Dodaj do ulubionych

AE poznań: w-f

14.09.05, 18:06
jak wyglada wf na ae w poznaniu? co mozna tam wybrac? i co jest
najprzyjemniejsze? i jakie sa wymagania?
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: AE poznań: w-f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:16
      up up słyszałam coś o wyborze pomiędzy aerobikiem, siatką, koszem itd. ale nic
      więcej nie wiem, wymagań chyba jakiś tam nie ma, po prostu trzeba zaliczyć
      • madlen.or Re: AE poznań: w-f 14.09.05, 22:43
        Z tego co wiem wf na AE jest stosunkowo upierdliwy i trzeba na nim bywać
        regularnie. Do wyboru jest siatka, kosz, siłownia, basen i aerobik (tylko dla
        dziewczyn). Siłka jest najlżejsza i najłatwiej ją wpasować w plan, z basenem
        trochę gorzej bo jest tylko we wtorki i czwartki, pozostałe zajęcia też mają
        bardziej ograniczone terminy. Żeby zapisać się na wf trzeba, po otrzymaniu
        legitymacji, pojechać na ul. Dozynkową (za Cytadelą, dojazd 3, 4, 10, jak dobrze
        pamiętam przystanek Żniwna). Co do zaliczeń niestety się nie orientuję.
        Pozdrawiam studentów 1 roku AE :)
        • ala1986 Re: AE poznań: w-f 24.09.05, 00:16
          Czy na siłowni można robić to, co się chce? Czy ktoś prowadzi te zajęcia?
          • ala1986 Re: AE poznań: w-f 24.09.05, 00:18
            I jeszcze jedno. Czy są tam rowerki treningowe lub orbitreki? ;)
            • Gość: iw Re: AE poznań: w-f IP: *.fn.pl 24.09.05, 22:14
              Miałam "zaszczyt" byc studentka tej popiep...nej szkoly przez 3 semestry , w
              koncu sama zrezygnowalam. z gory wspolczuje ...ja teraz studiuje na normalnej
              uczelni czyli uniwerku. a co do wf to w dniu zapisow na wf radze isc 2 godziny
              wczesniej bo kolejki na silownie i aerobik sa kolosalne i zostanie wam tylko to
              co najgorsze -czyli koszykowka lub basen . ja w 1 semestrze myslalam ze to
              sciema z tymi obowiazkowymi obecnosciami i 3 razy nie poszlam na koszykowke.
              musialam powtarzac przedmiot na 2 semestrze , czyli robic 2 wf-y na raz!!! ta
              szkola bez kitu jest pojeb...a
              • Gość: majusia Re: AE poznań: w-f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 11:25
                mam nadzieje, ze na UAM taknie jest ! bo mam "problemy" z wfem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka