Dodaj do ulubionych

Cechy prawdziwego Polaczka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 10:31
Oto one:
a)smierdzący, zły stan uzębienia
b)rzuca pety na ulice i pluje
c)nienawidzi rodaków, którym powodzi sie lepiej i chce ich za wszelką cenę
udupic
d)kobiety, za pieniądze pójda i za Arabem
e)nienawiść do rodaków zagranicą
f)nie odprowadza podaktów i nie płaci uczciwie pensji pracownikom, bo musi
mieć na Majorkę
g)obłudny, na księży wyzywa, ale na tace niesie
h)wyrzuca smieci do lasu
i)sika przy drodze
j)podczas imprez rodzinnych kłóci sie o politykę choć i tak nie ma na nią
wpływu.
k)głupi i naiwny, a wydaje mu sie że jest sprytny.
jEŚLI znalazłeś jakąs ceche jestes polaczkiem. Zmień to.
Obserwuj wątek
    • Gość: Elf Re: Cechy prawdziwego Polaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 12:09
      a} nie mam śmierdzącego i zepsutego uzębienia,b) nie rzucam na ulicę petów, ani
      nie pluję, c) nie czuję nienawiści do rodaków, którym powodzi się lepiej, chyba,
      że ten majątek zdobyli w wyniku pokrętnych działań,d)zawsze stawiałam wyżej
      uczucia, aniżeli obcokrajowca z forsą, e) do rodaków za granicą nie czuję
      nienawiści,ale jestem zniesmaczona tymi, którzy zwiali z kraju, obracają tam
      milionami, a wciskają kit o patriotyzmie! Dlaczego więc nie wracają, skoro tak
      bardzo kochają nasz kraj? f) czy masz na myśli Kulczyka i jemu podobnych? h)
      kilka tygodni temu byłam w Poraju i zanim rozbiliśmy namiot, posprzątaliśmy
      teren po poprzednikach ( było tego 8 worków 35 litrowych! i) nie sikam przy
      drodze, ale mnie też to wnerwia. j) może się nie kłócę, ale rzeczywiście
      dyskutuję, k) może jestem głupia i naiwna jak dziecko, ale mimo wszystko wierzę,
      że ten kraj zmieni się na lepsze. Nie chcę się zmieniać,bo wg. innych jestem
      dobrym i uczciwym człowiekiem, wg samej siebie również.
      • luka76 Re: Cechy prawdziwego Polaczka 23.07.07, 16:34
        hahahahahaha - nic dodac nic ujac - dokladnie mowie to codziennie do mojej mamy,
        ktora juz nawet nie usiluje "bronic" tego narodu.Pozdrawiam
        • Gość: do pawiego piora Re: Cechy prawdziwego Polaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 17:01
          Ciekawe ile prawdy w twojej wypowiedzi.Jak inni zareagują na twoje wynurzenia.
    • Gość: angrusz Re: Cechy prawdziwego Polaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:43
      niestety znalazłem , ale sikanie w lesie przy drodze to chyba nie taki grzech
      • Gość: Adam Re: Cechy prawdziwego Polaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 16:09
        Ciebie jeszcze dotzczy punkt j. Na polityce sie nie znasz a dyskutujesz
    • Gość: borek należy dodać, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 14:02
      mimo że zdaje sobie sprawe że politycy go oszukują to i tak na nich głosuje.
      i jeszcze jedno - bierze łapówki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka