Dodaj do ulubionych

przedszkole miś

IP: *.slupsk.vectranet.pl 09.03.11, 20:14
Czy ktos moglby sie wypowiedziec o przedszkolu prywatnym MIŚ ( na deotymy)? Zamierzam tam wyslac dziecko i ciekawa jestem jakie wrazenia maja rodzice, ktorych dzieci tam chodzily badz chodza.
Obserwuj wątek
    • Gość: blondynka Re: przedszkole miś IP: *.slupsk.hypnet.pl 09.04.11, 18:48
      a ja nie sugerowałabym się opinią rodziców bo im nigdy nie można dogodzic!!! rodzice zawsze dziela sie na tych, ktorym przedszkole podoba sie i na tych, ktorzy tylko szukaja okazji aby obrobic wlascicielom, nauczycielom tylki. Przedszkole jak przedszkole, raz jest lepiej, raz jest gorzej ale zawsze bezwzglednie nauczyciele dbaja o dzieci i o ich rozwoj.
      Moja corka chodzi do przedszkola prywatnego/ nie wymienie nazwy/, jest ono male i to mi pasuje bo jest sporo pań i dobrze zajmuja sie moim dzieckiem, dyrektorka naprawde dba o to by dzieci mialy atrakcyjne zajecia, imprezy itp. sama zreszta widze ile dzieje sie w przedszkolu, ciagle imprezy, wyjscia, wyjazdy. Jak widac mozna dzialac dobrze i na korzysc dzieci. jest jeszcze jedna wazna rzecz /nie powiem jaka/ bo inaczej zorientujecie sie ktore to przedszkole a ja nie chce nic nikomu sugerowac, powiem tylko, ze to przedszkole jako jedyne w Slupsku robi cos takiego. A jesli chodzi o przedszkole Mis to proponuje ci samej zorientowac sie i nie polegac na opinii innych rodzicow. pozdrawiam
      • Gość: Daria Re: przedszkole miś IP: *.181.94.90.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.05.11, 22:45
        Ja mogę polecić Misia z czystym sumieniem,moja córeczka chodzi tam 1,5 roku,teraz jest w grupie średnich Misiów,grupa liczy 11 dzieciaczków,jest 1 pani wychowawczyni i 1 pani do pomocy,córcia dużo się nauczyła,korzysta z wielu zajęć,za które płacę w czesnym,przedszkole spełnia moje wymagania w 100%,wspaniałe panie,fajna i życiowa dyrektorka,polecam Tobie.
    • Gość: :) Re: przedszkole miś IP: *.slupsk.vectranet.pl 24.05.11, 16:34
      dziekuje za odpowiedzi. Zapisalam tam synka chodzi juz jakis czas i moge powiedziec, ze jestem zadowolona.
    • Gość: Daria Re: przedszkole miś IP: *.180.4.214.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.11, 21:36
      Raz jeszcze w sprawie"Misia",myślę,że ważne i dające do myślenia jest to,że są od początku powstania przedszkola te same panie nauczycielki!!tyle się przecież słyszy o wiecznych rotacjach i zmianach nauczycieli,a tu są te same kochane przez dzieci ich panie,to jest bardzo ważne dla dzieci i dla nas rodziców,pozdrawiam.
      • Gość: Edyta Re: przedszkole miś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 23:05
        Moje dziecko chodziło rok do Misia i jestem bardzo zadowolona. Świetne panie, rodzinna atmosfera. Córka bardo dużo nauczyła się, jest bardzo samodzielna, a do przedszkola chciała iść nawet w niedzielę. Polecam!
        • Gość: Julia Re: przedszkole miś IP: *.cable.pruszcz.turmak.pl 07.09.11, 12:48
          Moim zdaniem przedszkole MIŚ to porażka. Kiepskie wyposażenie, brak infrastruktury i lokalizacja na boisku gimnazjum. Wystarczy dla porównania obejrzeć inne przedszkola. Zdecydowanie nie polecam.
          • Gość: Daria Re: przedszkole miś IP: *.205.53.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.09.11, 23:12
            a ja myślę,że ile osób to tyle opinii,przedszkole po generalnym remoncie,wyposażenie na dobrym poziomie,dużo zajęć dodatkowych w cenie czesnego,rodzic za nic dodatkowo nie płaci,stała super kadra,co do lokazlizacji to dla mnie centrum miasta to jest plus a nie minus,polecam innym mamom
            • Gość: Ala Re: przedszkole miś IP: *.cable.pruszcz.turmak.pl 16.09.11, 15:19
              Jeżli sama właścicielka będzie pisać tego rodzaju komentarze, to zawsze będzie super. Dobre przedszkole nie potrzebuje reklamy. A o tym przedszkolu można napisać tylko to, ... że jest po kapitalnym remoncie. Zdecydowanie nie polecam.
              • Gość: anty Ala i Julia Re: przedszkole miś IP: *.181.46.118.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.09.11, 23:04
                do Ali vel Julii!! złośliwa,zawistna kobieto,zmieniasz imiona,ale zdradza cie twój niepowtarzalny nr ip twojego komputera,jeśli wiesz o co chodzi:)skończ z tymi złośliwymi komentarzami,normalni rodzice nie biorą poważnie takich bredni,tak więc zamilcz sekutnico....
    • Gość: patrycja Re: przedszkole miś IP: *.tvkslupsk.pl 28.09.13, 10:15
      bardzo rodzinna atmosfera. Nauczycielki miłe kontaktowe widać że nie minęły się z powołaniem. Dziecko wychodzi z wiedzą po przedszkolu. Powstała zerówka. Moje dziecko wraca zadowolone z zajęć. Są zajęcia dodatkowe w zakresie czesnego. Obiadki bardzo dobre. Polecam.
    • Gość: a Re: przedszkole miś IP: *.slupsk.vectranet.pl 17.06.15, 08:41

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka