Dodaj do ulubionych

UMCS psychologia

IP: *.efekt.net.pl / *.wl.efekt.net.pl 29.01.05, 16:23
A może ktoś studiuje na UMCSie psychologię?:)I może mi coś powiedzieć o tym
kierunku?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ! Re: UMCS psychologia IP: *.it-net.pl 29.01.05, 20:02
      możemy :) poszukaj w archiwum bo juz mi sie nie chce 100000 raz odpowiadac na
      to pytanie....
      • Gość: dess12 Re: UMCS psychologia IP: *.efekt.net.pl / *.wl.efekt.net.pl 30.01.05, 15:14
        heh...tyle,że ja nie chcę słuchac o psychologii na UJ ale na UMCS,rozumiesh czy
        powtórzyć?:)
        • Gość: yonk-złośliwiec ;P Re: UMCS psychologia IP: *.it-net.pl 01.02.05, 20:26
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=14253843&a=14262861
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=16987755&a=17064571
          heh....ale tu chyba było o UMCS... no dobra, w tym drugim nie pisze gdzie...
          tylko trzeba umieć szukać i czytać, bo te umiejętności są jednak konieczne na
          psychologii :) przynajmniej UMCS :D
          • camerthon Re: UMCS psychologia 01.02.05, 23:38
            Gość portalu: yonk-złośliwiec ;P napisał(a):

> tylko trzeba umieć szukać i czytać, bo te umiejętności są jednak konieczne na
            > psychologii :) przynajmniej UMCS :D

trzeba posiąść skomplikowaną umiejętność wpisania do wyszukiwarki
            słów 'psychologia umcs' ;)
            do kandydatów: a jak wam powtarzam, że realnej konkurencji to tam jest 10% to
            nie wierzycie....

camerthon
            • Gość: Buahaha:) Re: UMCS psychologia IP: *.efekt.net.pl / *.wl.efekt.net.pl 04.02.05, 07:29
              Panie złośliwcu....bardzo dużo mozna się dowiedzieć z tego linku na temat
              psychologii na UMCSie....otóż,że Lublin to miasto wieśniaków i studiują tam
              sami debeściarze:)Naprawdę bardzo mi to pomogło i ukierunkowało...Tak!Teraz w
              100% wiem,że wybiorę UMCS:D
              • Gość: złośliwiec cd. Re: UMCS psychologia IP: *.it-net.pl 05.02.05, 11:24
                jeżeli chcesz, mogę Ci napisać jakie są egzaminy w ciągu 5 lat, kto prowadzi
                zajęcia, jakie xerówki należy posiadać [w domyśle - umieć], jak się zdaje
                egzaminy, ale po co???? wydaje mi się, ze lepiej poznac subiektywne opinie
                studentów i exstudentów, a nie zajmować się szczegółami - to można znaleźć w
                informatorach, które są wydawane przez uczelnie :)
                ale jeżeli chcesz, to może opracuj jakąś ankietę, a później stawiaj sobie plusy
                i minusy na podstawie odpowiedzi ludzi z forum i zrób ranking psychologii
                polskich na tej podstawie... może to Ci w jakimś stopniu pomoże?
                • Gość: Oj złośliwiec:) Re: UMCS psychologia IP: *.efekt.net.pl / *.wl.efekt.net.pl 05.02.05, 13:14
                  Nie chodzi mi tu o jakieś xerówki,examiny itd...Chcę wiedziec ogólnie czy
                  ludzie są zadowoleni z wybranego kierunku,czy tak sobie własnie wyobrażali
                  studiowanie psychologii,czy się zawiedli czy raczej może zszokowali pozytywnie:)

Waham się między psychologią a fizjoterapią...:)I może to złudne nadzieje,ale
                  myślę,że opinie ludzi studiujących i tu i tu mogą mi pomóc choć troszkę:)
            • Gość: Rovamycine Re: UMCS psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 02:32
              "do kandydatów: a jak wam powtarzam, że realnej konkurencji to tam jest 10% to
              nie wierzycie...."

A na jakiej podstawie tak stwierdzasz?
              • camerthon Re: UMCS psychologia 05.02.05, 13:34
                Gość portalu: Rovamycine napisał(a):

> "do kandydatów: a jak wam powtarzam, że realnej konkurencji to tam jest 10%
                to
                > nie wierzycie...."
                >
                > A na jakiej podstawie tak stwierdzasz?

1. Zdawałam 2 razy - psychologia UJ akurat. Za pierwszym podeszłam do tego: 27
                osob na miejsce, trzeba liczyc na cud/szczescie, jakos moze sie uda. I
                zabraklo :( Za drugim po prostu sie nauczylam i po prostu zdalam. I zdążylam
                sie zorientowac, ze jezeli ktos sie przygotowal, po prostu zdal. Reszta
                podeszla do tego lekko i bu :(. Takich, ktorzy kuli dniami i nocami,
                przerabiali setki testow i nie zdali byla garsteczka - albo wyjatkowy pech,
                albo wyjatkowy stres. Taka akurat jest specyfika wstepnych na wiekszosc
                psychologii w tym kraju.

2. Kandydatka na jeden z najbardziej obleganych kierunkow w tym kraju nie
                potrafi wpisac do wyszukiwarki slow 'psychologia umcs'. Zamiast tego wdziecznie
                stwierdza czystą polszczyzna 'rozumiesh czy powtórzyć?'. No rece opadaja...

camerthon
                • Gość: :) Re: UMCS psychologia IP: *.efekt.net.pl / *.wl.efekt.net.pl 05.02.05, 17:11
                  Kochana....wpisywałam "Psychologia UMCS" i co mi wyskoczyło?Że Lublin to miasto
                  wsiochów i na UMCSie studiują debeściaki...czyli bardzo pomocne informacje,nie
                  sądzisz?Ja nie chcę sychych faktów o uczelni ale dowiedzieć się co sądzą osoby
                  na ten temat,które tam studiują:)

Widzę,że choć kułaś nocami to nie nauczyłaś się myśleć logicznie...Nie dziwię
                  się,że za 1 razem Ci się nie udało:)

Poza tym ze czytanie ze zrozumieniem też kiepsko Ci idzie;)

Pozdrawiam i radzę napić się melisy:)
                  • camerthon do :) 05.02.05, 17:20
                    Moje drogie anonimowe złotko...Zdanka o rozumieniu, czytaniu i melisie są tak
                    puste, ze nie chce mi sie zniżac do tego poziomu i bawic w 'pyskowki' :)
                    Richelieu jak już się wyzłośliwia, to przynajmniej inteligentnie :)

Powodzenia na egzaminach ;)
                • Gość: :) Re: UMCS psychologia IP: *.efekt.net.pl / *.wl.efekt.net.pl 05.02.05, 17:13
                  Mam wrażenie,że nie wiesz do czego służy forum:)
                • Gość: Rovamycine Re: UMCS psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:02
                  Aha-już rozumiem :) To fakt-poziom innych kandydatów można zweryfikować
                  szczególnie w trakcie egzaminu,np.gdy konkurencja zacznie zadawac banalne
                  pytania ;))
    • Gość: kasia Re: UMCS psychologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:12
      Ja studiowałam na UMCS, bardzo dobrze jest tu prowadzona psychologia kliniczna
      (ze szczególnym naciskiem na neuropsychologie), generalnie studia dobrze
      przygotowują do pracy zarówno teoretycznie jak praktycznie(dużo zajęć w
      terenie), ale nie jest łatwo się dostać.
      • Gość: dess12 Re: UMCS psychologia IP: *.efekt.net.pl / *.wl.efekt.net.pl 31.01.05, 19:26
        dziękuję bardzo Kasiu:)Właśnie mnie najbardziej interesuje psychologia
        kliniczna:)Hmmm...Ciężko się dodać....damy radę:)
      • Gość: iwona Re: UMCS psychologia IP: *.ostnet.pl 16.07.13, 22:35
        i nic się do tej pory nie zmieniło?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka