Gość: yahoooo IP: *.net-serwis.pl 18.07.05, 13:45 Hej,czy gdzieś już były wyniki na fizjoterapię?Od ilu punktów u Was przyjmowali??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kara Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 18.07.05, 14:58 No właśnie;)Czy może też nikt nie zdawał nigdzie oprócz Wawy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 18.07.05, 15:00 też jestem ciekaw jak było poza Warszawą;);)Czy były już wyniki??? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.kreg Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) 18.07.05, 16:29 hej...w Poznaniu na fizjoterapie juz sa:)) W poznaniu wystarczyło mieć 67 pkt na 100 możliwych aby się dostać :)) pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahuuu Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 18.07.05, 16:59 Jak to na 100 możliwych????To jak liczyliście (lub wam liczono)punkty?Czy to przypadkiem nie miało być tak jak na każdy inny kierunek,że sumujesz wyniki matury z 3ch przedmiotów podstawowych????ja mam 240???;/więc nie rozumiem;((((Czy mogłabyś mi to wytłumaczyć?dzięx z góry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:01 Jak masz 240!!! to po co się pytasz oczywiście że się dostałaś/eś... Odpowiedz Link Zgłoś
googlin Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) 18.07.05, 17:04 we wrocku na AWf trzeba bylo miec 65 na 80 mozliwych!!!niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahoooo Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 18.07.05, 17:07 IK,no nie jestem pewien czy się dostanę,bo jest na miejsce 18 osób!!!!A na lekarski było tylko 4 w Wawie na AM!!!;(((Wątpie czy mam szanse,bo z tego co widzę(i czytam)to ludzie na fizjoterapię mają po 260 pkt;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:10 18 osób!!!!!!!!!!!!! skad takie info?? Czy chodzi o am warszawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahooooo Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 18.07.05, 17:15 Tak o AM Warszawa;(((No dziś mówili ludzie na AM;(((Full jest w tym roku osób i z bardzo wysokimi wynikami bo to podstawowe przedmioty się tylko liczą;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 18.07.05, 21:02 No i co????wie ktoś coś konkretnego z tą ilością osób na miejsce?ktoś pytał się osobiście w sekretariacie na wydziale???Czy będziemy wierzyć tylko temu co tu jedna osoba napisała?odezwijcie się ludzie dobrej...wiedzy hehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.kreg Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) 18.07.05, 21:27 tak moge wytłumaczyć ja zdawałam na fizjoterapia na AWF w Poznaniu...tam dodatkowo byly egzaminy sprawnściowe...a pkt. z matury oni sami przelioczali na swoje...nie było żadnego sumowania wszystkich egzaminów maturalnych :))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahooo Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 18.07.05, 23:15 madzia.kreg dzięx za info!!!;)ciekawe czy na AM w wawie tak samo będzie??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.kreg Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) 19.07.05, 12:37 nie ma sparwy:)) cala przyjemność po mojej stronie:)) jeśli będziesz coś potrzebował to nie ma sprawy:P hehe pozdrówka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx DO MADZI KRIEG!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:20 hEJ JA TEZ DOSTALAM SIE NA FIZJOTERAPIE NA AWF W POZNANIU, MAM PYTANKI CZY JEDZIESZ NA TEN OZOZ ADAPTACYJNY NAD JEZIORO SOLINSKIE?? aha i czy ty cos potwierdzalas ze chcesz studiowac wlasnie na awf, bo ja dzwonilam i oni mi powiedzieli ze niec nie musze, ale mi sie wyadaje to troche dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.kreg Re: DO MADZI KRIEG!!!!!!!! 19.07.05, 22:21 hej no niestey ale nie mogę na niego jechać choć bardzo bym chciała a ty? nie nic nie trzeba potwierdzać...chyba że nie masz oryginalnego świadectwa jak tak to musisz je chyba donieś, ale jak ci powiedzieli że nic nie trzeba ale dowiedz się co z tym świadectwem:))) jak chcesz i możesz to napisz do mnie na gg...to mój nr 4330756...pogadamy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.kreg Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) 19.07.05, 22:39 yahoo a ty gdzie zdawałeś?? i jakie są skutki?? dostałeś się?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:07 Hej! Staromaturzści jak wam dzis poszedł egzamin na fizjo w Bydgoszczy? Czy ktoś mi może powiedzieć jak jest na egzaminach sprawnosciowych? To znaczy nie umiem dobrze pływać, np motylkiem wcale.. nie chce sobie przynieść wstydu... Odpowiedz Link Zgłoś
blueeyedwitch Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) 19.07.05, 18:43 Lublin AM, od 103.3. Mi zabrakło 6 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahooo Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 19.07.05, 21:26 Lublin AM-106pkt. na ile możliwych??Na 300?czy też jakies mieliście inne przeliczniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.vlan.euronet.net.pl 19.07.05, 22:28 mi zabrakly 3 punkty na fizjo we wrocku ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahoooo Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 19.07.05, 22:34 A ile miałeś na ile możliwych?jak u was to liczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.vlan.euronet.net.pl 19.07.05, 22:41 max do zdobycia bylo 80= 30 ze sprawnosciówy i 50 za świadectwo a ja miałem 62,5 a od 65,5 przyjmowali... jak sie wkurze to napisze jutro odwołanie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahoooo Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 20.07.05, 11:55 Masz rację pisz odwołanie! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.kreg Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) 20.07.05, 17:43 szukam kogoś kto dostał sie na fizjoterapię na AWF w Poznaniu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia.kreg Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:48 hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahooo Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.net-serwis.pl 24.07.05, 19:37 nie;( zabrakło mi 12 pkt... wkur... mnie ludzie,którzy poszli na fizjo nie mając pojęcia po co tam ida nawet nie wiedzą,że jest to kierunek powiązany z medycyną!!!że jest prosektorium itp,a skłądali tylko tak awaryjnie...brak mi słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.vlan.euronet.net.pl 24.07.05, 23:18 a ja mam pytanie czy nikt przypadkiem nie zwalnia miejsca na fizjo we wrocku :/ ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Fizjoterapia w całej Polsce???;) IP: *.vlan.euronet.net.pl 16.08.05, 20:12 czy ktos czeka jeszcze za decyzja z odwołania z AWF we Wroc. ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
aga695 DO YAHOOO 16.08.05, 10:32 Przykro mi, że się nie dostałeś. Taki jest system, nad czym bardzo ubolewam:( Popieram Cię w zupełności. Ja co prawda nie zdawałam w tym roku ale już teraz wiem, że fizjo jest dla mnie a tym bardziej jak się dowiedziałam, że jest prosektorium, strasznie kręcą mnie takie sprawy;) Nie martw się jak się dowie więcej osób, że coś takiego tam jest to zrezygnują:) Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś