Gość: greenpeace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 11:08 Szukam dobrego i niebyt drogiego dentysty w Slupsku, najlepeij na osiedlu Niepodleglosci. Kto mi kogos poradzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a może być Re: Dobry dentysta w Slupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 21:04 samouk? narzędzia mam,krzesło też,znieczulenie w barku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Dobry dentysta w Slupsku IP: *.slp.vectranet.pl 05.07.07, 21:59 Polecam Państwa Szabat. Przyjmują na Norwida 12a Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelka26 Re: Dobry dentysta w Slupsku 06.07.07, 11:19 dobry dentysta(w sumie najlepszy w Słupsku) jest na ul.sołdka, przychodnia nazywa się witrodent,a dentystka M.Dorosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Dobry dentysta w Slupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 17:08 Ta doktor Marzanna Dorosz czy jak jej tam- to nie najlepsza dentystka w mieście, ale zupełna porażka. Plomba przez nią zrobiona wypadła mi po niecałych dwóch dniach. Do tego niesympatyczna, namolna, wścibska baba. Gabinet co prawda dobrze zaopatrzony w sprzęt , ale brudny aż się lepi, a szczury po nocy to chyba w nim harcują. Na recepcji siedziała baba, która ma brązowe pniaki zamiast zębów- chyba żeby zareklamować usługi pani Dorosz i jej przychodni. Ogólnie- nie polecam z czystym sercem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehehe Re: Dobry dentysta w Slupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:36 po dwóch dniach? to moze cegłówke zarłas Odpowiedz Link Zgłoś