in_di_ra 28.07.05, 12:41 Bosz juz dawno złozyłam papiery a oni dopiero mi przysłali list, ze sie dostałam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała Re: List z UW IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 28.07.05, 12:43 a na jaki kierunek sie dostałaś bo do mnie jeszcze nie przysłali:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: List z UW IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 28.07.05, 12:57 na zarządzanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayertienna Re: List z UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 18:35 z tego co wiem to np MIM wysylal dopiero wczoraj czy nawet dziś... zalezy kiedy skoncza im sie terminy donoszenia papierow z kolejnej rekrutacji u ciebie (chyba, bynajmniej na MIM wlasnie dlatego wysylaja tak pozno..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: List z UW IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 28.07.05, 18:37 do mnie właśnie przyszedł ten list... w końcu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: List z UW IP: *.chello.pl 01.08.05, 12:23 Mala, ile czekalas na list liczac od dnia do ktorego nalezalo dostarczyc papiery? Ja czekam juz tydzien i nic (choc moze jestem zbyt niecierpliwy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: List z UW IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 01.08.05, 12:40 krzych nie wiem za bardzo o co ci chodzi bo papiery trzeba złozyc do 5 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: List z UW IP: *.chello.pl 01.08.05, 12:49 A ile czekalas na odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: List z UW IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 01.08.05, 12:52 no list z zawiadomieniem że sie dostałam przyszedł do mnie poleconym 28 lipca. o to ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś