aderty 14.09.05, 18:06 jak wyglada wf na ae w poznaniu? co mozna tam wybrac? i co jest najprzyjemniejsze? i jakie sa wymagania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: AE poznań: w-f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:16 up up słyszałam coś o wyborze pomiędzy aerobikiem, siatką, koszem itd. ale nic więcej nie wiem, wymagań chyba jakiś tam nie ma, po prostu trzeba zaliczyć Odpowiedz Link Zgłoś
madlen.or Re: AE poznań: w-f 14.09.05, 22:43 Z tego co wiem wf na AE jest stosunkowo upierdliwy i trzeba na nim bywać regularnie. Do wyboru jest siatka, kosz, siłownia, basen i aerobik (tylko dla dziewczyn). Siłka jest najlżejsza i najłatwiej ją wpasować w plan, z basenem trochę gorzej bo jest tylko we wtorki i czwartki, pozostałe zajęcia też mają bardziej ograniczone terminy. Żeby zapisać się na wf trzeba, po otrzymaniu legitymacji, pojechać na ul. Dozynkową (za Cytadelą, dojazd 3, 4, 10, jak dobrze pamiętam przystanek Żniwna). Co do zaliczeń niestety się nie orientuję. Pozdrawiam studentów 1 roku AE :) Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: AE poznań: w-f 24.09.05, 00:16 Czy na siłowni można robić to, co się chce? Czy ktoś prowadzi te zajęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: AE poznań: w-f 24.09.05, 00:18 I jeszcze jedno. Czy są tam rowerki treningowe lub orbitreki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: AE poznań: w-f IP: *.fn.pl 24.09.05, 22:14 Miałam "zaszczyt" byc studentka tej popiep...nej szkoly przez 3 semestry , w koncu sama zrezygnowalam. z gory wspolczuje ...ja teraz studiuje na normalnej uczelni czyli uniwerku. a co do wf to w dniu zapisow na wf radze isc 2 godziny wczesniej bo kolejki na silownie i aerobik sa kolosalne i zostanie wam tylko to co najgorsze -czyli koszykowka lub basen . ja w 1 semestrze myslalam ze to sciema z tymi obowiazkowymi obecnosciami i 3 razy nie poszlam na koszykowke. musialam powtarzac przedmiot na 2 semestrze , czyli robic 2 wf-y na raz!!! ta szkola bez kitu jest pojeb...a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majusia Re: AE poznań: w-f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 11:25 mam nadzieje, ze na UAM taknie jest ! bo mam "problemy" z wfem Odpowiedz Link Zgłoś