zielony_banan 27.06.05, 16:28 Czy ktoś wie może ile osób jest tutaj na miejsce? słyszałem że sporo ale w sumie nie wiem dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bulgakov Re: sinologia UW IP: 213.25.141.* 27.06.05, 17:20 w zeszłym roku chciałem zdawać, ale ilość startujących mnie trochę przeraziła- było podobno 18 osób na miejsce. poza tym to daleko od domu :-) ale nie żałuję a Tobie powodzenia życzę, bo to super studia (może jeszcze się zdecyduję) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_banan W tym roku na UW 08.07.05, 19:31 Do rozmowy kwalfikacyjnej zostało dopuszczonych 65 osób co oznacza że kandydatów w ogóle było mało. W każdym razie ciężko chyba napisać CEW bądź mature poniżej 50%. stąd taki wniosek ;) Z tego co wiem również na japonistyce było luźniej - na rozmowie było ok 200 osób. Teraz pozostaje czekać i dowiedzieć się czy się dostałem. Ciekawostka: tylko ok 20 osób z nową maturą jest na liście do rozmowy kwalfikacyjnej. Nowi maturzysci nie dopisali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: W tym roku na UW 08.07.05, 20:09 faktycznie na orientalistyce dopuszczają zawsze większość, w zeszłym roku też było od 51 punktów z pisemnych, więc mało osób nie przeszło do ustnych. czyli faktycznie nie tak źle. a na sinologię przyjmują zawsze tyle samo? na arabistykę zawsze trochę więcej, może tam też. powodzenia:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś