Gość: anulka IP: *.c206.msk.pl 10.10.05, 08:32 takie "na powaznie", ze praca szla pelna para. Bo mnie sie taaaaak nie chce i szukam usprawiedliwienia...jak Wy zaczeliscie w styczniu i daliscie rade to ja tez jeszcze troszke sie poobijam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ruda Re: kiedy wzieliscie sie za pisanie pracy mgr? IP: *.aster.pl 10.10.05, 10:07 Ja miałam na odwrót. Ruszyłam pełną parą, byłam pełna zapału i miałam mnóstwo pomysłów. Do stycznia. Końcówka pracy była straaaasznie wymęczona, niedobrze mi sie robiło jak miałam się za to wziąć. Ale jakoś poszło. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 w marcu 10.10.05, 12:33 ja zaczęłam gdzieś w marcu chyba, praca z matematyki, 40 stron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: w marcu IP: *.aster.pl 15.10.05, 00:47 a ja napisalam pierwszy rozdzial w styczniu, a reszte (drugi, trzeci, wstep i zakonczenie) w 1,5 miesiaca w wakacje. Ale to byl ostatni dzwonek. Gdybym nie zlozyla pracy do konca wrzesnia - placilabym 'kare'! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: non Re: kiedy wzieliscie sie za pisanie pracy mgr? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 01:42 ja zdecydowanie za późno. dlatego szczerze radzę, zabieraj sie póki masz dużo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna_79 Re: kiedy wzieliscie sie za pisanie pracy mgr? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 03:14 10 kwietnia o 15.22 (mam zapisane) Do połowy maja czytałam zgromadzone materiały i zbierałam kolejne, do końca maja napisałam pierwszy rozdział, a potem do 15 czerwca - trzy kolejne, wstep i zakończenie. Bibliografię robiłam na 30 minut przed oddaniem. Profesor nie miała praktycznie żadnych uwag, broniłam się 30 czerwca. Prawo podatkowe, UW, Promotorka jedna z surowszych, ale ma słabość do zdolnych leni :) Odpowiedz Link Zgłoś