Gość: jimus IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 21:51 Jesli ktos ma dobre zdanie na temat WPiA we Wroclawiu niech sie odezwie a postaram sie wyprostowac jego swiatopoglad! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majka Re: Prawo na UWr IP: *.magma-net.pl 14.02.02, 20:07 Hmmm...ja mam nie najgorsze. Moja znajoma tam studiuje i bardzo się jej podoba - ale jest dopiero na pierwszym roku. Napisz proszę, co według Ciebie jest tam tak makabryczne - warto ją ostrzec:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Prawo na UWr IP: *.magma-net.pl 22.02.02, 14:48 No i co....? Czekam na konkrety:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prawo na UWr IP: *.unregistered.media-com.com.pl 08.10.02, 00:11 Chyba mamy podobne zdanie. To dno, a ich renoma smiechu warta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: gdzie szukac? IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.10.02, 10:27 a czy Ktos z Was wie w jakim prawie szukac tematu"szkody i sposoby jej naprawienia".dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justi Re: Prawo na UWr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.02, 15:21 Jestem studentka pierwszego roku prawa we Wroclawiu.Nie bede,wbrew pozorom,bronic tego kieruku.Powiem tylko,ze jakakolwiek krytyka jest wg mnie po prostu smieszna.Ja licze sie z tym,ze wylece...ale nie dyskutuje na ten temat,bo sama taki kierunek wybralam...a jesli komus sie nie podoba,to niech zmieni wydzial..to proste.. Odpowiedz Link Zgłoś
minos1 Re: Prawo na UWr 07.11.02, 15:58 Kiedyś zdawałem egzaminy wstepne na Uniersytet Wrocławski.Obryty byłem z historii tak że szok ,ale na ustnym wpadłem w krzyżowy ogień pytań. Zgubiła mnie moja szkoła wcześniejsza jaką ukończyłem przed studiami, a mianowicie technikum energetyczne. Jednemu z egzaminatorów odpowiadałem na pytania z historii, drugiemu na pytania dotyczące szkoły( oczywiście były to same niedorzeczności i próba dyskwalifikacji w oczach komisji).Jednakże równolegle zdawałem egzaminy wstępne na prawo na UJ i dostałem się na w pierwszej piędziesiątce na 80 punktów miałem 59.Jeżeli jeszcze nie wiesz co chcę przez to powiedzieć to mam w dupie taką uczelnię gdzie podstawą weryfikacji jest marne wykształcenie średnie.Teraz kończe prawo na najlepszym wydziale w Polsce i żaden pacześniak z Wrocławia mi nie podskoczy.Więc nie użalaj się nad sobą tylko bierz się do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justi Re: Prawo na UWr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.02, 21:33 No prosze..coz za eurydycja..jak na prawnika to Twoj,pozal się Boze,poziom intelektualny wypowiedzi wydaje sie conajmniej prostacki,zeby nie rzec,zalosny..No coz..milo mi,ze mimo,iz skonczyles szkole o tak niskim poziomie..w koncu Cie doceniono,ale musze Cie rozczarowac-"sloma z butow nadal wychodzi"...Uwazam,ze Wydzial Prawa na UJ ma najwyzszy poziom w Polsce,cenie sobie tamtejszych profesorow,gdyz mialam juz z nimi stycznosc i musze przyznac,ze rozmowa z nimi to prawdziwa "uczta intelektualna".Nie mniej jednak co do Twojej osoby i agresji z jaka wypowiadasz sie o Wydziale Prawa i Administracji we Wroclawiu,wnioskuje,ze urazona duma i ambicja sa nadal "zywe".No coz..powiem szczerze,ze jestem sklonna zaryzykowac stwierdzenie,ze chyba komisja rekrutacyjnea nie mylila sie co do Ciebie.Sadzac po tym jednak,jaki jestes wybitny i kontent z tego,ze "wypiales" sie na Wroclaw nie mnie jest oceniac Twoj poziom.A co do ksztalcenia i roznic z nim zwiazanych..uwazam,ze ktos,kto pasjonuje sie prawem sensu stricto nie zostanie w tyle...Badz co badz to nie Uniwersytet,a wiedza i (tu przeczytaj uwaznie) takze KULTURA OSOBISTA,umiejetnosc dyskusji i poziom slowa decyduje o powodzeniu zawodowym...pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Prawo na UWr 09.11.02, 17:25 Masz rację dużo zależy od Ciebie, twojego zapału i zainteresowań. Życzę dużej siły i wytrwałości przez najbliższe 5 lat i powodzenia. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
bolek5 Re: Prawo na UWr 09.11.02, 20:28 Witam! forward napisał: > Masz rację dużo zależy od Ciebie, twojego zapału i zainteresowań. Życzę dużej > siły i wytrwałości przez najbliższe 5 lat i powodzenia. Się dołączam :) Nie dziękuj, żeby nie zapeszyć. Pozdrawiam Bolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frykas Re: Prawo na UWr IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 25.11.02, 00:04 Prawda jest taka, ze egzaminy na prafo we Wroclawiu to wielki sped, ktory z egzaminami wstepnymi nie ma nic wspolnego. Przynajmniej tak bylo 2 lata temu. Ja moglem wybierac miedzy UWr a UŚ. Moi znajomi, ktorzy tam studiuja nie narzekaja. Acha, do zdesperowanego pana z UJ. Nie podwazam prestizu UJ-u, ale niech sie tak nie podnieca, gazetowe rankingi uczelni sa po prostu smieszne. U nas niestety ciagle wiele (zbyt wiele) zalezy od tego, na kogo sie trafi, z kim sie ma cwiczenia i ktory z profesorow katedry prowadzi wyklady. Jesli ktos konczy Harvard to niekoniecznie znaczy, ze jest geniuszem. Czesto po prostu ma bogatego tatuska Pozdrawiam z Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś