Dodaj do ulubionych

Moskwa, dyskoteki....

IP: 192.168.0.* 06.03.02, 20:34
Bardzo lubię tańczyć. Ale rzadko to robię. Bywały jednak dyskoteki , no co
najmniej dziwne. Będzie to zrozumiałe jedynie dla pań.
Czy byłyście kiedyś na takiej dyskotece, na której jest więcej panów niż pań?
Ja byłam. Coś obłędnego. Opędzić się nie da. A dodam jeszcze zadym nie było
pomimo, że panowie w pewnym momencie byli bardzo " zmęczeni". Kultura
niesamowita. Zawisko socjologiczne na doktorat.
Obserwuj wątek
    • Gość: Koube Re: Moskwa, dyskoteki.... IP: *.gdan.gazeta.pl 06.03.02, 21:28
      A odnośnie nowej dyskoteki Moskwa to daję jej góra dwa tygodnie. To i tak
      tydzień dłużej niż jej poprzedniczka B31 czy jakoś tam
      • Gość: Nataliaa Re: Moskwa, dyskoteki.... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 21:33
        Ja daję więcej niż dwa tygodnie.Ciekawe,skąd mają ochronę.

Ps Był ktoś tam? Bo ja nie,znajomi nie,więc nie wiem czy warto(czyt.czy nie ma
        tam samych 13-latków).
        • Gość: Sabat Re: Moskwa, dyskoteki.... IP: *.gdan.gazeta.pl 06.03.02, 21:38
          Przecież jest post i na dodatek nie office
          • Gość: Julka Re: Moskwa, dyskoteki.... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 10:54
            myślę, że niedługo się okaże, czy warto tam zajechać.
            Mogłoby być w Słupsku miejsce, gdzie można oderwać się od rzeczywistości i
            troszkę poszaleć.
            To dobre dla organizmu.
            Zobaczymy...
    • Gość: andy_sz Re: Moskwa, dyskoteki.... IP: *.pubsites.buffalo.edu 19.03.02, 18:41
      I co, ktos juz byl w Moskwie? Mordownia, przedszkole czy moze oki miejsce? Dwa
      tygodnie juz chyba przetrwala wiec to dobry znak. Dajcie znac jak cos wiecie,
      widzialem pare fotek na FAKCie...
      • Gość: Nataliaa Re: Moskwa, dyskoteki.... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 18:43
        Nie byłam,dziwne,bo nic nie słyszałam,to chociaż sobie teraz parę zdjęć
        pooglądam. :)
        • Gość: Pamela Re: Moskwa, dyskoteki.... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 21:32
          Nie bylam w Moskwie bo sie po prostu boje. Tyle juz slyszalam o demolkach ze
          unikam takich imprez.
          • Gość: Nataliaa Re: Moskwa, dyskoteki.... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 14:27
            Byłam tam wczoraj.I Julka też.Jak jej się podobało,nie napiszę(tylko tyle,że
            świetnie się bawiła),bo ona pewnie Wam jutro co nieco napisze.
            Mi się podoba.Przedszkole też się zdarza,ale "normalni" też są.Osób było
            mnóstwo i spotkałam pełno znajomych,niektórych bardzo dawno nie
            widziałam.Właściwie techno cały czas,ale parę "czarnych " piosenek też było :)
            • Gość: Pixi Re: Moskwa, dyskoteki.... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 14:38
              Czyli przedarlyscie juz nasze forumowe szlaki! Ktos jeszcze byl? Do ktorej
              bylyscie?
    • Gość: andy_sz Re: Moskwa, dyskoteki.... IP: *.dialin.buffalo.edu 01.04.02, 16:36
      A jak obstawa, goryle topory i recydywa czy w miare ludziopodobni? Duzo wjazd
      kosztuje? Dresow duzo?
      • Gość: Julka Re: Moskwa, dyskoteki.... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 13:47
        ja powiem jedno
        dziś umieram z bólu
        tak mnie wszystko boli, że przegięcie
        to jest dowód na to, że dobrze się bawiłam
        dobrze to za mało
        do domu dotarłam przed 7 rano
        wstęp 10 zł
        pełno znajomych
        w miarę kulturka
        nie było zadym
        bramkarze ok
        tylko jeden nas na koniec zdenerwował, bo chciał żebyśmy wyszli (był już
        koniec:))
        ale wybiorę się jeszcze raz zanim pójdę pd nóż
        • Gość: Pixi Re: Moskwa, dyskoteki.... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 16:39
          Jula, a co sie dzieje? Czemu pod noz? Zabieg? Kiedy? Bedziemy myslec. Napisz
    • Gość: Koube Re: Moskwa, dyskoteki.... IP: *.gdan.gazeta.pl 02.04.02, 18:49
      Ja też byłem w Moskwie, z kolegą i powiem Wam, że podobało mi się. Dobra, ostra
      muzyka, spokojnie, bez zadym - czego chcieć więcej. Jestem pozytywnie
      zaskoczony, bo myślałem, że będzie lipa. A będąc w Moskiwe wyskoczyliśmy na
      chwilę do Zajazdu i tam to jest dopiero dół. Siedem osób, totalne puchy.
      Ogólnie w Słupsku jest dół, chociaż ta Moskwa to nawet wypaliła. Ale wynika to
      z załamania ludzi, którzy tylko w tą sobotę, ewentualnie piątek mają rozrywkę.
      A następnego dnia budzą się z bólem głowy i znowu dół. Oby tylko przetrwać do
      kolejnej soboty, do kolejnej Moskwy...
    • Gość: Koube Re: Moskwa, dyskoteki.... IP: *.gdan.gazeta.pl 02.04.02, 18:52
      I jeszcze coś odnośnie zabawy. Ostatnio byłem w Behemocie i bawiłem się m.in. z
      byłą wicemiss Polski, Moniką z Szarych Szeregów. Zdobyła tytuł chyba 4 lata
      temu, ale wtedy za bardzo mi się nie podobała. Teraz? Jest jeszcze gorzej,
      dziewczyna w ogóle mnie nie kręci. Strasznie się zepsuła: i to pod względem
      urody i to pod wzgledem moralnym. Tak więc jeżeli na tym forum mamy jakieś miss
      to uważajcie na siebie - na swój umysł i urodę...
      • Gość: Ina Re: Do Koube IP: 192.168.0.* 02.04.02, 21:07
        Słyszę któryś raz o tym Behemocie . Ale nie wiem gdzie to jest. Czy byłbyś tak
        łaskaw o umiejscowienie tego na planie miasta :-)
        • Gość: Nataliaa Re: Moskwa,dyskoteki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 22:32
          Julka tak sie świetnie bawiła,że dzisiaj jak dała mi znak,że idzie do mnie,ja
          jej otworzyłam drzwi,a ona będąc na drugim pietrze powiedziała"oła,będę za 15
          minut" :)
          Aha.macie wszyscy pozdrowienia od niej.
          • Gość: Pamela Re: Moskwa,dyskoteki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 06:29
            :))) A to dobre!

