Dodaj do ulubionych

Imie dla kota

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 20:12
O jaki dzisiaj ruch.

Mam prosbe. Pomozcie mi nazwac kota. Dostalam czarna persice, ktora nazywa sie
Tasza. Strasznie mi sie to nie podoba, i chce je troche przeinaczyc (tak zeby
kotu w glowce nie poprzewracac). Macie jakies pomysly, bo jak na razie mam
tylko Kasza, ale na to sie nie zdecyduje... :-))
Obserwuj wątek
    • Gość: Nataliaa Re: Imie dla kota IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 21:49
      A wiecie co?Wczoraj myślałam sobie,że jakbym dostała złotą rybkę,to bym Was
      poprosiła o imię dla niej. :)
      Hm...koleżanka kiedyś swoje zwierzaki nazwała Whisky,Brandy i Browar.
      a inna koleżanka kotka perskiego(cały biały,taka kuleczka fajna) nazwała Tiger.
      • Gość: Beki Re: Imie dla kota IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:09
        No to jest wlasnie taka kulka. Najfajniej byloby Pusia, ale potrzebuje imienia
        podobnie brzmiacego do Tasza.

A co ta Twoja kolezanka ma tak duzo zwierzat?
      • Gość: kazik Re: Imie dla kota IP: *.proxy.aol.com 13.01.02, 00:10
        skoro on perski,to nazwij go Mulla,albo Teheran.orginalne i zaden kot,prucz
        twego,nie bedzie na twe wolanie zwracal uwagi.mam jeszcze jedno imie-Pujek.
        milych pieszczot.
        • Gość: kazik Re: Imie dla kota IP: *.proxy.aol.com 13.01.02, 00:14
          Kisza-to tez nazwa perska,i ladna.
          • Gość: kazik Re: Imie dla kota IP: *.proxy.aol.com 13.01.02, 00:21
            aha,a ja mam psa tez rodem z Bliskiego Wschodu,rasy Saluki,i dalem mu na imie
            Kairo.od samego poczatku na nie pozytywnie reaguje.chyba w kosciach czuje,ze
            imie,tez bliskowschodnie.
            • Gość: Beki Re: Imie dla kota IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:27
              A przed psem miales inne? Jak sie nazywaly?
          • Gość: Beki Re: Imie dla kota IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:25
            O! To mi sie podoba! Kisza! Chyba tak zostanie! A co ta nazwa oznacza?
        • Gość: Beki Re: Imie dla kota IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:22
          Teheran odpada bo za duzo sylab, a te dwa pozostale do niego nie pasuja, bo
          wprawdzie to kotek, ale samiczka :-)
          • Gość: kazik Re: Imie dla kota IP: *.proxy.aol.com 13.01.02, 00:39
            mialem psa imieniem Psutek,kota imieniem Wacek,a teraz prucz Kairo,mam tez
            cztery szynszyle,dwie parki,ich imiona to:Wanila,Wiskers,Smoki i Szugar.
            • Gość: Beki Re: Imie dla kota IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 01:19
              Wow! Prawdziwe stadko! Czy szynszyla to taka lasica?
              • Gość: kazik Re: Imie dla kota IP: *.proxy.aol.com 13.01.02, 04:52
                szynszyle sa rodem z andow i przypominaja,gigantyczna mysz.sa b.czyste i mile.
                maja piekne,puszyste futerko.z jednego korzenia,wyrasta im 80 wlosow.rowniez nie
                sprawiaja nikomu zadnego problemu,jezli chodzi o sprawe uczulen do zwierzat.
                • Gość: Pamela Re: Imie dla kota IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 10:29
                  O masz szynszyle! A czy taka szynszyla przywiazuje sie do czlowieka jak kot,
                  czy jest jej raczej obojetne (jak mysz)?
    • Gość: Teddy Re: Imie dla kota IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 13:48
      Dla takiego kota pasuje jedynie imie Pusia (mozesz go zmienic na Pusza)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka