Gość: matalijka IP: *.162.wmc.com.pl 21.06.06, 00:51 Przed 23 (gdy jeszcze nei skończył sie mecz) poinformowano nas,ze cool pub zaraz po meczu zamykają(o wrednej barmance nie wspomne)pozdrawiam Bellę Napoli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deff Re: Przegięcie IP: *.173.wmc.com.pl 22.06.06, 15:15 Bylem raz na meczu w Cool Pub`ie przed Millenium (jakis mecz Ligi Mistrzow - jeszcze przed MS - telebim byl w srodku) i barmanki byly takie chamskie (szczegolnie jedna taka czarna), ze szkoda gadac. W paru lokalach w zyciu bylem (heh), ale takiego buractwa juz dawno nie widzialem. Wiecej moja noga tam nie postanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franko Re: Przegięcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 19:45 a na czym polegalo ich chamstwo? Jestem ciekawy bo ja zawsze mam wrazenie ze barmani i barmanki sa bardzo wyluzowane i przyjacielskie do ludzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Przegięcie 23.06.06, 16:46 masz na mysli cool pub czy tak ogólnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franko Re: Przegięcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:19 ogolnie. W Cool Pubie nigdy nie bylem Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Przegięcie 27.06.06, 15:55 Np na tym,ze jedna z barmanek poszła na zaplecze i dzwoniła do drugiej i gadala cos w stylu,zeby tamta juz przychodzila zamknąć,bo jeszcze ludzie siedzą,a ona zamierza juz isc do domu i tamta ma sie pospieszyc,(nie da sie tonu i rozmowy tutaj opisac.Ci co byli ze mną wiedzą o co chodzi :) A tak w ogóle to strasznie mnie wkurza (nie wiem czy wciaż tak jest,ale chyba tak) ze barmanki z Areny "zawsze"nie mają 50 gr by wydać resztęTo nie majątek przecież,ale jak się idzie ze znajomymi kilka razy..nie wiem,czy one takie polecenie dostały opd szefa by utarg zwiększyć czy może napiwki w ten sposób sobie załatwiają . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Przegięcie IP: 217.153.220.* 27.06.06, 22:00 chcieli żeby zapłacił...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deff Re: Przegięcie IP: *.173.wmc.com.pl 01.07.06, 17:48 Pytasz na czym polegalo ich chamskie zachowanie? Ano na tym, w jaki sposob sie zwracaly do klientow; jakies dziwne odzywki, ciagle cos im nie pasowalo (tu sie nie stoi, tego krzesla nie mozna brac). Ta sama tresc mozna przekazac w _kulturalny_ sposob. Choc widac, ze w Cool Pubie nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Przegięcie 02.07.06, 10:48 Tam przychodzą już chyba sami 13-15 latkowie.A że to nie mój przedział..I do tego akcja z dwudziestą trzecią..Żegnaj cool pubie :) Odpowiedz Link Zgłoś