Gość: Seba IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 15:59 Czy widzieliscie juz na ulicach wojakow z NATO? Beda u nas przez dwa tygodnie. Niektorzy restauratorzy maja ochote na wieksze obroty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pamela Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 16:07 Mam nadzieje ze nie dojdzie znowu do rozrob tak jak to mialo miejsce podczas ostatnich manewrow w Szczecinie. Bardzo dobrze, bo sobie niektorzy beda mieli okazje zarobic. Slyszalam ze hotele w Slupsku sa juz pelne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 17:33 Widziałem dzisiaj kilkunastu w jednym z hipermarketów, a na parkingu stała ich fajna ciężarówka, chyba z Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodzi Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 18:16 W nocy przed hotelem SLUPSK probowano zrabowac ich mercedesy. Czarodziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: 212.160.112.* 28.02.02, 12:30 Pokradną pokradną i wogóle będzie szał - i dziewczyny lekkich obyczajów zarobią - nadchodzi czas prosperity. Może gospodarka regionu ruszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodzi Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 16:17 Oni tu beda tylko przez dwa tygodnie, a poza tym przypominam ze nie bedzie planowanej bazy wojsk nato w Redzikowie. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 NATO w Gorzowie 01.03.02, 11:04 Gość portalu: Seba napisał(a): > Czy widzieliscie juz na ulicach wojakow z NATO? Beda u nas przez dwa tygodnie. > Niektorzy restauratorzy maja ochote na wieksze obroty. Właśnie wczoraj kolumna przez miasto przejeżdżała. W ramach bezpieczeństwa kazali trakcję tramwajową od prądu na dwie godziny odłączyć. Kilka tygodni temu w okolicach helikoptery stadem leciały, tuż nad ziemią. Potem się okazało, że jeden spadł i kilku wojaków w ciemnych workach do domu wróciło. No cóż "służba nie drużba". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 10:49 W niedziele będąc w Ustce widziałem jak latali odrzutowcami nad morzem i nagle przechylali się w jedną stronę tak jakby skręcali bardzo mi się to podobało. A ostatnio też widziałem jak nad Słupskiem przelatywało 5 helikopterów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 20:41 Jak takie opisy slysze (Denik), to mi staje przed oczami taki fil,m gdzie w takich piruetach dwa samoloty sie zderzyly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 11:07 Te samoloty latały pojedyńczo więc nie możliwe byłoby ich zderzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 18:05 A Szwedzi juz robia pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SONY Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: 212.160.112.* 16.03.02, 11:01 Co ostatnio nie wejdę wieczorem do knajpy to pełno Francuzów. Np. wczoraj w Pepe Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaa_ Re: Natowscy wojacy w Słupsku 16.03.02, 21:01 No nie.Pepe zrobiło się za popularne.Chyba za bardzo chwaliłam.mam nadzieję,że moje przeczucia są błędne,bo wydaje mi się ,że tam już nie ma takiej atmosferki jak była całkiem niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Natowscy wojacy w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 16:55 Ich wizyta nie byla jednak tak dochodowa jak sie spodziewano. Podobno wiele oddzialow mialo zakaz wychodzenia na ulice. Nic nie dalo takze obnizanie cen w domach publicznych... Odpowiedz Link Zgłoś