Gość: Justyna IP: *.tkchopin.pl 03.02.04, 11:17 Czy mógłby mi ktoś polecić jakąś dobrą (na której faktycznie można się czegoś nauczyć) szkołą wyższą znajdującą się w trójmieście lub okolicach??? Z góry dzękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: John Doe Re: trójmiasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 16:24 Polibuda :) Odpowiedz Link Zgłoś
meggus trudy wybór 04.02.04, 15:57 zależy co chcesz studiować.. i czy chodzi Ci o studia dzienne, zaoczne, wieczorowe i czy mają to być studia na uczelni państwowej czy prywatnej.. jeśli chcesz pogadać to zgłoś się na moje gg: 5312742 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: trudy wybór IP: *.tkchopin.pl 04.02.04, 19:35 Sprawa ma się tak, że napaliłam się na pewien kierunek na Uwr, ale to strasznie daleko i rodzice kazali mi się rozejrzeć za czymś tu, na miejscu :( Niestety w okolicy nie ma choćby podobnego kierunku (na który miałabym się szanse dostać). A Wrocław faktycznie jest kawał drogi stąd i nie wiem, czy się porywać na taki wyjazd, gdyby nie ta odległość, ani minuty bym się nie zastanawiała. Pomyślałam, że jeśli ktoś poleciłby mi uczelnię, interesującą ofertę edukacyjną (może być niepubliczna), to zwróciłabym uwagę na coś równie ciekawego, czego wcześniej nie dostrzegłam, i nie ciągnęłoby mnie już tak do tego Wrocka. Czekam na propozycje, ale wolałabym, aby były sprawdzone :) Pozdrowienia dla wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: trudy wybór IP: *.tkchopin.pl 08.02.04, 21:46 Nikt nie ma dla mnie propozycji?? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meggus wybór IP: *.crowley.pl 10.02.04, 15:05 hmm nie ma bo nie sprecyzowałaś co chciałabyś studiować.. fajna jest uczelnia, na ktorej ja studiuję.. Akademia Morska w Gdyni.. więcej? wcześniej podalam swój nr gg.. bede dzis wieczorkiem..zapraszam do rozmowy :O) Odpowiedz Link Zgłoś