Dodaj do ulubionych

informatyka stosowana - fais uj

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 14:40
cześć czy ktoś z was może studiuje na tym kierunku mógłby cos o nim
powiedzieć? intereseuje mnie jak tam jest, tzn czy podobnie ciężko jak np na
informatyce na wydziale mat-inf bo miałem heh pewien kontakt z tym wydziałem.
wiecie może ile osób średnio odpadana początku, jakie przedmioty są najcięższe
i wogóle jak mozecie o tym kierunku napisac to z góry dzięki. pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: student tamtejszy Re: informatyka stosowana - fais uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 09:39
      jest roznie. ale jesli uwazasz ze informatyka na mat-ifn jest ciezka, to o
      informatyce stosowanej na mat-fiz-infs w ogole nie mysl.
      • Gość: Triskel Re: informatyka stosowana - fais uj IP: *.netcontrol.pl 19.06.05, 12:00
        znam pare osób które poprostu same zrezygnowały, ale były to jednostki leniwe.
      • Gość: opryszek Re: informatyka stosowana - fais uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 12:02
        a jakie przedmioty są najtrudniejsze na początku?? u fizyków to pewnie analiza?
        słyszałem do tej pory raczej że tam jest łatwiej, nie ma tam tyle teorii i
        wszystkie mózgi idą raczej do instytutu, ale skoro tak mówisz to sie jeszcze
        zastanowie czy tam isc
        • Gość: kaiko Re: informatyka stosowana - fais uj IP: *.bydgoska.krakow.pl 19.06.05, 12:37
          moze dlatego jest poglad ze jest tam trudniej poniewaz latwiej sie tam dostac ? ida osoby slabe pozniej odpadają i wyrabiają opinie. dwa lata temu chyba byl tam dodatkowy nabór we wrzesniu
          a tak wogle tez tam zdaje i mam zamiar robic jako drugi kierunek.
          a studiuje na matinf
          • Gość: opryszek Re: informatyka stosowana - fais uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:42
            no to chyba bede musiał sam sprawdzic :), już sie zarejstrowałem wiec nie ma
            odwrotu... a tak z ciekawości sie zapytam po co Ci studiować 2 informatyki??
            • Gość: kaiko Re: informatyka stosowana - fais uj IP: *.bydgoska.krakow.pl 21.06.05, 01:32
              :] nie wiem ... a tak dla jaj
              nie no ubezpieczam sie jakby mi sesja na II nie poszła
              a jak dobrze pojdzie sesja i dostane sie na fais...
              to czemu nie ?
              biorac pod uwage ze mi wiekszosc przepisza i chodzilbym na moze dwa przedmioty
              to jest git
              zawsze dobrze jest miec jakies zabezbiesznie no nie ? :]
              • Gość: opryszek Re: informatyka stosowana - fais uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 11:27
                a to sie nawet nie dziwie w sumie jakbym został w II to też bym gdzieś zdawał
                bo tam to nigdy nie wiadamo co sie moze wydarzyć...
        • Gość: Triskel Re: informatyka stosowana - fais uj IP: *.netcontrol.pl 20.06.05, 22:47
          kolega ma problem z prawdopodobieństwem, a jest juz na jakims późniejszym roku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka