Gość: Seba IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 18:02 Slupski sad uwolnil czterech drabow ktorym grozilo 25 lat wiezienia! Byli oskarzonych o zbrojny napad i strzelanine. Material dowodowy zbyt slaby... Juz sie dupki ciesza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Loona Re: Skandaliczny wyrok IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 19:07 Ta strzelanina to zeszloroczna pod Malibu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Skandaliczny wyrok IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 20:47 To byly Trolle, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Skandaliczny wyrok IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 10:17 Jeszcze bedzie apelacja,ale to nie wina sadu skoro dowody nie byly zbyut mocne tyklko tych co po tym zabojstwie prowadzili dochodzenie. Robili wizje lokalna w calkowitej tajemnicy a pol osiedla o tym wiedzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Skandaliczny wyrok IP: *.dialin.buffalo.edu 14.04.02, 09:34 W takich momentach przestaje wierzyc w sprawiedliwosc. Niby nie bylo dowodow, ale skad wzieli sie ci podejrzani. Ciekawe ile sad za to dostal. Wiem ze jestem moze zbyt podejrzliwy, ale w tej sprawie nie chce mi sie wierzyc w niewinnosc podejrzanych. Wyjdzie znowu grupa oslow w dresach i bedzie dalej rozrabiac. Czy polska sprawiedliwosc naprawde nie ma na nich sily??? Przeciez tu chodzi o smierc, a nie o jakies rozroby, to jest sprawa pierwszej wagi. Nie jestem prawnikiem, ale dla mnie to po prostu kompromitacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodzi Re: Skandaliczny wyrok IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 11:27 Andy, a slyszales co zrobili z szefem Colloseum z Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Skandaliczny wyrok IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 15:55 A slyszaliscie jak facet ktorego okradziono nie moze sie doprosic sciagniecia pieniedzy za ukradzione z jego mieszkania rzeczy mimo ze jest zgoda sadu a komornik Ciemnoczolowski (ten bohater komornikowych afer) nawet nie moze sobie poradzic ze sciaganiem naleznosci? Zlodzieje ktorzy okradli tego faceta sa juz dawno na wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Skandaliczny wyrok IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 18:16 Niedawno slupscy restauratorzy spotkali sie z przedstawicielami policji i uzgodnili wspolne stanowisko wobec haraczownikow. Ci pierwsi zarzucali policji ze nie przyjezdza w ogole na wezwania albo po pol godzinie kiedylokale sa juz dawno zdemolowane. Pewnie sprawa Drakuli i pizzerii na Grodzkiej tez zostanie umorzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Skandaliczny wyrok IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 21:37 Ten nasz specyficzny posel karierowicz z Ligi Polskich Rodzin proponuje po prostu zamkniecie i Drakuli i tej pizzerii na A przy Grodzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Skandaliczny wyrok IP: *.dialin.buffalo.edu 16.04.02, 20:54 Oczywiscie, pisalem juz o tym w poscie poswieconym klubowi Underground. Takie pajace z gory mysla ze pozamykaja pare knajp i problem sie rozwiaze. Przeciez to zadne rozwiazanie, najwyzej beda pic, cpac i tluc sie po bramach. Ja tu sie nie chce w polityke mieszac, ale skad tylu idiotow we wladzy sie bierze to mi sie w glowie nie miesci. Przeciez oni nie maja zadnego pojecia o rzeczywistosci... Zamiast zamykac knajpy powinni cos zrobic z systemem zprawiedliwosci przede wszystkim i aparatami scigania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Skandaliczny wyrok IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 21:14 To jeszcze nic. Pan Strak chce zlikwidowac wszystkie supermarkety. I mysli ze zrobi to zgodnie z prawem. Nie mysli natomiast ze prace straci tyle ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś