princesca 03.07.05, 11:07 kto się wybiera na AE do Katowic na Finanse i bankowsc na studia dzienne?Łatwo się tam dostac?Bardzo trudne są egzaminy i czy potem bardzo ciężko jest tam ?Prosze napiszcie cos bo nie wiem czy sie tam wybrac.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzycho Re: AE Katowice?? IP: *.broker.com.pl 03.07.05, 12:35 Hej! Ja akurat jestem na Ekonomii. Cięzko wydaje mi sie, ze nie jest. Wiadome trzeba sie pouczyc czasami na jakies kolokwia potem jak sesja jest, ale wszystko do przejscia. Jak sie nie uda to poprawki tez sa dla ludzi. Co do egzaminu rok temu moge powiedziec, ze nie byl trudny. Nie wiadomo co wymysla w tym roku. Z matematyki duzo zalezy od tego jaki mialas poziom w liceum. Przede wszystkim przerob sobie testy. A ang to troche gramatyki i slownictwa wiec tez polecac przerobic testy i ogolnie gramatyke powtarzac. Pozdro. Papa Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 Nowi maturzyści 03.07.05, 15:30 nie potrzebują zdawać egzaminu wstępnego. Co do finansów - jest to najbardziej oblegany kierunek - ok. 3,8 kandydata/miejsce najłatwiej jest się dostać na informatykę i ekonometrię oraz na zarządzanie i marketing, ale ponoć też najłatwiej idzie wylecieć to chyba tyle. ja się wybieram na ekonomię z ilością punktów 141,5 Odpowiedz Link Zgłoś