Dodaj do ulubionych

Chcę do Ligi!!!!

IP: 1ProxyWebServer:* 08.10.02, 13:23
Czy ktoś rok temu nazwałby mnie ciepła romantyczką, w dodatku zagubioną???
Boże, to jest potworne!!:( Mówię poważnie.
Straciłam pazury!! Chcę je odzyskać!! Pazury moje kochane, wróćcie do mnie,
błagam!!

Mina, zrób mi coś, kopnij w dupę bo jaja, pazury i nerw straciłam..:(((
Obserwuj wątek
    • tygrysek_ Re: Chcę do Ligi!!!! 08.10.02, 13:25
      kurde Pom...moge Ci kilku swoich odstąpić!:),..ostre są!!!:)
      • Gość: pom Re: Chcę do Ligi!!!! IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 13:28
        Miałam swoje! W bardzo dobrym stanie, ale najwyraźniej szlag je trefił:(
        Moje albo żadne!!
    • crimen Re: Chcę do Ligi!!!! 08.10.02, 13:28
      Pom, skąd u Ciebie ta zmienność nastrojów?Nie jesteś czasem przy nadziei?
      A rok temu byłaś Modlichą;)))
      • Gość: pom Re: Chcę do Ligi!!!! IP: 1ProxyWebServer:* 08.10.02, 13:32
        Tęsknie do tej modlichy, żebyś wiedział.
        A teraz co? Mamałyga i flunfy ze mnie się ostały...
        • crimen Re: Chcę do Ligi!!!! 08.10.02, 13:39
          Pom, ja wiem że Modlicha tylko śpi w Tobie;)))
      • tygrysek_ Re: Chcę do Ligi!!!! 08.10.02, 13:32
        haha..to było dobre Crimek!:)
        • crimen Re: Chcę do Ligi!!!! 08.10.02, 13:42
          Tiger, ja się tak nie cieszyłem.Ta Modlicha chciała mnie skonsumować;)))
      • Gość: mina Re: Chcę do Ligi!!!! IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 08.10.02, 13:33
        pom do chuja pana!!!!!! wzywam cie do utrzymywania dyscypliny partyjnej!!!!!!!
        przestan sie nad tymi niedolegami facetami roztkliwiac i mysl co mozesz z tego
        ukrecic!!!!!!!! masz byc suka bo jak nie to oni cie zezra!!!!!!!!!!!
        • Gość: pom Re: Chcę do Ligi!!!! IP: 1ProxyWebServer:* 08.10.02, 13:40
          No czy Ty widzisz, jak ja z Kitkiem gadam?? Czy podejrzewałabyś mnie o to???
          Jakieś pierdoły do kwadratu, kwiatki, motylki do zarzygania!!!
          Naprawde sie starałam, naprawdę!!
          Ale nie mogę już dłużej.

Krwiii!!!!
        • tygrysek_ Re: Chcę do Ligi!!!! 08.10.02, 13:41
          no wreście kurwa jakieś konkretne słownictwo!!
          ..przyszła suka ciemna spod gwiazdy ciemnej!!
          • tygrysek_ Re: Mina!!!! 08.10.02, 13:48
            no i gdzie żeś polazła suko ciemna!!! weź no troche rozpierdolu zrób bo chujowo
            tu siem robi troche!!
            pomogem ci jakby co!!

tygrysek...
            • Gość: mina Re: Mina!!!! IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 08.10.02, 14:07
              kurwa tygrys, to niby ja ta suka ciemna? nazwa mi sie podba, chujku zajebany!
              • tygrysek_ Re: Mina!!!! 08.10.02, 14:13
                Ty kurwa!, a niby kto do chuja!!!!?, suka ciemna jezdeś a piana z pyska Ci
                cieknie jak po kuflu piwa!!
                tylko weź se z szyji łancuch zerwij bo chujowo wyglada!

• Gość: mina Re: Mina!!!! IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 08.10.02, 14:15
                  to nie lancuch ty prawiczku niewyjebany, to kolczatka!!!!!!!!!!!!
                  • tygrysek_ Re: Mina!!!! 08.10.02, 14:21
                    co Ty pierdolisz kobieto!! kolczatke to ty w sklepie ino przez szybe
                    widziałaś!!!
                    ..na razie masz łańcuch...sorry...łańcuszek kurwa!
                    bo coś cięższego by ci łeb do dupy przegięło!!!!!

tygrysek...
                    • mina.mina Re: Mina!!!! 08.10.02, 14:23
                      te, marzyciel! jak ci pejczem dupne to ci mozg z moszny wyskoczy!!!!!!!!!
                      • tygrysek_ Re: Mina!!!! 08.10.02, 14:42
                        mina kurwa mać co to ma być!!!!??? to Ty suko czy jakaś Twoja nieudana podróba
                        do chuja wafla!!!
                        • Gość: mina Re: Mina!!!! IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 08.10.02, 14:43
                          to ja chuju, tylko zalogowana! ty zakuta palo, tepsza od zaladzi!!!!!!!!!!!!
                          • tygrysek_ Re: Mina!!!! 08.10.02, 14:55
                            sama jezdeś zakuta pała Ty cipo grochowa!!!!
                            • Gość: mina Re: Mina!!!! IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 08.10.02, 15:05
                              caluj sie w pyte!
                              • tygrysek_ Re: Mina!!!! 09.10.02, 07:33
                                a Ty w cipe!!, w sam środek!!:)

• dr_mengele Re: Mina!!!! 09.10.02, 08:46
                                  w środek najprzyjemniej...
    • normaalny Re: Chcę do Ligi!!!! 08.10.02, 13:32
      Jakiej ligi?
      • Gość: pom Re: Chcę do Ligi!!!! IP: 1ProxyWebServer:* 08.10.02, 13:33
        liga rządzi iga radzi, Liga nigdy Cie nie zdradzi !! - mówi Ci to coś?
        • normaalny Re: Chcę do Ligi!!!! 08.10.02, 13:35
          Tak kobieta tez była mezczyzna. To nie dla mnie:)
          • Gość: pom Re: Chcę do Ligi!!!! IP: 1ProxyWebServer:* 08.10.02, 13:45
            A co? Nie masz śmiałości do kobiet??
            • normaalny Re: Chcę do Ligi!!!! 08.10.02, 13:48
              Śmiałośc mam ale nie do feministek:)
              • Gość: pom Re: Chcę do Ligi!!!! IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 13:56
                a do kogo masz? Do landynek z taniego jarmarku czy do gospodyń wiejskich?
    • kitek1 przychylam sie do wniosku kolezanki pomki......... 08.10.02, 13:39
      faktycznie jakas lajzowata zrobila sie ostatnio,
      tylko o zarciu nawija,
      chyba crimenek ma racje:)
      • Gość: pom A Ty Kitek... IP: 1ProxyWebServer:* 08.10.02, 13:42
        lepiej nie nawijaj mi sie pod nogi bo pójdziesz jako pierwszy do odstrzału!!
        • Gość: flo Re: A Ty Kitek... IP: *.pl 08.10.02, 13:44
          Gość portalu: pom napisał(a):

> lepiej nie nawijaj mi sie pod nogi bo pójdziesz jako pierwszy do odstrzału!!

Widze, Pomcia, ze jestes na dobrej drodze do resocjalizacji:)
          • Gość: pom Re: A Ty Kitek... IP: 1ProxyWebServer:* 08.10.02, 13:47
            Bo to wszystko przez to: ach, Pomcia taka eteryczna, delikatna... no i karmili
            żmije na własnej piersi!! No to teraz dostaną z nawiązką!!!
            • kitek1 szczegolnie dzisiaj, na ciezkim kacu............. 08.10.02, 13:50
              pomka bardzo eteryczna,
              az tutaj czuje:)
              • Gość: pom Kaca mialam... IP: 1ProxyWebServer:* 08.10.02, 13:55
                przez ostatnie parę tygodni, ale własnie mi minął i nie sądze, bo to ciebie
                zmartwiło.:))
                • kitek1 widac ze sie nie znasz na kacu............ 08.10.02, 13:57
                  zaburzenia emocjonalne,
                  jeszcze bedziesz miala do jutra:(
                  • Gość: pom Może i będe je miała do jutra... IP: 1ProxyWebServer:* 08.10.02, 14:03
                    Ale ty je odczujesz przez najbliższy miesiąc.:)
        • kitek1 a mnie tam na zyciu, bez ciebie.......... 08.10.02, 13:46
          nie zalezy,
          wiec strzelaj:)
          • Gość: mina Re: a mnie tam na zyciu, bez ciebie.......... IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 08.10.02, 13:48
            pom!!!!!!!!! motylki to chuje, a kwiatki sa obszczane przez psy i toczy je
            robactwo!!!!!!!!! tylko sila i agresja!!!!!!!!!!! dobrze dajesz!!!!!!!
            dalej!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: pom Re: a mnie tam na zyciu, bez ciebie.......... IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 13:51
              Kol. Mino!! Prosze o przywrócenie mnie na stanowisko dowódcy bojówkarek
              bejsbolowych!!!!
              • Gość: mina Re: a mnie tam na zyciu, bez ciebie.......... IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 08.10.02, 13:53
                kol. pom!!!!!!!!!! na barykady!!!!!!!! koktajl molotowa w dlon i jebaj
                facetow, tych skurwysynow!!!!!!!!!!
                • kitek1 sie babole, gretkowskiej naczytaly................ 08.10.02, 13:54
                  i im wali teraz:)
                  • Gość: pom Jesteś Kitek na dobrej drodze... IP: 1ProxyWebServer:* 08.10.02, 13:59
                    do naturalizacji, bo już gretkowską czytujesz:)
          • Gość: pom Re: a mnie tam na zyciu, bez ciebie.......... IP: 1ProxyWebServer:* 08.10.02, 13:49
            No to staniemy się jednością absolutną bo zeżrę Ciebie na surowo. Cieszysz
            się?:)
            • Gość: mina Re: a mnie tam na zyciu, bez ciebie.......... IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 08.10.02, 13:51
              mnie kurwa??? mnie??? zezrec???
            • kitek1 mnie, czy mine....... 08.10.02, 13:51
              bo nam sie wpieprzyla tutaj:(
              • Gość: mina Re: mnie, czy mine....... IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 08.10.02, 13:53
                kitek ja ja wpieprze, to tobie po ryju skarbie!
                • kitek1 nie pieprz............ 08.10.02, 13:56
                  tyle mino mila:)
                  • Gość: mina Re: nie pieprz............ IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 08.10.02, 13:56
                    ja nie pieprze. ja pierdole.
                    • kitek1 trzeba miec jakies extra usta, zeby tak........... 08.10.02, 13:59
                      pierdolic,
                      ja nie lubie wulgaryzmow:)
                    • Gość: pom Re: nie pieprz............ IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 14:01
                      To do Kitka było, tego masochisty forumowego.
                      Będzie miał co lubi.:)
                      • Gość: mina Re: nie pieprz............ IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 08.10.02, 14:09
                        pom - najpierw mu wora ukrec!:)))
                        • Gość: pom Re: nie pieprz............ IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 14:11
                          Zacznę od tych pod oczami!!!
                          • Gość: mina Re: nie pieprz............ IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 08.10.02, 14:14
                            nie zapomnij kolejnosci
                            - wory pod oczami
                            - woreczek zolciowy
                            - woreczek mosznowy
                            - i na koniec woreczek z dutkami!!!!!!!!!!!
                            • Gość: pom Re: nie pieprz............ IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 14:24
                              No dobra, ale po co mi taki podziurawiony?
                              • kitek1 sluchaj miny, to z durszlakiem.......... 08.10.02, 14:26
                                skonczysz:(
                                • Gość: mina Re: sluchaj miny, to z durszlakiem.......... IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 08.10.02, 14:32
                                  tak tak, a durszlakiem bedziesz lowic diamenty, pamietaj!!!!!!!!!!!!!
                                  nie daj sie zbalamucic kitkowi!!!!!!!!!!!!!!!
                                  • Gość: pom wracam z obiadu i .... IP: 1ProxyWebServer:* 08.10.02, 14:53
                                    przemyślałam już sprawę, skad ta łagodnosć u mnie przejściowa!
                                    Wystarczy dać sobie luz, o nic nie mieć pretensji, jednym słowem dać sobie z
                                    nimi spokój NAPRAWDĘ.:)
                                    Tylko wówczas faktycznie zatrzesienie grzyba i durszlak konieczny jest!! Kitek -
                                    zaczynasz u mnie prace od zaraz.:)
                                    • kitek1 no wlasnie, chopinem i tak bedziesz............... 08.10.02, 16:32
                                      Zdaje się, że wiemy o nim wszystko. Był cudownym dzieckiem, komponował już jako
                                      ośmiolatek, potem emigrant - wirtuoz dawał publiczne koncerty, aż zabrakło sił
                                      w płucach. Na paryskich modnych przyjęciach elegancki młodzieniec, palacz
                                      opium, podniecał kobiety swą grą i popisami mimicznymi. Jednak traktował je z
                                      melancholijnym dystansem. Przede wszystkim przypominały mu pozostawione daleko
                                      siostry. Jego niechęć do seksu być może tłumaczy fakt, że wcześniej zaraził się
                                      od pewnej paryżanki, Teressy, chorobą weneryczną. A może wolał, tak jak w
                                      dzieciństwie, kiedy wołał przy stole do przyjaciela, Tytus
                                      Wojciechowskiego: „daj mi swe usta, za chwilę grysik, teraz twe usta!” całować
                                      i tutaj kogoś zupełnie innego? Jednak Chopin, wiadomo to na pewno, chciał
                                      założyć rodzinę. Kochał się potajemnie w swojej koleżance, Konstancji
                                      Gładkowskiej, oświadczał się Marii Wodzińskiej, nic jednak nie wyszło z tych
                                      planów. Trochę nowych informacji o jego życiu erotycznym przyniosły
                                      odnalezione - do końca jednak nie wiadomo, czy prawdziwe - listy do Delfiny
                                      Potockiej. Pisał w nich, że abstynencja seksualna go zabija.

