Dodaj do ulubionych

AE wroclaw - wazne

01.08.05, 17:18
Mam pytanie: dlaczego lista wstepnie przyjetych na wydzial ZI wynosila 623
osoby a przyjeto jedynie 583? Zaznaczam, ze te 623 to bylo 90 % limitu miejsc
(nie wiem dlaczego ale tak bylo napisane). wiec pytam sie: gdzie sie podzialo
100 miejsc?? ja sie nie dostalam:( i sie lekko zbulwersowalam ...
Obserwuj wątek
    • Gość: magda86 Re: AE wroclaw - wazne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 17:23
      623 wcale nie oznaczało 90%. po prostu uczelnia przyjeła więcej osób, bo zawsze
      trochę kandydatów zrezygnuje. dlatego tak jest. szkoda, że nie składałaś na gn,
      bo tam pewnie byś się dostała. pozdrawiam
      • monika887 Re: AE wroclaw - wazne 02.08.05, 08:53
        No dostalabym sie i zaluje bo skladalam na Finanse i bankowosc i wlasnie mialam
        problem czy wybrac GN czy ZI. niestety wybralam to drugie :(
        • Gość: magda86 Re: AE wroclaw - wazne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 16:09
          ja też się z tydzień zastanawiałam, co wybrać, aby sie dostać,żeby miec wieksze
          szanse. no i wybrałam GN - trafiłam w 10!! pozdrawiam. :D
          • Gość: Roy Re: AE wroclaw - wazne IP: 213.199.254.* 02.08.05, 16:24
            A wie ktoś jakie były ostateczne progi punktowe na wydziałach? ja też sie
            dostałem na GN na stosunki min.
            • Gość: magda86 Re: AE wroclaw - wazne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 16:43
              trudno powiedzieć jakie były progi punktowe.
              • Gość: Roy postaralibyście się IP: 213.199.254.* 02.08.05, 21:28
                jak były listy początkowo to widziałem, że na przykład u mnie na GN - sm było
                od 148 a teraz jak dali nowe listy ale już bez punktów to patrzyłem na tych co
                mieli wpisane, że po którymśtam ustalą im termin i widziałem, że byli tacy co
                mieli 137 i jeszcze na sm sie łapali, popatrzcie na swoich kierunkach to dla
                przyszłych pokoleń jakaś informacja będzie... i mniej płaczu będzie w przyszłym
                roku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka