Dodaj do ulubionych

lista rezerwowa UW

12.07.12, 16:44
witam, składałam na uw na kilka kierunków- japonistyka (jestem 183 na rezerwowej), sinologia (171 rezerwowa) i koreanistyka ( 71 rezerwowa) czy mam jakikolwiek cień nadziei ? Jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • hawa.etc Re: lista rezerwowa UW 12.07.12, 16:48
      Przykro mi, ale chyba nie. Może ew. na koreanistykę. Ale ludzie marzą o filologiach orientalnych, ciężko się na nie dostać, więc jak już się załapią, to trzymają się rękami i zębami. Niemniej jednak trzymam kciuki :)
      • punk_girl15 Re: lista rezerwowa UW 12.07.12, 16:49
        właśnie wiem... sama mam do tego takie podejście. Najbardziej boli ,że się napisało dobrze maturę, ale nie wystarczająco :/ pocieszam się koreanistyką.... ale najgorsze,że jak poprawię maturę, to za rok na ten kierunek nie ma naboru, a największe szanse :/
        • hawa.etc Re: lista rezerwowa UW 12.07.12, 16:55
          Przykre to, wiem. Masz jeszcze jakieś opcje awaryjne?
          • punk_girl15 Re: lista rezerwowa UW 12.07.12, 16:58
            składałam tylko na te kierunki i tylko na UW:P trenuję kosza, mam jeszcze jakąś tam opcję na wieczorowe, bo trener mi to proponował, ale nie wiem jak to wygląda w praktyce, czy mam jakieś szanse na wieczorową japkę, bo na koreański nie ma wieczorowych :/ a jak nie, to zostaję rok w moim mieście, dalej gram w kosza, odkładam kasę, poprawiam maturę i próbuję za rok, ale już biorąc pod uwagę inne kierunki.... Ale naprawdę nie chcę tracić roku, a wieczorowe średnio mi się uśmiechają- po prostu nie wyrobię :/
            • Gość: Rokoko Re: lista rezerwowa UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.12, 14:57
              Zwykle po rekrutacji zostają miejsca na kilku kierunkach. Możesz zaczepić się na jednym z nich i po roku próbować dostać się na coś ciekawszego.
      • Gość: tomi Re: lista rezerwowa UW kognitywistyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.14, 18:38
        Ja jestem 104, mama jakies szanse, jak było w zeszłym roku?
    • Gość: smuteczek Re: lista rezerwowa UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 00:32
      ja tez składałam na koreanistyke i jestem 63 na liście rezerwowej :( złozyłam jeszcze na ekonomiczno- menedzerskie i... tyle :O pewnie nie dostane się ani na to, ani na to o.O nie mam pojęcia co mam robic, bo nie składałam nigdzie indziej po za uw, no i MARZYŁAM o koreanistyce.
      • Gość: tomekkam Re: lista rezerwowa UW IP: *.toya.net.pl 11.07.14, 18:46
        Na Asian Studies na Uniwersytecie Łódzkim są jeszcze wolne miejsca.
      • Gość: Majka Europeistyka 2014 IP: *.net.lovo.pl 22.07.14, 14:16
        kto wie, jaki był próg w I turze na UW Europeistyka w zakresie europejskich procesów integracyjnych oraz Informacja naukowa i bibliotekoznawstwo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka