Dodaj do ulubionych

darmowy dostęp do student.lexpolonica????

11.11.12, 18:52
witam, mam pytanie do osób korzystających z lexa przez ten serwis: czy faktycznie jest to usluga darmowa pod warunkiem wypelnienia tych dwoch ankiet? potrzebuje lexa ale boje sie ze jak sie zarejestruje przyjdzie mi placic ogromne sumy; czytalam oba regulaminy i wychodzi na to że sie nie placi ale mimo wszystko prosze o opinie osob ktore z tego korzystaja; z góry dziekuje
Obserwuj wątek
    • clas_sic Re: darmowy dostęp do student.lexpolonica???? 11.11.12, 19:01
      lex i lexpolonica to dwa rózne programy...
      • rugani Re: darmowy dostęp do student.lexpolonica???? 11.11.12, 19:08
        nie znam sie szczegolnie na tym jakie sa wersje tego programu bo tak naprawde wczesniej nie mialam z tym styczności ale chodzi mi konkretnie o dostęp do lex polonica student przez tą strone :student.lexpolonica.pl/
        • Gość: LEGALP Re: darmowy dostęp do student.lexpolonica???? IP: *.wolterskluwer.pl 14.11.12, 10:31
          Ja pracowałem na wszystkich 3 programach i wg mojej opinii najlepszy jest System Informacji Prawnej LEX (tzw. Lex sopocki). Z tego co widzę też mają coś dla studentów (za darmo) :

www.produkty.lex.pl/student/
        • spokojny.zenek Re: darmowy dostęp do student.lexpolonica???? 14.11.12, 10:49
          rugani napisała:

> nie znam sie szczegolnie na tym jakie sa wersje tego programu

To nie są wersje. To są różne programy.
    • Gość: doradcakance LEX gamma dostęp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.15, 09:30
      Udostępnię swój dostęp do LEXa Gamma, osoby chętne proszone o pozostawienie prywatnej wiadomości. mweji2@o2.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka