matalijka 04.01.05, 17:35 Jakie macie komórki? A może się znacie i jakiś model mi polecicie? A w ogóle to czy możecie żyć bez tego wynalazku? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: Telefony komórkowe 04.01.05, 20:23 pewnie ze to pozyteczny wynalazek ja lubie miec telefon przy sobie, zawsze może sie przydać, mam kontakt ze znajomymi jak nie chce by przeszkadzał to wyłączam mysle ze najlepsze są nokie Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Telefony komórkowe 04.01.05, 20:54 Ja też jakoś jestem za nokiami i za nokią się rozglądam.I też często wyłaczam telefon,by mi nikt głowy nie zawracał. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Telefony komórkowe 04.01.05, 21:18 Nie mam, chociaz aparat lezy i tylko trzeba zrobic Reaktywacje, czyli wykupic karte, ale nie pale sie do tego. A ostatnio zalowalem, jak mi sie samochod na swiatlach rozkraczyl i w mrozie szukalem sobie aparatu ulicznego. Moze w koncu wykupie, bo zima sie przydaje, ale spokojnie bez tego przezyje. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Telefony komórkowe 04.01.05, 21:51 lubie tez te wszystkie smieszne sms - y, ile teraz fajnych zyczeń distałam na swieta i Nowy Rok znajomi sie odzywają i ci z dalekich stron świata, smsy nie sa drogie,a mam z nimi kontakt albo latem, wszyscy znajomo gdzieś wyjeżdzaja i mamy konakt smsowy kto gdzie i jak odpoczywa, bardzo lubie te kontakty komórkowe jak szykowałam sie na Sylwestra to miałam ubaw, bo dzwoniło wszystko na raz - leciały smsy, tu na GG co chwile ktos zagadał o ppstepie przygotowań i do tego dzwonił telefon, chwilami juz nie wiedziałam z kim rozmawiac, co czytać, ale to miłe bardzo Odpowiedz Link Zgłoś