Jak wiemy z literatury i filmu, jego związek z sześć lat starszą pisarką,
                                      uznawaną za biseksualistkę i lesbijkę - George Sand, rozpadł się przede
                                      wszystkim z powodu jej córki, Solange. Sand w rzeczywistości niewiele różniła
                                      się od innych kobiet. Wprawdzie seks z Chopinem przestała uprawiać już po roku
                                      ich dziewięć lat trwającego związku, nazywała go„starą babą” i narzekała, że w
                                      sypialni zachowuje się jak nieboszczyk, ale podziwiała go i opiekowała się nim,
                                      traktując jak swoje trzecie dziecko. Nie wiadomo, jak było naprawdę. On z kolei
                                      mówił, że to George Sant nie chce z nim sypiać. Mała Solange nazywała
                                      go „bezpłciowym Chopinem”. W sumie trudno się temu dziwić, miał przecież
                                      kompletnie zrujnowane zdrowie. W życiu Chopina była jeszcze jedna kobieta
                                      próbująca go uwieść, bogata uczennica, Jane Stirling. Nic z tego nie wyszło, bo
                                      Fryderyk powiedział o niej, że „równie dobrze mógłby poślubić śmierć”.
                                      • Gość: xp humor zeszytów szkolnych IP: 213.241.6.* 09.10.02, 21:13
                                        a propos

"Grając na fortepianie koń przeleciał koło okna"

to jedno z tych zdań, którego genezy nie pojąłem
    • men_ A ja tak Ciebie lubiłem .., 09.10.02, 21:56
      :(
      :)

> Czy ktoś rok temu nazwałby mnie ciepła romantyczką, w dodatku zagubioną???
      > Boże, to jest potworne!!:( Mówię poważnie.
      > Straciłam pazury!! Chcę je odzyskać!! Pazury moje kochane, wróćcie do mnie,
      > błagam!!
      >
      > Mina, zrób mi coś, kopnij w dupę bo jaja, pazury i nerw straciłam..:(((
      • Gość: crimen Re: A ja tak Ciebie lubiłem .., IP: *.smlw.pl 09.10.02, 21:59
        Tyś to sprawił, Wodzu;)))
        • Gość: pom Re: A ja tak Ciebie lubiłem .., IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 22:05
          Menik, nie przesadzaj z tym "lubiłem":)
          • Gość: xp Re: A ja tak Ciebie lubiłem .., IP: 213.241.6.* 09.10.02, 22:08
            Grając na fortepianie koń znowu przeleciał koło okna!
            • Gość: pom Re: A ja tak Ciebie lubiłem .., IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 22:13
              Czy pegaz może latać w deszcz???
              • Gość: xp Re: A ja tak Ciebie lubiłem .., IP: 213.241.6.* 09.10.02, 22:25
                nad chmurami!
          • Gość: m Re: A ja tak Ciebie lubiłem .., IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 22:12
            czemu ?:)

> Menik, nie przesadzaj z tym "lubiłem":)
            • kitek1 bo pomcie, zawsze sie lubi............ 09.10.02, 22:15
              nawet jak jej troszeczke odbija:)
              • men_ myślisz Kitek, że Pomci 09.10.02, 22:17
                władza uderzyła do główki ?:)

kitek1 napisał:

> nawet jak jej troszeczke odbija:)
                • kitek1 kaczora wczoraj, ciezkiego cwiczyla............ 09.10.02, 22:18
                  i moze zdziebko przymajaczyla:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka