bywalec.hoteli 23.09.26, 13:20 już niedługo. U nas do 25 stopni, ale na zachodzie Europy 30-40. wiadomosci.onet.pl/pogoda/wielka-fala-upalow-zaleje-czesc-europy-w-dwoch-krajach-bedzie-prawie-40-st-c/9wplhle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pursuedbyabear [...] 23.09.26, 13:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Lato powróci 23.09.26, 14:02 U mnie max 28 w przyszlym tygodniu, ale co mnie doprowadza do rozpaczy, to tygrysie komary, ktore gryza tak, az boli. I nie pomaga nic. Niech juz bedzie jesien i swiety spokoj od nich (( Odpowiedz Link Zgłoś
infinitypool Re: Lato powróci 23.09.26, 14:38 Jezu, wlasnie sie ostatnio zastanawialam co to za syf. Pierwszy raz obserwuje te komary. Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Lato powróci 23.09.26, 15:52 > I nie pomaga nic. Próbowałaś "bite away"? Dziwaczne ale działa jak złoto. Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Lato powróci 23.09.26, 16:16 Czasem przynosi ulge, ale nie calkowicie, odnosze wrazenie, ze te tygrysie sa duzo bardziej jadowite od naszych swojskich, europejskich. Ich uklucia nie tylko swedza, ale i bola po prostu. Mam okolo setki ukaszen na ciele z ostatnich dwoch miesiecy, plakac sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
wyprawa32768 Re: Lato powróci 24.09.26, 08:57 oby było cieplej, bo już czuć że "winter is coming", każde dodatkowe ciepło się przyda, tymczasem fejsa zalewają posty o wysokich rachunkach za ogrzewanie z rozdzielnikow w blokach, tak że fani globcia niech spadają na bambus Odpowiedz Link Zgłoś