Dodaj do ulubionych

Natowscy wojacy w Słupsku

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 15:59
Czy widzieliscie juz na ulicach wojakow z NATO? Beda u nas przez dwa tygodnie.
Niektorzy restauratorzy maja ochote na wieksze obroty.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pamela Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 16:07
      Mam nadzieje ze nie dojdzie znowu do rozrob tak jak to mialo miejsce podczas
      ostatnich manewrow w Szczecinie. Bardzo dobrze, bo sobie niektorzy beda mieli
      okazje zarobic. Slyszalam ze hotele w Slupsku sa juz pelne.
      • Gość: Denik Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 17:33
        Widziałem dzisiaj kilkunastu w jednym z hipermarketów, a na parkingu stała ich
        fajna ciężarówka, chyba z Holandii.
        • Gość: Czarodzi Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 18:16
          W nocy przed hotelem SLUPSK probowano zrabowac ich mercedesy.

Czarodziej
          • Gość: Sabat Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: 212.160.112.* 28.02.02, 12:30
            Pokradną pokradną i wogóle będzie szał - i dziewczyny lekkich obyczajów
            zarobią - nadchodzi czas prosperity. Może gospodarka regionu ruszy
            • Gość: Czarodzi Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 16:17
              Oni tu beda tylko przez dwa tygodnie, a poza tym przypominam ze nie bedzie
              planowanej bazy wojsk nato w Redzikowie.
    • j24 NATO w Gorzowie 01.03.02, 11:04
      Gość portalu: Seba napisał(a):

> Czy widzieliscie juz na ulicach wojakow z NATO? Beda u nas przez dwa tygodnie.
      > Niektorzy restauratorzy maja ochote na wieksze obroty.

Właśnie wczoraj kolumna przez miasto przejeżdżała.
      W ramach bezpieczeństwa kazali trakcję tramwajową od prądu na dwie godziny
      odłączyć.

Kilka tygodni temu w okolicach helikoptery stadem leciały, tuż nad ziemią.
      Potem się okazało, że jeden spadł i kilku wojaków w ciemnych workach do domu
      wróciło.

No cóż "służba nie drużba".
    • Gość: Denik Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 10:49
      W niedziele będąc w Ustce widziałem jak latali odrzutowcami nad morzem i nagle
      przechylali się w jedną stronę tak jakby skręcali bardzo mi się to podobało. A
      ostatnio też widziałem jak nad Słupskiem przelatywało 5 helikopterów :)
      • Gość: Pamela Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 20:41
        Jak takie opisy slysze (Denik), to mi staje przed oczami taki fil,m gdzie w
        takich piruetach dwa samoloty sie zderzyly...
        • Gość: Denik Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 11:07
          Te samoloty latały pojedyńczo więc nie możliwe byłoby ich zderzenie.
    • Gość: Beki Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 18:05
      A Szwedzi juz robia pa pa.
    • Gość: SONY Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: 212.160.112.* 16.03.02, 11:01
      Co ostatnio nie wejdę wieczorem do knajpy to pełno Francuzów. Np. wczoraj w Pepe
      • nataliaa_ Re: Natowscy wojacy w Słupsku 16.03.02, 21:01
        No nie.Pepe zrobiło się za popularne.Chyba za bardzo chwaliłam.mam nadzieję,że
        moje przeczucia są błędne,bo wydaje mi się ,że tam już nie ma takiej atmosferki
        jak była całkiem niedawno.
    • Gość: Agrest Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 16:55
      Ich wizyta nie byla jednak tak dochodowa jak sie spodziewano. Podobno wiele
      oddzialow mialo zakaz wychodzenia na ulice. Nic nie dalo takze obnizanie cen w
      domach publicznych...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka