Dodaj do ulubionych

Promocja zdrowia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 19:54
Co sądzicie o kierunku studiów jakim jest promocja zdrowia? gdzie można
pracowac po ukonczeniu takich studiów?Czy nie sądzicie,że jest to kierunek
raczej abstrakcyjny jeśli chodzi o nasz rynek pracy?
Obserwuj wątek
    • Gość: gksg Re: Promocja zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 20:05
      wiesz, moze i troszkę abstrakcyjny, ale teraz ciężko znaleźć pracę
      odpowiadającą kierunkowi, który się studiowało.
      a nawet jezeli abstrakcyjny na naszym rynku, zawsze można wyjechać gdzieś,
      gdzie promocja zdrowia jest dosyc ważną kwestią, bo w sumie lepiej zapobiegać
      niż leczyć
      ciekawe, kiedy i my to zrozumiemy;/
      pozdrawiam i życzę powodzenia :-)
      • Gość: Kaja Re: Promocja zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 20:36
        Szkoda tylko,że nasze państwo nie ma pieniędzy na działania
        profilaktyczne...ładnie brzmi promować, zapobiegać tylko kogo i gdzie?
        • Gość: karka Re: Promocja zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 20:54
          faktycznie, nasze państwo nigdy "nie ma na nic pieniędzy", ale wydaje mi się,
          że wiele zależy od ludzi, którzy już nie żyją w erze kamienia łupanego, więc
          cos chyba wiedzą na temat zdrowego stylu życia... tyle, ze lenistwo robi
          swoje:-(
          wybór nalezy do ciebie, palisz nie palisz, pijesz nie pijesz, żyjesz nie
          zyjesz, nikt nikogo do niczego nie zmusi
          • Gość: Kaja Re: Promocja zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 21:14
            To prawda,że era kamienia łupanego już dawno jest za nami! To od nas samych
            zależy czy żyjemy prowadząc zdrowy styl życia(sport,dieta)czy nie.Więc czy
            takie kierunki jak promocja są potrzebne?gdzie potem szukać miejsc pracy?
            • Gość: a Re: Promocja zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 21:31
              w Polsce jest wiele niepotrzebnych stanowisk i miejsc pracy, więc ktoś od
              promocji zdrowia może zasiliś ten pułk
              • Gość: Lila Re: Promocja zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 22:14
                Nie wiem czy jest sens studiowania kierunku po ukończeniu którego wizja pracy
                nie jest optymistyczna:( Dużo nauki a co w zamian....
                • Gość: soul Re: Promocja zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 23:30
                  nie wiem, w sumie można studiować dla własnej satysfakcji, z zainteresowań daną
                  dziedziną, ale co potem, to nie wiem
                  sama wybrałam bardzo niepraktyczny kierunek, ale mam to w nosie, że będe miała
                  kłopoty ze znalezieniem pracy, za 10 lat zobaczę, czy popełniłam błąd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka