Dodaj do ulubionych

Mam dość studiów... Jakaś rada?

IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.14, 23:57
Witam. Zacząłem 3 semestr informatyki i chyba nie daje sobie rady. Piszę "chyba", ponieważ studia nie są jakoś bardzo trudne, zrozumienie wszystkiego przychodzi mi raczej bez większych problemów. Jednak nie czuję się dobrze na tych studiach. Myślę żeby rzucić to wszystko i spróbować czegoś innego, ale nie wiem co mógłbym robić. Myślałem, że może rok przerwy od nauki pomógłby mi zastanowić się czy to mnie jeszcze kręci. Problem w tym, że nie mam pracy i jestem na utrzymaniu rodziców, nie chce żeby płacili za moją głupotę i niezdecydowanie, chociaż moja Mama zawsze mnie wspiera i mówi, że pieniądze to nie problem tylko żebym nie przesadzał.... Nie mogę spać po nocach przez to wszystko... Jakby ktoś nakierował mnie na jakiś dobry pomysł co z tym począć byłbym wdzięczny.
Obserwuj wątek
    • Gość: belial Re: Mam dość studiów... Jakaś rada? IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.14, 20:35
      Przemyśl temat. Informatyka to dobry wybór w kontekście przyszłej pracy. Jeżeli jednak ni chusteczki ci to nie idzie (programowanie) to cóż można ci poradzić? Tylko jakiś banał w stylu: dowiedz się co chcesz w życiu robić, a potem... zacznij to robić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka