Gość: Dawid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 08:56 Dzisiaj na kontach indywidualnych mają sie pokjawić wyniki odwołań. No to chwalić się, kto sie dostał. Na razie jeszcze trzeba czekac. Wydaje mi się, że wyniki będą raczej po południu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smutna Re: AP - KRAKÓW - Wyniki Odwołania - Dzisiaj !!!! IP: *.net.autocom.pl 10.09.05, 09:43 ale w sobote? jak mieli podawac wyniki egzaminu to czekali do poniedzialku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: AP - KRAKÓW - Wyniki Odwołania - Dzisiaj !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 09:52 Dzwoniłem (kilka razy, mając nadzieje, ze powiedzą coś wiecej) i powiedzieli, że wyniki będą 10 Września na Kontach Indywidualnych. No to czekam. Poza tym w Poniedziałek strona jest nieczynna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: AP - KRAKÓW - Wyniki Odwołania - Dzisiaj !!!! IP: *.net.autocom.pl 10.09.05, 09:55 no to zycze szczescia :) ja nie wierze ze zostane przyjeta z odwolania... :( dlaczego w poniedzialek strona nieczynna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: AP - KRAKÓW - Wyniki Odwołania - Dzisiaj !!!! IP: *.net.autocom.pl 10.09.05, 10:46 ok juz wiem.. kurde a myslalam ze juz bede miala w poniedzialek pierwsze wyniki na zaoczne.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid DOSTAŁEM SIĘ !!! DOSTAŁEM SIĘ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 11:29 Dostałem się na Pedagogikę, a nie wierzyłem. Byłem na 8 miejscu pod kreską. Świetnie teraz musze zrezygnowac z AR i Cieszyć się AP Pozdrawiam wszystkich którzxy sie dostali z odwołania na AP !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: DOSTAŁEM SIĘ !!! DOSTAŁEM SIĘ !!! IP: *.net.autocom.pl 10.09.05, 11:37 a co pisales w odwolaniu? gratuluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: DOSTAŁEM SIĘ !!! DOSTAŁEM SIĘ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:04 Nie moge zdradzić, ale było na 2 strony A4, trochę się ropisałem, bo byłem podburzony tym, że sie nie dostałem i napisałem w tej samej chwili. No poskarżyłem się na złe warunkui egzaminu, napisałwem coś o sobie, o tym ile mi brakło munktór (2), że zależy mi na tym kierunku. Czum dla mnie jest ten kierunek i co bym po jego skończeniu chciał robić itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: DOSTAŁEM SIĘ !!! DOSTAŁEM SIĘ !!! IP: *.net.autocom.pl 10.09.05, 12:07 a u mnie jeszcze nie ma wyniku :( napisali Ci maila? ile osob przyjeli na Twoj kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samantha Re: DOSTAŁEM SIĘ !!! DOSTAŁEM SIĘ !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 13:00 u mnie tez nie ma wyniku :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: DOSTAŁEM SIĘ !!! DOSTAŁEM SIĘ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 15:01 dostałam sie na gegre na AP zajebiscie nawet nie wiecie jak sie ciesze do zobaczonka pozdrawiam papapapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellena86 Re: DOSTAŁEM SIĘ !!! DOSTAŁEM SIĘ !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 16:21 Gratuluje tym którzy sie dostali :) !!! tak w ogole to na wszystko sa juz wyniki oprocz hiszpanskiego :( ile jeszce mamy czekac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Re: DOSTAŁEM SIĘ !!! DOSTAŁEM SIĘ !!! IP: 82.160.57.* 10.09.05, 18:28 a na rosyjski też są? nie wiecie ile os przyjęli i z iloma pkt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola do Dawida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 21:03 a na AR na czym byłeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: do Dawida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 22:14 Na Techniki Kompurerowe w Gospodarce Żywnościowej. Ale jeszcze się wacham. Mam jeszcze parę dni żeby zdecydowac. Zobaczymy, choć przekonany jestem za AP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuu Re: DOSTAŁEM SIĘ !!! DOSTAŁEM SIĘ !!! IP: *.net.autocom.pl 10.09.05, 21:19 na niemiecki tez nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś