Dodaj do ulubionych

POLITOLOGIA INP >>UW<< rejestracja na lektoraty

IP: 212.160.70.* 09.08.05, 13:12
Czy ktos zarejestrowal sie juz na lektoraty? Skag wziac haslo i czy
rejestracja jest w ogole aktywna?
Obserwuj wątek
    • moa7 Re: POLITOLOGIA INP >>UW<< rejest 09.08.05, 14:08
      rejestracja jest już aktywna. To jest link do niej:
      lektoraty.usos.uw.edu.pl/katalog.php?rejestracja=0000-2005Z-LEKTORATY
      Niestety chyba jeszcze nie mogą rejestrować się przyszli studenci, nie mamy
      haseł. Wcześniej (wiem z pewnego źródła :)) takie hasło dostawało się razem z
      indeksem, na inauguracji roku akademickiego i dopiero wtedy system zaczynał
      działać. Może trzeba zadzwonić na wydział i się zapytać co i jak, bo potem może
      być ciężko z odpowiednimi miejscami.
      • Gość: . Re: POLITOLOGIA INP >>UW<< rejest IP: 212.160.70.* 11.08.05, 23:57
        jeszcze jedno: czy na lektoratach obecnosc jest obowiazkowa, czy trzeba po
        prostu zdac egzamin z jezyka obcego w czasie sesji?
    • Gość: fran Re: POLITOLOGIA INP >>UW<< rejest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:23
      a dzwonił ktos do dziekanatu żeby się zapytać? bo skoro pisze że generowanie
      haseł na wydziałach to może trzeba po prostu pojechać?
      • Gość: studentka Re: POLITOLOGIA INP >>UW<< rejest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 12:02
        hasło i login są takie same jak przy rejestracji w systemie.
        obecnie,aż do 2.10 można zapisywać się do grup dedykowanych,dopiero potem do
        dowolnych jeśli zostaną wolne miejsca.
        na politologii musisz mieć 2 języki,jeden na zaliczenie (i na ten trzeba
        chodzić,bo inaczel zaliczenia nie uzyskasz),z drugiego musisz zdać egzamin i to
        już twoja sprawa,czy będziesz chodził na lektorat czy nie.egzamin zdać
        musisz,ale mozesz to zrobić nie chodziąc na zajęcia.
        pozdraiwam
        • my_shadow do studentki :) 12.08.05, 13:30
          ja jestem na zaocznej politologii, jak masz GG do odezwij się do mnie,
          wytłumaczysz mi parę kwestii :) pozdrawiam GG 1854958
          • Gość: m do studentki 2 :) IP: 212.160.70.* 12.08.05, 20:52
            ja też podaję gg: 3697012. Odezwij się jeśli możesz będę wdzięczna za bliższe
            info. Pozdrawiam
            • Gość: ??? Re: do studentki 2 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:37
              Dla politologow z INP UW

www.opcjakp3.republika.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka