dagmara-p5 09.07.05, 21:28 Czy ktos wie jaka byla/jest ilosc kandydatow na jedno miejsce na amerykanistyke?? ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merkucjo86 Re: AMERYKANISTYKA 10.07.05, 10:28 W tamtym roku było coś 3,4 miejsca. Jak Ci poszedł test? Ile masz w ogóle punktów z matury? Odpowiedz Link
dagmara-p5 Re: AMERYKANISTYKA 10.07.05, 12:43 Test... no coz neiciekawie - spodziewalam sie troche innych pytan! Mnie punkty z matury nie dotycza gdyz jestem "stara maturzystka" :-). A tobie jak poszedl test?? ;-) Odpowiedz Link
dagmara-p5 Re: AMERYKANISTYKA 10.07.05, 12:47 Tak na marginesie jestem bardzo ciekawa jak oni dokladnie przeprowadza ta rekrutacje... Odpowiedz Link
merkucjo86 Re: AMERYKANISTYKA 10.07.05, 13:42 też jestem trochę zdziwiony tym testem....kurde.piszą, że ma być ze współczesnych wydarzeń..a pytają o długość granicy kanady z uasa..albo poprawkę XIII do konstytucji z XIX wieku albo o największe jezioro z wielkich jezior..co to w ogóle ma wspólnego ze współczasnymi wydarzeniami? no z testu? ile mogę mieć....a liczę tak na 55 p na 75..nie wiem czy to wystarczy Odpowiedz Link
dagmara-p5 Re: AMERYKANISTYKA 10.07.05, 16:13 Mysle ze poszlo mi podobnie i tez obawiam sie ze nie wystarczy. Test to przyklad UJ polityki... - na wiekszosci humanistycznych-kulturoznwczych kierunow testy sa niezgodne z naszymi wyobrazeniami. Zobaczymy. Zycze powodzenia. :-) Odpowiedz Link
goha6 Re: AMERYKANISTYKA 11.07.05, 07:51 Ufff, a jush sie bałam ze tylko mi poszedł ten test tak beznadziejnie :P Odpowiedz Link