało się, ale ja w końcu przestałam, a brat znowu gdzieś utknął i mu nie wychodzi. Niedawno się zakochał i teraz kombinuje coś na Walentynki, a to serce najbardziej mu się spodobało :) Niestety Odpowiedz Link
graz.ka Re: Robiliście to serce?? 12.02.06, 22:54 Niestety się zakochał i Ty będziesz mu teraz serduszka składać ;) Serce bardzo ładne - ale jutro pracuję od rana, dziś już go nie złożę - napisz, z czym jeszcze był problem - bo sporo dłubaniny jest potem przy modelowaniu. Janko czytelnie chyba opisał to wywinięcie? Odpowiedz Link
cathy14 Re: Robiliście to serce?? 05.11.08, 18:14 też mam problem z 9. próbowałam na wszystkie sposoby i mi nie wyszło :(. trochę nie rozumiem tego wcześniejszego wyjaśnienia. czy można prosić jaśniej?? Odpowiedz Link
m_adzix Re: Robiliście to serce?? 13.02.08, 12:54 jestem zdecydowanie niedoswiadczona w robieniu takich bajerow. czy ktos moglby mi powiedziec o co chodzi o 8 ruchu? trzeba odciac zagiac czy jak? Odpowiedz Link
graz.ka Re: Robiliście to serce?? 25.10.09, 13:28 Masz zdjęcie w którymś z albumów Irenko? Odpowiedz Link