Ina, Behemot jest zakamuflowany na Starym Rynku w miejscu gdzie niegdys byly
            toalety.

Koube: pamietam ta panne. Byla tez przy otwieraniu naszego lotniska. To ona
            jest juz w Slupsku na stale? Pamietam ze wypowiadala sie w ktoryms z wywiadow
            ze teraz ma tyle intratnych propozycji ze w Wawie bedzie siedziec. Jesli to ta
            co mysle (ma podwojne nazwisko)?
            • Gość: Julka do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 11:29
              idę na pewną operacyjkę związaną z nogami
              na godz. 13 jestem umówiona z chirurgiem i się dowiem jej termin
              napiszę
              hm
              szkoda, że nie mam laptopa:((
              chlip
              przez jakiś czas wogóle mnie tu nie będzie
              ale jak na razie nie wiem dokładnie ile
    • Gość: Agrest Re: Moskwa, dyskoteki.... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 14:22
      Czy Nataliaa sie juz pozbierala po wczorajszej Moskwie? Wake up!
    • Gość: Czarodzi Re: Moskwa, dyskoteki.... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 23:36
      Znam inny powod nieobecnosci naszej perelki. Miala dzisiaj szkole!
      • Gość: Sabat Re: Moskwa, dyskoteki....Perełka pozdrawia IP: *.gdan.gazeta.pl 07.04.02, 23:42
        Nasza perełka kazała wszystkich gorąco pozdrowić, na razie nie może z wami być
        bo piiiiii jej brat jest piiiii i ona zdania o tym baracie nie zmieni, dlatego
        też piiiiii nie może na razie korzystać z netu.

Moim zdaniem oczywiscie przesadza z tą ostrą oceną i zaraz się z barciakiem
        dogadają - jak to w rodzinie
        • Gość: Julka Re: Moskwa, dyskoteki....Perełka pozdrawia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 13:48
          Pozdrowionka dla wszystkich od Natalii
          przed chwilą z nią rozmawiałam i mówiła, że bardzo za Wami wszystkimi tęskni
          więc musiałam to napisać
          • Gość: Pamela Re: Moskwa, dyskoteki....Perełka pozdrawia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 16:24
            Julka, jak mozesz przeka ze ja tez tesknie i ze brakuje mi jej tutaj i zeby
            szybko wracala!

Musze skontaktowac sie z Pixi, bo widze ze bez jej czarow tu sie nie obejdzie.
            Pixi, zaczaruj Denika w cos! (podpowiem na przyklad w muche), bo on juz sie nic
            nie boi a stosuje wobec naszej Natalki sankcje niczym Izrael na Palestynczykow!
            • nataliaa_ Re: Moskwa, dyskoteki....Perełka pozdrawia 10.04.02, 17:56
              Hej hej.:)
              Pixi,możesz troszkę poczarować,ale w innej sprawie.
              Nie mam teraz tak czesto dostępu do netu,więc póki co,będę rzadko (chyba )
              wpadać.
              Ale jesteście wszyscy na mojej białej liście. :)
              • nataliaa_ Re: Moskwa, dyskoteki....Perełka pozdrawia 14.04.02, 17:22
                To znowu ja. :)
                Dziś bedzie tak:w piątek byłam ze znajomymi w Moskwie,dziękuję S. i R. za
                towarzystwo,a jeszcze większe podziekowania dla Julki.Byłam wqrzona na cały
                świat i zła na wszystkich ludzi,a na nią nie.I za to dzięki wielkie słoneczko.
                • Gość: Czarodzi Re: Moskwa, dyskoteki....Perełka pozdrawia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 17:36
                  Czy duzo znajomych spotyka sie w Moskwie?
                  Czy ktos z tego forum bywa tam oprocz Natalii i Julki? Moze sie widzicie?
                  • nataliaa_ Re: Moskwa, dyskoteki....Perełka pozdrawia 14.04.02, 18:01
                    Nie tylko my dwie tam chodzimy. :)
                    Znajomych spotyka się mnóstwo.Niektórych dawno nie widzianych.
                    fajnie,bo większość ludzi przychodzi tam po prostu dobrze się pobawić.
                    Ale już chyba niedługo.Kolega powiedział Julce,że Moskwa nie płaci haraczu,więc
                    nie wiadomo jak długo jeszcze będzie istnieć.
                    • Gość: arnam Re: Moskwa, dyskoteki....Perełka pozdrawia IP: *.wmc.com.pl 16.04.02, 20:26
                      Witam i pozdrawiam wszytkich !
                      Narazie nic nie pisze...poczytam i pomysle :)
                      • Gość: andy_sz Re: Moskwa, dyskoteki....Perełka pozdrawia IP: *.dialin.buffalo.edu 16.04.02, 20:41
                        Witamy, pozdrawiamy, zapraszamy do czytania, myslenia i pisania przede
                        wszystkim :-)
                        • arnam Re: Moskwa, dyskoteki....Perełka pozdrawia 17.04.02, 18:14
                          Odnośnie MOCKBY to bylem 2 razy i bawilem sie swietnie.
                          Muzyka jaką lubie, jak narazie spokoj...jedno mnie
                          tylko zdziwilo i rozsmieszylo: bylem w piatek 12.04,
                          patrze i widze a tu idzie takie male co to mi do pasa
                          dosiega...prawie ze wspina sie na bar i kupuje piwo, do
                          stolika niosl je dwoma rekoma :)...powinni jaki limit
                          wiekowy wprowadzic bo on mial gora 12-13 lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka