Gość: Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 22:18 A ten post jest specjalnie dla Zuzy i Julki - dwoch ostatnio zaginionych forumowiczek. Specjalnie go oddzielam zeby wypatrzyly go jak do nas wpadna. hej, wracajcie do nas!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JULKA Re: ZUZA I JULKA WRACAJCIE IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 11:57 Jak miło widzieć, że ktos tęskni Oki Przepraszam, że Was zaniedbałam ale ta praca,praca i jeszcze raz praca nieraz nawet nie wejdę na ineterek, bo nie ma kiedy Ale obiecuje, że się poprawie 3majcie się Julka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: ZUZA I JULKA WRACAJCIE IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 11:58 Ahi i chciałam powiedziec jeszcze, że mój kochany braciszek "Denik" zmusił mnie - no w sumie nie zmusił, ale powiedział, żebym zajrzała na gazetke że za mna tęsknicie dzięki braciszku Pozdrawiam JULKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: ZUZA I JULKA WRACAJCIE IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 12:14 No gdyby nie ja to Ty Julka w zime w sandałach byś chodziła ;-) hehe Musisz teraz nadrobić zaległości !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: ZUZA I JULKA WRACAJCIE IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 17:59 Julka Ty się to już tak nie tłumacz,że taka zapracowana jesteś,bo na czat to jakoś codziennie masz czas wejść! :) .A forum to tak zaniedbałaś,że się Sabat zapytał mnie,czy się z Tobą nie pokłóciłam,bo już tu nie zaglądasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka do Nataliaa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 09:07 Nataliaa nie bądź taka złośliwa Pamiętaj zaraz egzminy i trzeba wkuwać I tak mnie kochasz, to nie udawaj, że się złościsz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka do Denika IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 09:06 Denik tak to sobie już nie schlebiaj Ale dzięki za przypomnienie Własnie nadrabiam wszystkie straty i spójrzcie jak numerki rosną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: ZUZA I JULKA WRACAJCIE IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 18:05 Wiedzialem ze kogos mi tutaj brakuje! Dopiero ten watek uswiadomil mi ze to brakuje Julki i zagranicznej Zuzy. Witamy Cie Julko spowrotem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: do Teddy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 09:08 Dzięki za miłe słówka. Bardzo przyjemnie tak wejść i cóż widzę!!? Julka wracaj To było niezłe Dzięki Pozdrawiam gorąco Julka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: ZUZA I JULKA WRACAJCIE IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 20:33 Teddy ale wydaję mi się że Julka na długo nie powróciła :( Dzisiaj i jutro nie ma szefa w pracy więc dlatego tutaj wpadła. A od poniedziałku szef wraca i Julka pewnie znowu zaginie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: ZUZA I JULKA WRACAJCIE IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 21:04 No to bedzie poszukiwana listem gonczym na forum. :-) Teraz czekamy na odzew Zuzy. Wciaz czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 09:11 Ale nie macie mojego zdjęcia :) i nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka do Denika IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 09:10 denik! Nie opuszczę Was Może nie będę tak dużo pisała, ale na pewno o Was nie zapomnę Sorki za tamto, ale pamiętaj ludziom czasem zdarza się popełniac błędy hehe będę z Wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: ZUZA I JULKA WRACAJCIE IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 21:06 Ma ktoś jakiś kontakt z Zuzą ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: ZUZA I JULKA WRACAJCIE IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 11:28 Julka trzymam Cię za słowo !! Ale chyba niedługo ja z Natalią stąd znikniemy :( Ale narazie jesteśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: ZUZA I JULKA WRACAJCIE IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 11:44 Ale Julka tu nakręciła. Wszędzie musiała wrzucić swoje trzy grosze. Hehe Ciekawe co ona teraz robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka do Denika IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 13:22 Teraz to ja siedzę w pracy i ciężko pracuję :) I próbuje to poukładać, co namieszałam sorki ale musiałam co nieco dopisać taka już jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sony Re: ZUZA I JULKA WRACAJCIE IP: 213.77.9.* 30.01.02, 16:42 Macie jakieś kłopoty z powrotami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: ZUZA I JULKA WRACAJCIE IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 17:29 Czasami ktos nam sie zapodzieje. Julke juz znalezlismy. Zuze musimy jeszcze zlapac na nowo. A tak to ludzi raczej przybywa. Mamy jeszcze zagadke z naszym kolega Sabatem. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: ZUZA I JULKA WRACAJCIE 30.01.02, 16:45 Zuza sie pojawila, napisala krotki post w reklamach... :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś