Dodaj do ulubionych

Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie najchę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 22:28
Chodzi mi o sklepy w Słupsku, w których najczęściej kupujecie ubrania i
dlaczego ? mała ankieta - w niedługim czasie chcę otworzyć swój sklep z
fajnymi sexi ciuszkami, które jak świeże bułeczki schodza na allegro z
najnowszych domów mody z Anglii, Włoch, Niemiec i Francji..... i tak pytam z
ciekawości ? W którym sklepie w Słupsku Waszym zdaniem sa najfajniejsze
ciuszki i ceny ?
Obserwuj wątek
    • sandra1301 Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n 19.02.07, 22:34
      jak dla mnie sklep Laura na Filmowej albo Lumpki: na Wojska Polskiego w bramie
      (obok boiska SP6) ewentualnie na Grodzkiej. Zlikwidowali fajny lumpek na
      Filmowej (na I piętrze nad PKO). Szkoda, fajny był. Zajefajne ciuchy są w
      Piastowskim, ale ceny.... nie na moją kieszeń.
      • Gość: aneta Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:54
        jezdze na zakupy do trojmiasta.Tam sa najlepsze sklepy.A ty gdzie bedziesz
        miala swoj sklep?Czy to dopiero marzenia?
        • Gość: agatha_mama Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:58
          Hmmm, szukam właśnie lokalu, chciałabym gdzieś w centrum.
          • Gość: Mycha Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 15:32
            Na Wojska Polskiego jest lokal do wynajęcia. Jak się idzie w stronę dworca od
            strony Sienkiewicza to za skrzyżowaniem z Mickiewicza. Bodajże Wojska Polskiego
            16. W kamienicy, na parterze. Kiedyś był tam sklep z ciuchami - teraz stoi
            pusty do wynajęcia.
            Pozdrawiam
            • Gość: agatha_mama Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:36
              Suuuper dziękuję za wiadomość !!!
              • Gość: ania Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 11:56
                I na rogu Mickiewicza i Konopnickiej jest jeszcze lokal do wynajęcia (na
                parterze) - chyba jeszcze jest, ostatnio widziałam wiszące na nim karteczki.
                Powodzenia z tym sklepem! Naprawdę przydałby się w Słupsku sklep z ładnymi
                ubraniami i miłą obsługą :)
    • Gość: gr Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.168.wmc.com.pl 23.02.07, 14:39
      Nie ubieam się w Słupskich sklepach w ogóle, chyba że raz na ruski rok coś
      fajego znajdę, ale wybór tu jest żaden. Drogo i badziewnie- towary z Tuszyna w
      każdm sklepie.Tandeta.
      Na zakupy jeżdże do Warszawy, do Klifa w Gdyni, okazyjnie do większych miast
      Polski i zagranicę.
      • sandra1301 Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n 24.02.07, 14:42
        no wiesz, nie każdego stać na Klifa, ani tym bardziej na wyjazdy zagraniczne
        • Gość: gr Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.168.wmc.com.pl 24.02.07, 19:38
          było pytanie o to gdzie się ubieramy- to po prostu odpowiedziałam.nie ma o się
          dąsać i szukać dziury w całym.
          a założycielce wątku życzę powodzenia:)
    • agatha_mama Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n 25.02.07, 12:29
      A co sądzicie o sklepie MEDUZA, na rogu ul Filmowej bodajże ?
      Myslę, ze moje ciuszki będa inne od tych co sa aktualnie w Słupsku, dużo tych
      rzeczy sprzedają ostatnio na allegrio i osiągają tam wysokie sumy, u mnie myślę
      będa na każdą kieszen.
      Dziękuję za słowa otuchy.
      • idalia666 Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n 25.02.07, 19:25
        Nie wiem gdzie zaopatruje się właścicielka sklepu MEDUZA, ale wydaje mi się,że w
        Poznaniu na Wielkopolskiej Giełdzie Odzieżowej. Bywam na WGO kilka razy w
        miesiącu i wiem, że są to te same ciuchy. Niestety w MEDUZIE cena jest 100% a
        nawet 150% wyższa!! Bluzki na WGO za ok.35 zł w MEDUZIE kosztują ponad 100zł. W
        Trójmieście, Poznaniu czy Wrocku ceny ciuchów są niższe bo jest większa
        konkurencja. MEDUZA uważana jest za super ekskluzywny sklep z niesamowitymi
        ciuchami, które w większych miastach można kupić na byle jakim bazarze.
        W Słupsku są fatalne sklepy z ciuchami. Zastanów się czy chcesz otwierać kolejny
        sklepik z byle czym bo niedługo powstaną centra handlowe, gdzie będą sklepy
        sieciowe z naprawdę odjechanymi ciuchami. Nie to co te bazarowe szmatki
        Pozdr.
        • Gość: gr Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.168.wmc.com.pl 25.02.07, 21:09
          idalio:) też czekam na te dobre sklepy w Słupsku:)bo brakuje sieciówek typu
          Benetton itp.
          na razie jest żenada dla tipsiarek.
          • idalia666 Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n 26.02.07, 10:05
            Wymieniać można by było całą listę sklepów, których brakuje. ZARA, Cottonfield i
            inne!! Tylko czy otworzą? Czy w Słupsku ktoś to kupi???
            • Gość: gr Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.168.wmc.com.pl 01.03.07, 09:08
              ja:)
              i Ty:)
              • porvoo Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n 04.03.07, 13:36
                hmm, faktycznie... A w Koszałkowie, są jakieś ciekawe sklepy?
                Czasami jak wpadam do Słupska i oglądam te ciuszki i ich ceny to zastanawiam się
                kto kupuje... Już chyba pazerni właściciele wyżej cen podnieśc nie mogli :(
                • Gość: gr Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.168.wmc.com.pl 04.03.07, 15:16
                  W Koszałkowie też badziewie, to miasto podupada strasznie.
                  Ale tam można znależć jakieś markowe rzeczy, hmm, z nieprawego obiegu;)))
                  ale w ogóle- żenua, ta ich Emka- badziewie.
                  nawet jak są markowe sklepy to rozmiary zaczynają się od 40tki i wybór b.
                  niewilki.
                  Bardzo prowincjonalny Koszalin jest- Słupsk ładniejszyi w ogóle fajniejszy:)
                  • porvoo Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n 06.03.07, 21:57
                    Słyszałem ze w Sławnie jest fajny sklep z ciuchami
                  • Gość: sandra do gr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 13:52
                    chyba żartujesz! Własnie rozmiary markowych ciuchów kończą się na 40. Wiem coś
                    o tym bo noszę większy rozmiar i naprawdę bardzo trudno coś dostać w Słupsku.
                    Ciuchy tylko dla przedstawicielek figur a'la anorexia nervosa.
                    • Gość: gr Re: do gr IP: *.168.wmc.com.pl 08.03.07, 21:18
                      mnie tam wszystko jedno bo ja ani w Słupsku ani w Koszalinie ciuchów nie kupuję
                      i nie będę- no chyba,że stanie ię cud i pojawią się NAPRAWDĘ dobre sklepy.
                      A jakie Ty masz markowe ciuchy w Słusku, które się kończą na rozmiarze 40? Tu w
                      ogóle są markowe ciuchy?:)))
                      No, chyba,że Reserved to dla Ciebie markowy sklep:)))
                      A o tych Caterinach, Solarach nie mówię bo to są pańciowate ciuchy dla starzych
                      dam i tam są właśnie duże rozmiary.
                      Nie mój bisnes, ja jestem szczupła i zgrabna więc rozmiar 40 mnie nie
                      interesuje.
                      • Gość: gr Re: do gr IP: *.168.wmc.com.pl 08.03.07, 21:21
                        a tak w ogóle mówiąc o dużych rozmiarach kiedyśtam, miałam na myśli sklep
                        Olsena w Koszalinie, gdzie są same roziary na zażywne kobity w typie
                        skandynawskim, czyli olbrzymki.
                      • sandra1301 sklepy Caterina, Solar, Carry 13.06.07, 10:56
                        chyba sobie żartujesz. To właśnie w solarze carry i caterinie są rozmiary do
                        40. Panie o bardziej korpulentnych kształtach są tam persona non grata i te
                        wymowne pogardliwe spojrzenia ekspedientek
        • Gość: iw Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.183.wmc.com.pl 13.06.07, 09:41
          w meduzie???????????to same śmiecie, do pierwszego prania......
      • Gość: gr Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.168.wmc.com.pl 25.02.07, 21:06
        co sądzę o Meduzie?
        To są ciuchy dla tipsiar albo podróbki podróbek znanych firm.
        bez klasy bez gustu.
        niestety.
        na allegro też jst mnóstwo tego badziewia, to nie dla mnie.
        • idalia666 Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n 26.02.07, 10:02
          Zgadzam się w 100% !!
        • morphinum Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n 15.06.07, 16:15
          Czytam, ze dziewczyny w slupsku nie potrafia sie ubierac.. a jakos przyczyne
          podajcie brak fajnych sklepow. BZDURA!

To czy ktos fajnie sie ubiera nie jest warunkowne tyym czy w miescie sa fajne
          sklepy czy ich brak.. Bo czym jest fajny sklep? WYpasionym szyfledm.. reklama w
          pismach kobiecych.. ? No jak zdefinujecie fajny sklep? To pewnie taki, w ktorym
          ubieraja sie tlumy.. No coz.. i znowu wszytskie poanny wyjda ubrane w jednym
          tonie..

BZDURa!

Wszystko to raczej kwestia gustu! Uwazam.. bo fantastyczne ubrania mozna
          wyszukac zarowno na manhatanie.. w Laurze.. w BigStarze.. czy w lupeksie..
          Wiec to wszytsko nie jest kwestia braku sklepow.. ale raczej braku gustu..
          wyczucia stylu.. no i samokrytyki ;)

Sciskam!
          • Gość: nn Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 19:04
            very Cię sorry ale człowiek w ubraniu kiepskiej jakości (bawełniane szmaty z
            Manhattanu czy niegustowne ciuchy z Big Stara) nie jest dobrze ubrany.

W Słupsku nie ma ani dobrych sklepów ( z rzeczami dobrej jakości, z pięknych
            materiałów o dobrym kroju- nie chodzi o metki) ani nie ma zbyt wielu osób z
            dobrym gustem.
            I taka jest prawda.Nikt mi nie wmówi,że w szmatach z Meduzy i Manhattanu
            wygląda się elegancko- raczej tanio i tandetnie.
            Już prędzej w Lumpeksach można znaleźć dobrej jakości i kroju ubraniowe perełki.
    • filozof_robert Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n 25.02.07, 21:24
      takie słupskie laski jak wy to pewnie na śmietnikach w anglii się ubierają, hłe
      hłe
      • Gość: hania Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.168.wmc.com.pl 26.02.07, 07:12
        ty, filozof a ie zakrztuś się, głupku sianowski
    • agatha_mama Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n 26.02.07, 20:50
      Mnie też brakuje w Słupsku sklepu typu ZARA czy MEXX, nie wspomnę o tych z
      jeszcze wyższych półek typu TH, a co do śmietników angielskich - lubię mimo
      wszystko tam czasem pobuszować ;-))
      • Gość: Bombogłowiec Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.121.225.195.static.bait.pl 27.02.07, 07:57
        Eh ewy i te wasze prowincjonalne zachowania. Jak czasami wpadam do Słupska ze
        stolycy to sie nadziwić nie moge ze w takich łachmanach chodzicie. To u nasz w
        second handach lesze ciuchy mamy. Biedackie miasto pełne zakompleksionych
        idiotek zapatrzonych w Finiasa smiecia i innychcw..i.
        • Gość: hania Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.168.wmc.com.pl 27.02.07, 08:22
          bombogłowiec a co ty w tej wawie robisz? chyba sprzątasz po domach po twej
          kulturze sądząc.a może na bezrobociu jesteś i od starych ciągniesz?

ale zgodzę się: w Słupsku dziewczyny się nie potrafią ubrać, może dlatgo,że tu
          dobrych sklepów nie ma,a nieliczne wyjątki tylko potwierdzają regułę. Źle to
          wygląda i bardzo tandetnie.
          • Gość: magda Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.p3.InterArena.pl 27.02.07, 11:07
            Ja często kupuje ubrania w Emce w Koszalinie .
            • karolinag2 Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n 27.02.07, 21:35
              no coz... nie kazdego stac na ciuchy ze stolycy :/ A z drugiej strony gdzie
              takie slupskie dziewczyny maja sie ubierac??? na manhatanie gdzie w kazdym
              boksie to samo badziewie??? Jak jest jakis sklep to nie dosc ze ciuchy
              wydziwione to ceny jeszcze bardziej. Oczywiscie ze fajnie jest sie smiac ze
              Slupska, bo nie ma jak to warszafka fuj!!! Ja tym ktorzy maja jakies tam
              pieniadze pojechac do Trojmiasta przynajmniej wybor wiekszy no a jak sa sale to
              juz wogole mozna niezle sie obkupic i to w takie ciuchy ktore po pierwszym
              praniu nie zrobia sie jak szmata do podlogi. Pozdro
    • Gość: Słupszczanka Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 10:53
      Przecież mieszkamy w Słupsku więc nam wystarczy dobrze skrojony worek po kartoflach.
    • Gość: anai Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 13:37
      jest tyle fanych lupmeków z markowymi ciuchami. kwestia tylko sie przemóc
    • Gość: Beata Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 11:50
      W Koszalinie
      • Gość: babazewsi Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 21:02
        A wiecie gdzie "warszawaka" najchętniej się ubiera? Na stadionie!!! Buuuuuuuuu!
        Ciekawe co teraz zrobią jak im stadion zlikwidują!!! Miastowi tacy, a kasy nie
        mają, żeby normalnie sie ubrać, i na wyprzedaże w sklepach typu ZARA, czy H&M
        czekają. Najłatwiej przecież jest kogoś, szczególnie z mniejszegoi i uboższego
        miasta, krytykować. Nie wspominając o ich zarobkach!!!, które o niebo wyższe są
        od naszych. Ale co tam, toć to warszawiacy są.
    • Gość: odp Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 01:12
      ja w internecie od niedawna
      • morphinum Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n 17.06.07, 19:23
        Czytam, ze dziewczyny w slupsku nie potrafia sie ubierac.. a jakos przyczyne
        podajcie brak fajnych sklepow. BZDURA!

To czy ktos fajnie sie ubiera nie jest warunkowne tyym czy w miescie sa fajne
        sklepy czy ich brak.. Bo czym jest fajny sklep? WYpasionym szyfledm.. reklama w
        pismach kobiecych.. ? No jak zdefinujecie fajny sklep? To pewnie taki, w ktorym
        ubieraja sie tlumy.. No coz.. i znowu wszytskie poanny wyjda ubrane w jednym
        tonie..

BZDURa!

Wszystko to raczej kwestia gustu! Uwazam.. bo fantastyczne ubrania mozna
        wyszukac zarowno na manhatanie.. w Laurze.. w BigStarze.. czy w lupeksie..
        Wiec to wszytsko nie jest kwestia braku sklepow.. ale raczej braku gustu..
        wyczucia stylu.. no i samokrytyki ;)

Sciskam!
    • Gość: gość Re: Dziewczyny, w jakich sklepach się ubieracie n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:20
      najlepiej w Londynie , jest okres przecen!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka