Dodaj do ulubionych

Fizjoterapia w całej Polsce???;)

IP: *.net-serwis.pl 18.07.05, 13:45
Hej,czy gdzieś już były wyniki na fizjoterapię?Od ilu punktów u Was przyjmowali???
Obserwuj wątek
    • Gość: kara Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 18.07.05, 14:58
      No właśnie;)Czy może też nikt nie zdawał nigdzie oprócz Wawy???
      • Gość: jako Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 18.07.05, 15:00
        też jestem ciekaw jak było poza Warszawą;);)Czy były już wyniki???
      • madzia.kreg Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) 18.07.05, 16:29
        hej...w Poznaniu na fizjoterapie juz sa:)) W poznaniu wystarczyło mieć 67 pkt
        na 100 możliwych aby się dostać :)) pozdrawiam:))
        • Gość: yahuuu Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 18.07.05, 16:59
          Jak to na 100 możliwych????To jak liczyliście (lub wam liczono)punkty?Czy to
          przypadkiem nie miało być tak jak na każdy inny kierunek,że sumujesz wyniki
          matury z 3ch przedmiotów podstawowych????ja mam 240???;/więc nie
          rozumiem;((((Czy mogłabyś mi to wytłumaczyć?dzięx z góry!!!
    • Gość: lk Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:01
      Jak masz 240!!! to po co się pytasz oczywiście że się dostałaś/eś...
    • googlin Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) 18.07.05, 17:04
      we wrocku na AWf trzeba bylo miec 65 na 80 mozliwych!!!niestety....
      • Gość: yahoooo Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 18.07.05, 17:07
        IK,no nie jestem pewien czy się dostanę,bo jest na miejsce 18 osób!!!!A na
        lekarski było tylko 4 w Wawie na AM!!!;(((Wątpie czy mam szanse,bo z tego co
        widzę(i czytam)to ludzie na fizjoterapię mają po 260 pkt;(((
        • Gość: lk Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:10
          18 osób!!!!!!!!!!!!! skad takie info?? Czy chodzi o am warszawa?
          • Gość: yahooooo Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 18.07.05, 17:15
            Tak o AM Warszawa;(((No dziś mówili ludzie na AM;(((Full jest w tym roku osób i
            z bardzo wysokimi wynikami bo to podstawowe przedmioty się tylko liczą;((((
            • Gość: karol Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 18.07.05, 21:02
              No i co????wie ktoś coś konkretnego z tą ilością osób na miejsce?ktoś pytał się
              osobiście w sekretariacie na wydziale???Czy będziemy wierzyć tylko temu co tu
              jedna osoba napisała?odezwijcie się ludzie dobrej...wiedzy hehe;)
              • madzia.kreg Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) 18.07.05, 21:27
                tak moge wytłumaczyć ja zdawałam na fizjoterapia na AWF w Poznaniu...tam
                dodatkowo byly egzaminy sprawnściowe...a pkt. z matury oni sami przelioczali na
                swoje...nie było żadnego sumowania wszystkich egzaminów maturalnych :)))
                pozdrawiam
                • Gość: yahooo Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 18.07.05, 23:15
                  madzia.kreg dzięx za info!!!;)ciekawe czy na AM w wawie tak samo będzie??!!!
                  • madzia.kreg Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) 19.07.05, 12:37
                    nie ma sparwy:)) cala przyjemność po mojej stronie:)) jeśli będziesz coś
                    potrzebował to nie ma sprawy:P hehe pozdrówka:))
                    • Gość: xxx DO MADZI KRIEG!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:20
                      hEJ JA TEZ DOSTALAM SIE NA FIZJOTERAPIE NA AWF W POZNANIU, MAM PYTANKI CZY
                      JEDZIESZ NA TEN OZOZ ADAPTACYJNY NAD JEZIORO SOLINSKIE?? aha i czy ty cos
                      potwierdzalas ze chcesz studiowac wlasnie na awf, bo ja dzwonilam i oni mi
                      powiedzieli ze niec nie musze, ale mi sie wyadaje to troche dziwne
                      • madzia.kreg Re: DO MADZI KRIEG!!!!!!!! 19.07.05, 22:21
                        hej no niestey ale nie mogę na niego jechać choć bardzo bym chciała a ty? nie
                        nic nie trzeba potwierdzać...chyba że nie masz oryginalnego świadectwa jak tak
                        to musisz je chyba donieś, ale jak ci powiedzieli że nic nie trzeba ale dowiedz
                        się co z tym świadectwem:))) jak chcesz i możesz to napisz do mnie na gg...to
                        mój nr 4330756...pogadamy:))
            • madzia.kreg Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) 19.07.05, 22:39
              yahoo a ty gdzie zdawałeś?? i jakie są skutki?? dostałeś się??
    • Gość: Aga Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:07
      Hej! Staromaturzści jak wam dzis poszedł egzamin na fizjo w Bydgoszczy? Czy
      ktoś mi może powiedzieć jak jest na egzaminach sprawnosciowych? To znaczy nie
      umiem dobrze pływać, np motylkiem wcale.. nie chce sobie przynieść wstydu...
    • blueeyedwitch Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) 19.07.05, 18:43
      Lublin AM, od 103.3. Mi zabrakło 6 :/
      • Gość: yahooo Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 19.07.05, 21:26
        Lublin AM-106pkt. na ile możliwych??Na 300?czy też jakies mieliście inne
        przeliczniki?
        • Gość: krzys Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.vlan.euronet.net.pl 19.07.05, 22:28
          mi zabrakly 3 punkty na fizjo we wrocku ;(
          • Gość: yahoooo Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 19.07.05, 22:34
            A ile miałeś na ile możliwych?jak u was to liczyli?
            • Gość: krzys Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.vlan.euronet.net.pl 19.07.05, 22:41
              max do zdobycia bylo 80= 30 ze sprawnosciówy i 50 za świadectwo a ja miałem
              62,5 a od 65,5 przyjmowali... jak sie wkurze to napisze jutro odwołanie :P
              • Gość: yahoooo Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 20.07.05, 11:55
                Masz rację pisz odwołanie!
    • madzia.kreg Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) 20.07.05, 17:43
      szukam kogoś kto dostał sie na fizjoterapię na AWF w Poznaniu.....
    • Gość: madzia.kreg Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:48
      hmmmm
      • Gość: yahooo Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 24.07.05, 19:37
        nie;(
        zabrakło mi 12 pkt... wkur... mnie ludzie,którzy poszli na fizjo nie mając
        pojęcia po co tam ida nawet nie wiedzą,że jest to kierunek powiązany z
        medycyną!!!że jest prosektorium itp,a skłądali tylko tak awaryjnie...brak mi słów
        • Gość: ja Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.vlan.euronet.net.pl 24.07.05, 23:18
          a ja mam pytanie czy nikt przypadkiem nie zwalnia miejsca na fizjo we
          wrocku :/ ???
          • Gość: ja Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.vlan.euronet.net.pl 16.08.05, 20:12
            czy ktos czeka jeszcze za decyzja z odwołania z AWF we Wroc. ?? :D
        • aga695 DO YAHOOO 16.08.05, 10:32
          Przykro mi, że się nie dostałeś. Taki jest system, nad czym bardzo ubolewam:(
          Popieram Cię w zupełności. Ja co prawda nie zdawałam w tym roku ale już teraz
          wiem, że fizjo jest dla mnie a tym bardziej jak się dowiedziałam, że jest
          prosektorium, strasznie kręcą mnie takie sprawy;) Nie martw się jak się dowie
          więcej osób, że coś takiego tam jest to zrezygnują:) Powodzenia:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka