Dodaj do ulubionych

Pomocy !!!!!!!!!! UŁ czy UKSW???????????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:25
Pomocy !!!!! Dostałam się na UŁ i UKSW,pomózcie co mam wybrać i dlaczego. Piszcie co Wy byście zrobili na moim miejscu Gdzie lepiej studiować, gdzie są lepsze warunki, lepsza perspektywa na przyszłość
Obserwuj wątek
    • Gość: xxl Re: Pomocy !!!!!!!!!! UŁ czy UKSW??????????????? IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 19.08.05, 16:35
      a jakie kierunki??
    • in_di_ra Re: Pomocy !!!!!!!!!! UŁ czy UKSW??????????????? 19.08.05, 18:27
      Niby UKSW słabsze ale zawsze to stolyca:D
      I fajne miasto i lepsze perspektywy:)
      • Gość: f Re: Pomocy !!!!!!!!!! UŁ czy UKSW??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:41
        Łuć jest dużo lepsza jeśli chodzi o studia w porównaniu z kardynałemlepsza
    • Gość: I'ska UKSW IP: 81.210.17.* 19.08.05, 19:12
      Ja bym wubrała UKSW. Dlaczego? Bo w stolicy. Pracodawcy naprawdę na to patrzą.
      No, chyba, że jesteś ograniczona finansowo, to w Łodzi taniej wyżyjesz. I
      akademiki są tańsze. A na jaki kierunek można wiedzieć??? UKSW to młoda
      uczelnia, ale ja jej dobrze rokuję. Miłego:)
      • Gość: New UKSW Re: UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 19:42
        JA TEŻ JEJ DOBRZE ROKUJĘ, BO SIĘ TAM DOSTAŁEM :) HE HE
    • Gość: dotka17 Re: Pomocy !!!!!!!!!! UŁ czy UKSW??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 19:47
      A może ktoś napisze, gdzie lepiej studiować prawo bo ja tez myślę, czy wybrać
      UŁ czy UKSW :)
      • Gość: lolo Re: Pomocy !!!!!!!!!! UŁ czy UKSW??????????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.05, 04:04
        Wg mnie zdecydowanie UŁ!!! UKSW to chyba najgorasza uczelnia w Polsce. A juz
        prawo to chyba tam najgorzej studiowac. Odwiedzcie forum studentów prawa Uksw,
        nawet sami studenci narzekaja i podobno tam jest jakis program prawa który jest
        nieakceptowany na innych uczelniach (tylko jerdno głupie UKSW go stosuje)przez
        co praktycznie niemozlwe jest przeniesienie sie z tej uczelni na inna bo nikt
        nie przepisze ocen
        • Gość: bingooo Re: Pomocy !!!!!!!!!! UŁ czy UKSW??????????????? IP: 80.51.249.* 20.08.05, 09:07
          a na czym polega ten nieakceptowany program prawa?? Ciekawe... nie bede tam
          studiował chociaz niewiele brakowało :)
          • Gość: lolo Re: Pomocy !!!!!!!!!! UŁ czy UKSW??????????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.05, 13:27
            Polecaam lekture z forum studentów prawa UKSW
            www.wydzialprawa.edu.pl/forum/viewtopic.php?t=130&sid=af135e19518a9f2d8140f370fa78186d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka