Dodaj do ulubionych

Pedagogika UKSW

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 10:05
Wpisujcie swoje punkty po przeliczeniu na pedagogike UKSW. No i jak idzie
czytanie ksiazek???
Pozdro 600
Obserwuj wątek
    • Gość: upup Re: Pedagogika UKSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:52
      upup
      • asiak19 Re: Pedagogika UKSW 05.07.05, 22:09
        Ja miałam 16,245. Ech,a jak was ocenili?
        • Gość: Żuczek Re: Pedagogika UKSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:02
          Przeczytalas juz te ksiazki??
          • asiak19 Re: Pedagogika UKSW 06.07.05, 19:17
            hmm,a może teraz Ty napiszesz jak tam Twój wynik:)
            • Gość: Żuczek Re: Pedagogika UKSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:21
              Moj wynik 29,988
              a co do ksiazek to zaczelam czytac sujak i korczaka..... ale jakos nie moge
              skonczyc heheh :) u sujak jestem na 30 stronie na jakies 300 ale to jakas
              durnowacizna totalna. u korczaka troche lepiej. ciekawe co oni moga pytac z
              tego??
              • asiak19 Re: Pedagogika UKSW 07.07.05, 22:59
                to całkiem ładny ten Twój wynik:P Ja właśnie jestem w trakcie lektury
                Korczaka,dobrze się czyta-jestem już bliżej końca:)Sulik nigdzie nie mogłam
                dostać,więc zdecydowałam się na Mcdonaldyzację...ale też jeszcze przede mną:)a
                o co mogą pytać,to nie mam zielonego pojęcia.Zresztą okaże się 11lipca,czy jest
                sens się nad tym głowić:)
                • Gość: Żuczek Re: Pedagogika UKSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:26
                  11??????????? Jest napisane:"Rozmowa odbędzie się w dniu 12.07.2005 o godz.
                  9.00 w Instytucie Pedagogiki przy ul. Kawęczyńskiej 53. " takze lepiej przyjdz
                  12 :) hihi. Korczak moze i sie dobrze czyta, ale ja jak go cyztam to mi sie
                  spac chce :)
                  • asiak19 Re: Pedagogika UKSW 08.07.05, 10:45
                    heh,ale ja wiem,że rozmowa jest 12lipca!Chodziło mi o to,że 11jest lista,kto
                    przeszedł dalej:)i że najpierw poczekam na listę,a dopiero później zacznę się
                    tak naprawdę głowić(gdyby się udało)-co oni mogą pytać:)jupi,właśnie dziś rano
                    zakończyłam lekturę Korczaka:D pozdrowienia
                    • Gość: Żuczek Re: Pedagogika UKSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:50
                      No to gratuluje zakonczenia Korczaka :) Niezly wyczyn :):):) a pamietasz cos z
                      niego??? hihi A wlasnie czytalas to wszystko: Dziecko w rodzinie, internat-
                      kolonie letnie- dom sierot ??? bo ja narazie jestem w polowie dziecko w
                      rodzinie :):)
                      • Gość: Żuczek Re: Pedagogika UKSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:51
                        No a co do list to w ogole bez sensu, ze jest tylko 1 dzien przerwy... moglby
                        byc jakis tydzien to bym wiedziala czy jest jakis najmniejszy sens czytania
                        tego :)Pozdrowka
                        • asiak19 Re: Pedagogika UKSW 09.07.05, 09:10
                          "mój" Korczak,to było akurat wydanie to,które podali.Przeczytałam więc to co
                          tam było:)a nawet troszkę mi zostało w głowie..ale żeby się tak podzielić tą
                          wiedzą z komisją,to tak niezbyt fajnie:P
                          co do terminów,no cóż-trzeba je zaakceptować..
                          p.s a na weekend mam McDonaldyzację...
                          • Gość: Żuczek Re: Pedagogika UKSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 09:34
                            hehehe :) Bedzie dobrze.... musi byc :)Powodzenia z Mcdonalizacja :)
                            • asiak19 Re: Pedagogika UKSW 09.07.05, 16:59
                              drugą książkę też całkiem nieźle się czyta:)a jak tam Tobie idzie?zastanawia
                              mnie fakt,że nikt więcej tu się nie odezwał.hehe,czyżby nie było wielu
                              kandydatów?jak tak dalej pójdzie,to nie będzie problemu z dostaniem się:P
                              (oczywiście taki żart)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka