Gość: Żuczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 10:05 Wpisujcie swoje punkty po przeliczeniu na pedagogike UKSW. No i jak idzie czytanie ksiazek??? Pozdro 600 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiak19 Re: Pedagogika UKSW 05.07.05, 22:09 Ja miałam 16,245. Ech,a jak was ocenili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żuczek Re: Pedagogika UKSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:02 Przeczytalas juz te ksiazki?? Odpowiedz Link Zgłoś
asiak19 Re: Pedagogika UKSW 06.07.05, 19:17 hmm,a może teraz Ty napiszesz jak tam Twój wynik:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żuczek Re: Pedagogika UKSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:21 Moj wynik 29,988 a co do ksiazek to zaczelam czytac sujak i korczaka..... ale jakos nie moge skonczyc heheh :) u sujak jestem na 30 stronie na jakies 300 ale to jakas durnowacizna totalna. u korczaka troche lepiej. ciekawe co oni moga pytac z tego?? Odpowiedz Link Zgłoś
asiak19 Re: Pedagogika UKSW 07.07.05, 22:59 to całkiem ładny ten Twój wynik:P Ja właśnie jestem w trakcie lektury Korczaka,dobrze się czyta-jestem już bliżej końca:)Sulik nigdzie nie mogłam dostać,więc zdecydowałam się na Mcdonaldyzację...ale też jeszcze przede mną:)a o co mogą pytać,to nie mam zielonego pojęcia.Zresztą okaże się 11lipca,czy jest sens się nad tym głowić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żuczek Re: Pedagogika UKSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:26 11??????????? Jest napisane:"Rozmowa odbędzie się w dniu 12.07.2005 o godz. 9.00 w Instytucie Pedagogiki przy ul. Kawęczyńskiej 53. " takze lepiej przyjdz 12 :) hihi. Korczak moze i sie dobrze czyta, ale ja jak go cyztam to mi sie spac chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiak19 Re: Pedagogika UKSW 08.07.05, 10:45 heh,ale ja wiem,że rozmowa jest 12lipca!Chodziło mi o to,że 11jest lista,kto przeszedł dalej:)i że najpierw poczekam na listę,a dopiero później zacznę się tak naprawdę głowić(gdyby się udało)-co oni mogą pytać:)jupi,właśnie dziś rano zakończyłam lekturę Korczaka:D pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żuczek Re: Pedagogika UKSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:50 No to gratuluje zakonczenia Korczaka :) Niezly wyczyn :):):) a pamietasz cos z niego??? hihi A wlasnie czytalas to wszystko: Dziecko w rodzinie, internat- kolonie letnie- dom sierot ??? bo ja narazie jestem w polowie dziecko w rodzinie :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żuczek Re: Pedagogika UKSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:51 No a co do list to w ogole bez sensu, ze jest tylko 1 dzien przerwy... moglby byc jakis tydzien to bym wiedziala czy jest jakis najmniejszy sens czytania tego :)Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
asiak19 Re: Pedagogika UKSW 09.07.05, 09:10 "mój" Korczak,to było akurat wydanie to,które podali.Przeczytałam więc to co tam było:)a nawet troszkę mi zostało w głowie..ale żeby się tak podzielić tą wiedzą z komisją,to tak niezbyt fajnie:P co do terminów,no cóż-trzeba je zaakceptować.. p.s a na weekend mam McDonaldyzację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żuczek Re: Pedagogika UKSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 09:34 hehehe :) Bedzie dobrze.... musi byc :)Powodzenia z Mcdonalizacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiak19 Re: Pedagogika UKSW 09.07.05, 16:59 drugą książkę też całkiem nieźle się czyta:)a jak tam Tobie idzie?zastanawia mnie fakt,że nikt więcej tu się nie odezwał.hehe,czyżby nie było wielu kandydatów?jak tak dalej pójdzie,to nie będzie problemu z dostaniem się:P (oczywiście taki żart) Odpowiedz Link Zgłoś