Gość: Marek IP: *.visp.energis.pl 18.04.04, 23:44 czy to dobry kierunek żeby za 5 lat szukac pracy i ją znależc bo jest kilka ciekawych specjalności nawet informa? prosze zeby odpisali ci co to skonczyli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: małgosia Re: technologia chemiczna IP: 195.117.171.* 22.04.04, 20:09 podciagam bo tez jestem zainteresowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
zozola Re: technologia chemiczna 23.04.04, 22:36 no ja mam indeks na to na politechnice krakowskiej tak mi się wydaje i nie mam pojęcia co to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: technologia chemiczna IP: 195.117.171.* 25.04.04, 22:11 nei przypadkeim ten indeks za olimpiade ekologiczna???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: technologia chemiczna IP: *.mol.uj.edu.pl 24.04.04, 12:33 tak samo dobry (a moze nawet lepszy) jak kazdy inny - jesli Cie to oczywiscie interesuje - nie oczekuj, ze ktos Ci odpowie, czy za 5 lat znajdziesz prace z tym zwiazana - jak bedziesz dobry - znajdziesz... a kto wie - moze sam bedziesz dawal prace i to zupelnie z tym nie zwiazana? - studiuj cos, co chcialbys studiowac, a nie cos "przyszlosciowego" eM Odpowiedz Link Zgłoś
agieszczyk Re: technologia chemiczna 27.04.04, 00:30 Gość portalu: eM napisał(a): > tak samo dobry (a moze nawet lepszy) jak kazdy inny - jesli Cie to oczywiscie > interesuje - > nie oczekuj, ze ktos Ci odpowie, czy za 5 lat znajdziesz prace z tym zwiazana - > > interesuje mnie chemia ale chemia na polibudzie bo na uniwerze to nie ma takich specjalnosci ani specjalizacji jak na politechnice... > jak bedziesz dobry - znajdziesz... a kto wie - moze sam bedziesz dawal prace i > to zupelnie z tym nie zwiazana? - > studiuj cos, co chcialbys studiowac, a nie cos "przyszlosciowego" > eM Odpowiedz Link Zgłoś