Dodaj do ulubionych

Mozna tak schudnac?

IP: 153.19.80.* 22.01.02, 13:17
Sluchajcie czy to mozliwe ze przez miesiac bez zadnych chemicznych preparatow
kobieta moze schudnac z 77 na 69 kilogramow? Pytam, bo nasza wspolpracownica
twierdzi ze tak jej sie udalo, a my za bardzo nie wierzymy w te naturalne
sposoby...
Obserwuj wątek
    • Gość: Sabat Re: Mozna tak schudnac? IP: *.gdan.gazeta.pl 22.01.02, 13:34
      Pewnie można, ale uwaga z odchudzaniem ale a propo dchudzania zobaczcie to.
      Jest to Sven Hannawald konkurent naszego Adama Małysza. Jak pewnie wiecie
      Hanavald miał problemy z anoreksją.
      Uwaga dla widzów o silnych nerwach
      forum.basket2.net/viewthread.php3?FID=4&TID=5378
      • Gość: Teddy Re: Mozna tak schudnac? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 17:41
        Wiem, widzialem to juz wczesniej pokazywali to w jakims dzienniku telewizyjnym.
        Niezle... I rzeczywiscie dla osob o mniejszej wrazliwosci na bodzcw wzrokowe. :-
        )
    • Gość: Pamela Re: Mozna tak schudnac? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:34
      A pewnie ze mozna! Trzeba tylko duzo, powtarzam duuuuuzo samozaparcia. Moja
      kolezanka (ta z ktora biegam) stracila 5 kilo w ciagu miesiaca. Dlatego jestem
      pewna ze i siedem sie da. (tylko trzeba znac swoje mozliwosci i nie
      przecholowac oczywiscie). Bo prawdziwa kobieta co? Prawdziwa kobieta musi miec
      cos za co mozna zlapac! Prawda to czy nie?
      • Gość: Sabat Re: Mozna tak schudnac? IP: *.gdan.gazeta.pl 22.01.02, 18:41
        Gość portalu: Pamela napisał(a):

> A pewnie ze mozna! Trzeba tylko duzo, powtarzam duuuuuzo samozaparcia. Moja
        > kolezanka (ta z ktora biegam) stracila 5 kilo w ciagu miesiaca. Dlatego jestem
        > pewna ze i siedem sie da. (tylko trzeba znac swoje mozliwosci i nie
        > przecholowac oczywiscie). Bo prawdziwa kobieta co? Prawdziwa kobieta musi miec
        > cos za co mozna zlapac! Prawda to czy nie?

Prawda najprawdziwsza. A za co złapałabys Pam Svena Hanavalda
        • Gość: Sabat Re: Mozna tak schudnac? IP: *.gdan.gazeta.pl 22.01.02, 18:57
          Gość portalu: Sabat napisał(a):

> Gość portalu: Pamela napisał(a):
          >
          > > A pewnie ze mozna! Trzeba tylko duzo, powtarzam duuuuuzo samozaparcia. Moj
          > a
          > > kolezanka (ta z ktora biegam) stracila 5 kilo w ciagu miesiaca. Dlatego je
          > stem

> > pewna ze i siedem sie da. (tylko trzeba znac swoje mozliwosci i nie
          > > przecholowac oczywiscie). Bo prawdziwa kobieta co? Prawdziwa kobieta musi
          > miec
          > > cos za co mozna zlapac! Prawda to czy nie?
          >
          > Prawda najprawdziwsza. A za co złapałabys Pam Svena Hanavalda

O nie!!! ale wpadka. Wycofuję to pytanie, za chamską dwuznaczność. Mi naprawdę
          chodziło o jego wygląd. Ale jestem głupi. Wstyd :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka